more info red Περισσότερες πληροφορίες

Crepa Crepa Η κρέπα που άλλαξε τους κανόνες της γρήγορης ποιοτικής εστίασης

Τεύχος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Διαβάστηκε 5448 φορές

Ποιός είπε ότι η κρέπα είναι μόνο βραδινό snack για τους βιαστικούς και τους ξενύχτηδες; Ξεχάστε αυτά που ξέρατε. Η Crepa Crepa μας ξανασυστήνει την τέχνη της κρέπας και την βάζει στη λίστα των ολοήμερων γευστικών μας επιλογών.

crepa crepa qualityΜπορεί να γεννήθηκε στη Γαλλία, αλλά η κρέπα αποτελεί πλέον μία από τις αγα­πημένες συνήθειες των Ελλήνων. Δικαί­ως, αφού αποτελεί ένα πλήρες γεύμα, γλυκό ή αλ­μυρό, με ατελείωτους συνδυασμούς γεύσεων και παιχνιδιάρικα ονόματα. Η Crepa Crepa, η αλυσίδα με τη δυναμική ανάπτυξη και το πιο ισχυρό όνο­μα στην κρέπα, «ακούγοντας» τις προτιμήσεις των καταναλωτών για νόστιμες και υγιεινές επιλογές, συστήθηκε στο ελληνικό κοινό πριν μία δεκαετία, και έβαλε το γαλλικό snack στις πρώτες προτιμή­σεις για γρήγορο και ποιοτικό φαγητό.

Τώρα, κάνει και πάλι την διαφορά, επανασυ­στήνοντας την κρέπα, με μενού για όλες τις ώρες, εμπλουτισμένες συνταγές και διαφο­ροποιημένο προϊοντικό μείγμα, και ανοίγει τον δρόμο για επιχειρηματικές κινήσεις νέες και ξεχωριστές.

crepacrepa neasmyrni

Φρέσκια Και Νεανική

Η πρώτη κρέπα με άποψη στην αγορά έκανε την εμφάνισή της το 1997 στο λιμάνι της Κω. Βασισμένη σε μια αυθεντική μυστική συνταγή για το μείγμα, με μεράκι, αγνά υλικά και γεύ­σεις που εντυπωσίασαν άλλαξε την εικόνα που είχε το κοινό για την κρέπα μέχρι τότε. Το 2003 άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, και έκανε το αθη­ναϊκό κοινό να αγαπήσει την κρέπα. Τα Crepa Crepa με τις ολοκληρωμένες συνταγές τους έγιναν προορισμός για τους λάτρεις της κρέ­πας και του ποιοτικού γρήγορου φαγητό και σήμερα περνάνε σε μία νέα εποχή... Ανάπτυξη με νέα καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο και στο Κατάρ, νέα εταιρική ταυτότητα, νέες προϊοντι­κές κατηγορίες, με μενού και για το μεσημέ­ρι, το γραφείο, το βράδυ, το after… Συσκευα­σίες - πιάτα λειτουργικές που καινοτομούν και αναδεικνύουν το προϊόν διατηρώντας το φρέ­σκο και λαχταριστό. Η Crepa Crepa είναι πάντα μπροστά με νέες ιδέες!

crepa crepa products12

Η Crepa Crepa ακολουθεί τις τάσεις και τις γευ­στικές απαιτήσεις τους κοινού, και συστήνει στο κοινό τη νέα εταιρική της ταυτότητα σχεδιασμέ­νη έτσι ώστε να υποστηρίζει τη φιλοσοφία της, και να προσελκύει πολλαπλά κοινά με τη φρέ­σκια και νεανική της εικόνα. Η ξεχωριστή αυτή ατμόσφαιρα έρχεται για να ταιριάξει με το εντυ­πωσιακό, ανανεωμένο προϊοντικό μείγμα των καταστημάτων.

Γλυκές ή αλμυρές, οι κρέπες της Crepa Crepa ανοίγουν νέους δρόμους απόλαυσης και προ­σφέρουν αξέχαστες γευστικές εμπειρίες. Η προσθήκη νέων, ξεχωριστών υλικών, τα private label προϊόντα που προέρχονται από ειδικούς παραγωγούς και οι μοναδικές συντα­γές που βρίσκονται αποκλειστικά στα καταστή­ματα Crepa Crepa, καθιστούν το concept έναν all day προορισμό για όλους.

crepa crepa plateΗ Crepa Crepa κάνει και πάλι τη διαφορά δίνοντας στο δημοφιλές snack all day χαρακτήρα.

 

 

Με Συνδυασμούς Και Γεύσεις Που Προκαλούν

Για γλυκές επιλογές, οι πελάτες μπορούν πλέον να εμπλουτίσουν την κρέπα τους με φρέσκα φρούτα, μαστίχα Χίου και προϊόντα Buono, Kiss και Lacta, γεύσεις ιδιαίτερα αγαπητές στο ελληνικό κοινό, ενώ για ένα αλμυρό και ολοκληρωμένο γεύμα, ο κατά­λογος εμπλουτίζεται με μια ποικιλία συστατικών και ξεχωριστές προτάσεις όπως pancakes με καγιανά, σπιτική σάλτσα ντομάτας και φρεσκοτριμμένη φέτα, καθώς επίσης και με κρέπες light. Παράλληλα, δίνο­ντας μεγάλη σημασία στις υγιεινές διατροφικές συ­νήθειες που έχει αναπτύξει πλέον το κοινό, η Crepa Crepa διαθέτει και μείγμα χωρίς γλουτένη.

crepa crepa pies

Πέρα όμως από την ποικιλία συστατικών, η δη­μοφιλής κρεπερί παρουσιάζει και νέα προϊόντα. Το crepa dog ήταν μόνο η αρχή, και ακολουθούν τα crepa bites, γευστικές μπουκιές κρέπας, τα crepa cones που συνοδεύονται με τις πιο περί­εργες και μοναδικές γεύσεις παγωτού, αλλά και τα λαχταριστά pancakes, ιδανικά για ένα δυναμι­κό και άκρως γευστικό πρωινό.

Η κρέπα εξακολουθεί να αποτελεί τον βασικό πυρήνα, αλλά οι ποικίλες παραλλαγές της και οι νέες προϊόντικές κατηγορίες που έχουν προστε­θεί, διευρύνουν κατά πολύ το πελατειακό κοινό και αυξάνουν τις αποδόσεις.

Ο πλούτος των ποιοτικών, φρέσκων πρώτων υλών, η μυστική συνταγή του φύλλου της κρέ­πας, η τέχνη του ψησίματος και οι προκλητικοί συνδυασμοί των υλικών χαρακτηρίζουν το brand και το διαφοροποιούν.

crepa crepa snack

Το Κλειδί Είναι Η Καινοτομία  

Συμβαδίζοντας με τους καιρούς, η δημοφιλής αλυσίδα που εξειδικεύεται στην κρέπα κάνει και πάλι τη διαφορά, δίνοντας στο δημοφιλές snack all day χαρακτήρα. Η κρέπα, εμπλουτισμένη και χορταστική αποκτά πλέον νέα διάσταση. Με με­νού για το μεσημέρι, το γραφείο, το βράδυ, το after, είναι ένα πλήρες γεύμα για όλες τις ώρες και όλα τα γούστα.

Με ξεχωριστά και ήδη περιζήτητα προϊόντα, συ­σκευασίες- πιάτα που καινοτομούν και αναδεικνύ­ουν το προϊόν διατηρώντας το φρέσκο και λαχταρι­στό, ανανεωμένο σύγχρονο design καταστημάτων και φιλικό προσωπικό, η Crepa Crepa κατακτά ξανά την ελληνική αγορά και ξεκινά για μια εξίσου επιτυ­χημένη ανάπτυξη και εκτός συνόρων.

crepacrepa.logoΣτα καταστήματα πρωταγωνιστής είναι η ανοι­χτή κουζίνα που ενθουσιάζει με την αίσθηση της αμεσότητας, καθώς μπορεί να παρακολουθήσει κανείς τη δημιουργία της κρέπας του εκείνη την στιγμή, με όλα τα φρέσκα υλικά να κόβονται και να ψήνονται μόνο για αυτόν.

Υλικά, επιφάνειες, αντικείμενα, έπιπλα, φωτι­σμός, η εμφάνιση των καταστημάτων, όλα έχουν σαν σημείο αναφοράς τις αξίες της Crepa Crepa:

 •                 Φρεσκάδα & δημιουργικότητα,
 •                 Ειλικρίνεια, αφθονία, ζεστασιά,
 •                 Πάθος & αμεσότητα και
 •                 Αρχοντιά

Η κουζίνα γίνεται η καρδιά της καινούργιας εικόνας και η δημιουργική σύνθεση των υλικών γίνεται το επίκεντρο των νέων καταστημάτων.

Με σημαντικές επενδύσεις και καινοτομίες, η Crepa Crepa παραμένει το πλέον αναγνωρίσιμο brand στον χώρο του comfort food, και δημιουργεί την δική της ξεχωριστή γαστρονομική κουλτούρα.

«Salty And Sweet Experience»

Η Crepa Crepa δεν είναι μια απλή creperie. Είναι μια «γλυκιά και αλμυρή εμπειρία» που μέσα από την ποιότητά της, τις ποικίλες παραλλαγές, την υγιεινή προσέγγιση, τα value for money προϊόντα και το πλούσιο μενού που ανανεώνεται διαρκώς, φροντίζει να αποτελεί την πρώτη επιλογή για όλες τις ηλικίες, όσα χρόνια και αν περάσουν.

Όλα παρασκευάζονται μπροστά στα μάτια του πε­λάτη με μια «θεατρική» τελετουργία που προκα­λεί τη φαντασία και τον βοηθά να συμμετέχει στη γευστική δημιουργία!

Το ψήσιμο με ειδική τεχνογνωσία, το άνοιγμα του μίγματος, ο χρόνος ψησίματος, η τοποθέτηση και το σοτάρισμα των υλικών, το κόψιμο με τα μαχαί­ρια, το ειδικό κλείσιμο της κρέπας και το σερβί­ρισμα σε ειδικά σχεδιασμένα κουτιά, αποτελούν μια τέλεια γευστική παράσταση που συμβαίνει μόνο στα Crepa Crepa!

crepa crepa products1

Η φρέσκια και νεανική εικόνα και η ξεχωριστή αυτή ατμόσφαιρα έρχεται για να ταιριάξει με το εντυπωσιακό, ανανεωμένο προϊοντικό μείγμα των καταστημάτων.

Η Νέα Εποχή Της CrepaCrepa

Το δυνατό brand name, η μακρόχρονη παρουσία της εταιρείας στην αγορά, η ποιότητα και η φρε­σκάδα των πρώτων υλών, τα πολλαπλά κοινά που εξυπηρετεί και το χαμηλό food cost, αποτε­λούν πολύ σημαντικές προϋποθέσεις για μια δυ­ναμική και κερδοφόρα συνεργασία.

Ο franchisee που θα ενταχθεί στο δίκτυο θα γίνει μέρος μιας πλήρως οργανωμένης αλυσίδας, με σωστές υποδομές, έτοιμη να μεταδώσει σε κάθε νέο συνεργάτη την τεχνογνωσία και την εξειδί­κευση που χαρακτηρίζουν το concept.

Το μεράκι, η διάθεση για δημιουργικότητα και η επιθυμία να μυήσει τον καταναλωτή στον «πλού­σιο κόσμο της κρέπας», είναι οι παράγοντες που συμβάλλουν σε μια αποδοτική συνεργασία και από τις δύο πλευρές.

 

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Επωνυμία εταιρίας: CREPA-CREPA Α.Ε
 • Έδρα: Λ. Συγγρού 137, 171 21 Ν. Σμύρνη
 • Tηλ: 210 9330445
 • Fax: 210 9330416
 • Διευθύνων Σύμβουλος/Γενικός Διευθυντής: Φώτης Χυτήρης
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 30 εως 60 τ.μ.
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: €60.000 εως €90.000
 • Entry fee: €18.000
 • Royalties: 5% επί του καθαρού τζίρου
 • Διαφημιστική Συμμετοχή: 1,5% επί του καθαρού τζίρου
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: 3
 • Αριθμός Καταστημάτων Franchise: 6
 • Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: 9
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 1997 / 2006
 • Προέλευση: ΕΛΛΑΔΑ
 • Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Αυτοαπασχόληση franchisee: Κρίνεται απαραίτητη
 • Σύμβαση franchise: 7ετής με 2ετή ανανέωση
 • Περισσότερες πληροφορίες:

  Πρόταση franchise Crepa Crepa εδώ!

 • Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Ιανουάριος 2018 18:16

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

facebookΣτο Facebook

facebookΣτο Τwitter