Αποδοτική γευστική πρόταση με μέλλον!

Τεύχος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διαβάστηκε 433 φορές

Με επενδυτικά κριτήρια και δη με το... βλέμμα στο μέλλον, επέλεξαν την πρόταση συνεργασίας των Yum Yum οι Λευτέρης Καλεβράς και Ιωάννης Φρυδάς, Συνιδιοκτήτες και franchise του καταστήματος της ομώνυμης αλυσίδας στο Παγκράτι. Κίνηση, που αναμένεται να επαναλάβουν με τη δημιουργία νέου καταστήματος Yum Yum το προσεχές χρονικό διάστημα!

yum yum franchising

F.S.: Κύριε Καλεβρά, τι συνετέλεσε ώστε με τον συνεργάτη σας να επιλέξετε την πρόταση συνεργασίας της Yum Yum;

Λ.Κ.: Η αλήθεια είναι πως τα Yum Yum αποτέλεσαν την... Ιθάκη μας σε ένα χρονικά μεγάλο «ταξίδι»-περιπλάνηση στον κόσμο των franchise concept. Για την ακρίβεια, με τον κ. Φρυδά εδώ και αρκετό καιρό είχαμε αποδυθεί σε μια σοβαρή προσπάθεια αναζήτησης μιας επιχειρηματικής πρότασης που θα μας έπειθε για μια σειρά από λόγους. Αυτοί είχαν να κάνουν με το περιεχόμενό της, την οργανωτική της δομή, το επίπεδο της υποστήριξης, το βαθμό αποδοχής από το καταναλωτικό κοινό, τα οικονομικά δεδομένα, τις δυνατότητες και τη δυναμική ανάπτυξης, τις πιθανότητες μετεξέλιξης των ίδιων των συνεργατών κ.ο.κ. Καθώς, λοιπόν, είχαμε διευρύνει σημαντικά το εύρος της αναζήτησής μας τόσο σε επίπεδο καθετοποιημένων κλάδων όσο και επιχειρηματικών προτάσεων, βρεθήκαμε να εξετάζουμε το concept των Yum Yum. Τα υπόλοιπα, ήταν -απλά- ζήτημα χρόνου και από τα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου εγκαινιάσαμε τη λειτουργία του καταστήματος Yum Yum στο Παγκράτι!

F.S.: Να υποθέσω πως στο franchise concept των Yum Yum βρήκατε τα στοιχεία που προαναφέρατε και είχατε θέσει ως κριτήρια προκειμένου να συνεργαστείτε με κάποια αλυσίδα;

Λ.Κ.: Πράγματι. Ήταν μια απόλυτα συνειδητή επιλογή μας, καθώς πάντοτε αναζητούσαμε μια πρόταση που θα στηριζόταν σε εξειδικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες, θα απευθύνονταν σε συγκεκριμένο target group πελατών και θα εξασφάλιζε σημαντική προοπτική ανάπτυξης και εξέλιξης για τους συνεργάτες.

F.S.: Πολλοί ισχυρίζονται πως η βάση του concept των Yum Yum, δηλαδή το πολυασιατικό φαγητό, ηχεί... περίεργα στο μέσο Έλληνα καταναλωτή.

Λ.Κ.: Πρόκειται, ίσως, για την πλέον «παρεξηγημένη» κοινοτυπία που αντιμετωπίσαμε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επιλογής του concept που μας αντιπροσώπευε. Μιλάμε για πολυασιατικό φαγητό που υφίσταται στο εγχώριο τοπίο εδώ και αρκετά χρόνια, το οποίο απευθύνεται σε συγκεκριμένο όσο και ιδιαίτερα «πιστό» κοινό, το οποίο είναι γευστικό, υγιεινό και διαφέρει από τις... συνήθεις διατροφικές επιλογές. Επιπροσθέτως, βασική φιλοσοφία των εστιατορίων Yum Yum είναι η διασφάλιση της ποιότητας των συνταγών που απολαμβάνουν οι πελάτες, οι οποίες ετοιμάζονται τη στιγμή που παραγγέλονται από φρέσκα υλικά και από το χέρι ασιατών σεφ σε χώρους που πληρούν τις αυστηρότερες διεθνείς υγειονομικές προδιαγραφές! Στους χώρους μας δεν υπάρχει κάποιο κατεψυγμένο προϊόν ή κάτι το οποίο να μην είναι προϊόν ημέρας!

F.S.: Το κατάστημά σας στο Παγκράτι λειτουργεί μόνο με τη λογική της εξυπηρέτησης καθήμενων πελατών;

Λ.Κ.: Όχι. Μπορεί να δίνουμε έμφαση στην έννοια του casual dining, αλλά επαφιόμαστε και στην αποτελεσματικότητα της διανομής. Εξάλλου, ο διαθέσιμος χώρος του καταστήματος μας αγγίζει τα 90 τ.μ., ενώ εκεί υπάρχουν 12 τραπέζια. Οπότε, εκ των πραγμάτων, θεωρούμε πως με την πάροδο του χρόνου, το delivery αναμένεται να ισχυροποιήσει την... παρουσία του στα έσοδα του καταστήματος. Ήδη, μάλιστα, κινείται σε ιδιαίτερα ικανοποιητικά επίπεδα, συμβάλλοντας σημαντικά στον τζίρο του καταστήματός μας.

F.S.: Πως κρίνετε την μέχρι σήμερα συνεργασία σας με την αλυσίδα; Στους σχεδιασμούς σας βρίσκεται η πιθανότητα δημιουργίας και άλλου καταστήματος Yum Yum;

Λ.Κ.: Η συνεργασία μας με τους ανθρώπους της μητρικής εταιρείας κινείται σε ιδιαίτερα θετικό επίπεδο, καθώς τα στελέχη της Yum Yum βρίσκονται πάντοτε κοντά μας, προσπαθώντας να δώσουν λύση και απάντηση σε κάθε μας πρόβλημα ή ερώτημα! Όσο για την προοπτική απόκτησης νέου καταστήματος Yum Yum, σας αποκαλύπτω πως ήδη βρισκόμαστε σε σχετικές συζητήσεις προκειμένου να πραγματοποιήσουμε το επόμενό μας βήμα σε αγαστή συνεργασία με το concept Yum Yum.

  • Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;

    Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία.
    Τα πεδία με αστερίσκο * είναι υποχρεωτικά

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2016 20:26

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

facebookΣτο Facebook

facebookΣτο Τwitter