CAFÉ MÉ: Mé έρευνα-Mé αγάπη-Mé πλάνο-Mé στόχους... και στο franchise

Τεύχος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Διαβάστηκε 1654 φορές

Mε αφετηρία την Λάρισα, την πόλη του καφέ, τα Café Mé έρχονται και ξεχωρίζουν στη δυναμική αγορά της εστίασης με ιδέες και λύσεις για μια αποδοτική επιχείρηση.

Πρόκειται για τα νέα design street cafe της εποχής που συναντάμε σε κομβικά σημεία των πόλεων, περάσματα και φοιτητικά στέκια. Με συνταγή ετών στον καφέ και ειδικότερα στα δημοφιλή freddo ροφήματα, τα Café Mé διαθέτουνmix παροχών που συναγωνίζονται αυτά ενός σύγχρονου “snack take away coffee store”. Συνδυάζοντας χαμηλά λειτουργικά κόστηκαι υψηλό κέρδος, είναι ένα brand που κινείται σταθερά κι επιτυχημένα. Αυτή τη στιγμή λειτουργούν 7 καταστήματα, 2 εταιρικά και 5 franchise, ενώ στο στάδιο της κατασκευής βρίσκονται ακόμη 3 νέα σε Άνω Γλυφάδα, Θεσσαλονίκη και Χαλκίδα!

cafeme1 

Μια αποδοτική πρόταση

Η πρόταση των “ Café Mé ” φέρνει στην αγορά του franchising το design street cafe με ακόμη πιοπροσιτά κόστη. 
Ένα design street cafe που συνδυάζει καφέδες και ροφήματα με mix προτάσεων που συναγωνίζονται αυτές ενός σύγχρονου «snacktake away» καταστήματος. Δεν απαιτούνται royalties, ενώ διατίθεται ειδικό συνεργείο κατασκευών και ομάδα για την επικοινωνία και την εκπαίδευση, ώστε ο υποψήφιος franchisee να ξεκινά με σιγουριά και καθοδήγηση. Όλα απορρέουν από εμπειρίες και προσπάθεια πολλών ετών και στοχεύουν –με πολλές προσεγμένες λεπτομέρειες και μεγάλες δαπάνες που προηγήθηκαν- σε ένα αποδοτικό και συμφέρον franchise concept. Όπως μας εξηγεί ο κ. Γιώργος Ανδρεάδης, ιδρυτής της αλυσίδας: «Σε σχέση με τον ανταγωνισμό διατίθενται ποιοτικές επιλογές σε πιο συμπιεσμένες τιμές και τα καταστήματά μας ταιριάζουν πιο πολύ στη νέα τάση των “street cafe” που θυμίζουν spots, έχουν πιο υπολογισμένα λειτουργικά, υψηλές, μοδάτες παροχές και «ξέρουν τι θέλουν». Απευθύνονται στον έξυπνο επιχειρηματία που θέλει να προσφέρει αλλά και να διαβαίνει το μονοπάτι της επιτυχίας».

cafe.me.720

 

Η καθηMéρινή συνήθεια που ήρθε για να μείνει

 

 

 

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ... ΠΡΑ ΞΗ

Το“ Café Mé ” φέρνει πρώτο στη Λάρισα την υπηρεσία delivery cafe, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί ένα από τα πρώτα street cafe με φανατικό κοινό στις συνταγές του freddo cappuccino & espresso αλλά και στις χειροποίητες πίτες του. Σήμερα τα προϊόντα της 
αλυσίδας είναι πολύ δημοφιλή και με συνταγές μοναδικές. Από το πεϊνιρλί, την πίτσα και τη μπουγάτσα, μέχρι το μοκατσίνο, τον ελληνικό και το freddo καπουτσίνο.Τα ίδια τα καταστήματα της αλυσίδας αποδεικνύουν την επιτυχία της. Η έτοιμη κι έμπειρη ομάδα στελεχών -με ένα οργανωμένο πλάνο- είναι στη διάθεση του υποψήφιου συνεργάτη προκειμένου να τον οδηγήσει σωστά στο άνοιγμα ενός νέου “ Café Mé ” και στον δρόμο της κερδοφορίας. Η φιλοσοφίατης αλυσίδας στηρίζεται στις εξής βασικές αρχές:

• Έρευνα κι εξέλιξη σε κάθε πτυχή της λειτουργίας και των προϊόντων που προσφέρονται στους πελάτες

• Συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού και ενημέρωση σε θέματα υλικών, νέων τάσεων και τεχνολογίας

• Ειλικρίνεια, σεβασμός, μέγιστες παροχές προς τους επισκέπτες αλλά και προς τους συνεργάτες της

• Αποτελεσματική υποστήριξη των καταστημάτων franchise με σκοπό την υγιή διάρκειά τους.

Με ευελιξία και ενθουσιασμό

Ο υποψήφιος επενδυτής θα πρέπει αρχικά να μοιραστεί το όνειρο και τους στόχους της εταιρείας. Θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη τις συνθήκες του σήμερα και: «Να δει σε μας τη γνώση, την ποιότητα και τις προοπτικές να γίνουμε μια αναγνωρίσιμη αλυσίδα καφέ που θα είναι άξια αναφοράς, καθημερινή συνήθεια όπως είναι το σλόγκαν μας και να βλέπει θετικά αποτελέσματα από την επένδυσή του» εξηγεί ο κ. Απόστολος Νταϊλιάνης, Υπεύθυνος Marketing & Ανάπτυξης. «Είναι λοιπόν μεγάλη ευκαιρία η επιλογή των “ Café Mé ” διότι είναι στην αρχή τους, στην προσπάθεια για εξάπλωση, με μεγαλύτερη ευελιξία κι ενθουσιασμό και με στελέχη που έχουν κυρίως διάθεση να δημιουργήσουν και να έχουν μακροπρόθεσμα κέρδη από την ανάπτυξη». Γιατί,  «Για να πετύχει η αλυσίδα πρέπει πρώτα να κερδίζουν οι franchisees».

  • Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;

    Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία.
    Τα πεδία με αστερίσκο * είναι υποχρεωτικά

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 12 Ιανουάριος 2017 11:48

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

facebookΣτο Facebook

facebookΣτο Τwitter