Συστήματα Franchise Υπηρεσιών

Τεύχος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Διαβάστηκε 609 φορές

Βασικό στοιχείο που εξακολουθεί να διευκολύνει την ανάπτυξη του franchising στο χώρο των υπηρεσιών είναι εν μέρει η χαμηλή επένδυση -αρχικό κόστος δημιουργίας και λειτουργίας επιχείρησης- γεγονός που ευνοεί την προσέλκυση franchisees από τη δεξαμενή των στελεχών που απελευθερώνει μεσούσης της κρίσης η αγορά εργασίας, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μια σημαντική ευκαιρία για family business.

Πρόκειται για μια κατηγορία που χαρακτηρίζεται από κινητικότητα, με νέες ιδέες και νέες ανάγκες να γεννούν νέα concept στην αγορά. Ο τομέας της παροχής υπηρεσιών φέρνει συνέχεια στην επικαιρότητα επιχειρηματικές ευκαιρίες σε διαφορετικές κατηγορίες καταστημάτων, αποτελώντας μια πρόκληση και για τους franchisors και για τους υποψήφιους franchisees.

Ένας χάρτης ευκαιριών σε ένα τοπίο που αναδιαμορφώνεται συνεχώς

Το franchising, ανέκαθεν αποτελεσματικό εργαλείο για την ανάπτυξη του κλάδου, παραμένει η πιο ενδεδειγμένη μέθοδος για τις αλυσίδες. Γιατί; Το franchising προσφέρει από τη φύση του, μέσω των franchisees, management με υψηλό βαθμό παρακίνησης, κρίσιμο ζητούμενο στο χώρο των υπηρεσιών, ενώ παράλληλα παρέχει ευέλικτες δομές κόστους, ταχύτητα προσαρμογής στις νέες συνθήκες κ.ο.κ.

  • Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;

    Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία.
    Τα πεδία με αστερίσκο * είναι υποχρεωτικά

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

facebookΣτο Facebook

facebookΣτο Τwitter