Εκτύπωση αυτής της σελίδας

more info red Περισσότερες πληροφορίες

Insurancemarket.gr: Η επιχειρηματική πρόταση της νέας εποχής!

Τεύχος
Κατηγορία Όλα τα τεύχη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)
Διαβάστηκε 501 φορές

H Insurancemarket.gr μας συστήνει τη νέα γενιά καταστημάτων που συνδυάζουν τον ψηφιακό με τον φυσικό κόσμο, παντρεύοντας τον ανθρώπινο παράγοντα με την ψηφιακή τεχνολογία. Τα phygital καταστήματα της Insurancemarket.gr εγκαινιάζουν μία νέα εποχή εξυπηρέτησης, δημιουργώντας ένα μοναδικό στο είδος του one stop shop, αξιοποιώντας τις τεράστιες δυνατότητες που δίνει η ψηφιακή τεχνολογία.

Η insurancemarket.gr είναι No 1 ιστοσελίδα σύγκρισης ασφαλιστικών υπηρεσιών & παροχής ενέργειας στην Ελλάδα και λειτουργεί ως το πλέον αποτελεσματικό εργαλείο σύγκρισης στα χέρια του καταναλωτή. Η insurancemarket.gr παρέχει το δικαίωμα στον πελάτη να αξιολογήσει και να επιλέξει τη βέλτιστη επιλογή στηριζόμενος στις δικές του προτεραιότητες. Χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες και πρακτικές απλοποίησε μια χρονοβόρα διαδικασία, εισάγοντας τον καταναλωτή στον κόσμο της ψηφιακής τεχνολογίας.

Με απλοποιημένες διαδικασίες εισάγει το κοινό στον κόσμο της ψηφιακής τεχνολογίας και με γνώμονα την ειλικρίνεια και τη βέλτιστη εμπειρία των πελατών, προτείνει ολοκληρωμένες και έξυπνες λύσεις δημιουργώντας σταθερές σχέσεις μαζί τους.

insurancemarket franchise gallery 6

Στην insurancemarket.gr o χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για όλα τα ασφαλιστικά προϊόντα, να συγκρίνει 25 ασφαλιστικές εταιρείες και να ζήσει μία προηγμένη εμπειρία στην ασφάλεια αυτοκινήτου, μηχανής, κατοικίας, ταξιδιωτικής ασφάλισης, καρτών υγείας και σκάφους. Επεκτείνοντας το online marketplace που έχει δημιουργήσει, η insurancemarket.gr έχει προσθέσει στις υπηρεσίες της το energy-market.gr και το money-market.gr. Η energy-market είναι μια αγορά με μεγάλη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Ήδη 200.000 ιδιώτες και επιχειρηματίες έχουν αλλάξει πάροχο. Υπολογίζεται επίσης. ότι τα επόμενα χρόνια 5 εκατ. νοικοκυριά και επιχειρήσεις θα έχουν επιλέξει κάποια εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας. Όσον αφορά το money-market, η insurancemarket.gr δίνοντας αξία στα χρήματα του καταναλωτή του, του προσφέρει έξυπνα εργαλεία αντικειμενικής σύγκρισης για το σύνολο των χρηματοοικονομικών προϊόντων από τις μεγαλύτερες τράπεζες.

Η insurancemarket.gr προσφέρει στο κοινό μια μοναδική εμπειρία η οποία συνεχώς εξελίσσεται. Στο πλαίσιο αυτής της λογικής το άνοιγμα του πρώτου phygital καταστήματος στην Ελλάδα συνδυάζει την εμπειρία του φυσικού καταστήματος με τις εφαρμογές της ψηφιακής τεχνολογίας.

InsuranceMarket logo 400dpi 

Η νέα γενιά καταστημάτων της insurancemarket συνδυάζει τον ψηφιακό με τον φυσικό κόσμο.

Τι είναι τo phygital store;

To phygital κατάστημα είναι το κατάστημα του μέλλοντος συνδυάζοντας αρμονικά την τεχνολογία αιχμής με την ανθρώπινη επαφή. Το phygital store απαντά στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Ο καταναλωτής του σήμερα είναι πιο «ψαγμένος». Απαιτεί λύσεις που να ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες ανάγκες και όχι «προϊόν». Σκέφτεται έξυπνα και θέλει να έχει πλήρη εικόνα της υπηρεσίας που θα αγοράσει. Θέλει να μπορεί να ενημερώνεται, να συγκρίνει, να συμμετέχει. Αποζητά την ταχύτητα και απαιτεί να σέβονται τον χρόνο του. Είναι εξοικειωμένος με νέες τεχνολογίες αλλά έχει την ανάγκη να μάθει να τις χρησιμοποιεί καλύτερα. Παράλληλα όμως δεν ξεχνά τον παραδοσιακό τρόπο αγορών. Θέλει να μπει σε ένα κατάστημα, να έρθει σε επικοινωνία με τον πωλητή και να έρθει σε αλληλεπίδραση μαζί του. Με άλλα λόγια ο σύγχρονος καταναλωτής επιλέγει και την ψηφιακή αλλά και την φυσική αγορά. Είναι δηλαδή και ο ίδιος phygital!

Νέα phygital εμπειρία στα καταστήματα της insurancemarket

H phygital εμπειρία του καταναλωτή ξεκινάει έξω από το κατάστημα. Ο «digital» χαρακτήρας του καταστήματος κεντρίζει το μάτι του περαστικού. Μπαίνοντας στο κατάστημα, οι έμπειροι insurance experts βρίσκονται δίπλα στον επισκέπτη, καθοδηγώντας τον και δίνοντάς του όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει έναν νέο κόσμο, να εκπαιδευτεί στις νέες τεχνολογίες και να αποκτήσει αυτό που θέλει εύκολα και γρήγορα. Η φιλοσοφία του phygital καταστήματος, βασίζεται στη δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος το οποίο σε συνδυασμό με την καινοτομία, τους ανθρώπους και την τεχνολογία, εξασφαλίζει μια ξεχωριστή εμπειρία αγοράς και εξυπηρέτησης, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που χαρακτηρίζει το insurancemarket.gr. Ο επισκέπτης μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες του με διασκεδαστικό τρόπο κάνοντας χρήση των διαδραστικών οθονών αφής και των digital video booth. Φεύγοντας από το κατάστημα έχει βιώσει μια phygital ολιστική εμπειρία αγορών.

insurancemarket franchise 7

Η νέα εποχή στην αγορά υπηρεσιών στην insurancemarket.gr!

Σύμφωνα με τον Στέφανο Φαλκονάκη, Digital & Marketing Director της Insurancemarket.gr, το κοινό ανταποκρίνεται θετικά σε αυτή την νέα phygital εμπειρία: «Κάναμε μια έρευνα σε 500 ανθρώπους που χρησιμοποίησαν το κατάστημα από τον Φεβρουάριο μέχρι το τέλος Μαρτίου, η οποία είχε πολύ θετικά αποτελέσματα. Το 95% αξιολόγησε τη διαδικασία ως εύκολη. Το 90% δήλωσε ότι βρήκε αυτό που έψαχνε και το 98% ότι εξυπηρετήθηκε σωστά. Επιπλέον, το conversion rate στο phygital store είναι πάρα πολύ υψηλό».

Γίνε leader της αγοράς…

Το όραμα της εταιρείας είναι η δημιουργία ενός εκτεταμένου δικτύου καινοτόμων φυσικών καταστημάτων franchise. Σε μια αγορά που αλλάζει ο επιχειρηματίας - franchisee της insurancemarket.gr επωφελείται από την πιο πρωτοποριακή ιδέα στον χώρο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Ξεκινώντας με έτοιμο και ευρύ πελατολόγιο και ακολουθώντας ένα δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο δραστηριοποιείται σε μια αγορά με αυξανόμενη ζήτηση και υψηλές αποδόσεις.

Μια πρόταση που χαρακτηρίζεται από ευελιξία, λέξη κλειδί για τη διαχείριση έκτακτων συνθηκών. Εν μέσω της πανδημίας Covid-19 η insurancemarket.gr απέδειξε την ανθεκτικότητα της σημειώνοντας αύξηση των πωλήσεων κατά 114%, 70% νέων χρηστών και 92,65% νέων προσφορών.

…δίπλα στην insurancemarket.gr

 

Ο νέος franchisee έχει την ευκαιρία να γίνει μέλος ενός δικτύου με ισχυρό, αναγνωρίσιμο brand name με πιστό κοινό. Με βάση το όραμα, την αποστολή και τις αξίες της εταιρείας, το concept είναι προσαρμοσμένο στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή εισάγοντας νέες τεχνολογίες και νέες υπηρεσίες ώστε να καλύψουν περισσότερες ανάγκες του.

Ο νέος συνεργάτης μπαίνει σε ένα δίκτυο που είναι πάντα δίπλα του, οπλίζοντας τον με τα κατάλληλα εργαλεία για να φτάσει στην επιτυχία:

 • Στο πλαίσιο της απόκτησης κοινής κουλτούρας σε όλα τα καταστήματα insurancemarket.gr εφαρμόζεται μια ενιαία διαδικασία εκπαίδευσης τόσο στο προσωπικό όσο και τον υποψήφιο συνεργάτη.
 • Ο υποψήφιος συνεργάτης - franchisee επωφελείται από τις στρατηγικές συμμαχίες που έχει συνάψει η εταιρεία με αξιόπιστους συνεργάτες προσφέροντας στον καταναλωτή τις ποιοτικές υπηρεσίες της insurancemarket.gr
 • Η ομάδα της insurancemarket.gr είναι συνεχώς δίπλα στον franchisee για να επιβλέψει τον σχεδιασμό και τη διαμόρφωση του καταστήματος σύμφωνα με τα πρότυπα που έχει το concept
 • O franchisee μπορεί να βασιστεί στην υποστήριξη του τμήματος marketing της εταιρείας ώστε να κάνει πιο δυναμική την παρουσία του στην τοπική αγορά.

insurancemarket franchise 5

Η Insurancemarket έχει αναδειχθεί ως leader της αγοράς καθώς έχει κατακτήσει το 95% στην κατηγορία των online aggregators και το 27% όλων των online πωλήσεων ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα, πετυχαίνοντας να γίνει σημείο αναφοράς για τον καταναλωτή που αναζητά ολοκληρωμένες λύσεις. Η εταιρεία που ψηφιοποίησε την ασφαλιστικά αγορά με το πρώτο phygital επιχειρηματικό μοντέλο δίνει νέα διέξοδο στην επιχειρηματικότητα για δυναμικούς συνεργάτες - franchisees.

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Έδρα: Ευριπίδου 31-33, 10554 Αθήνα
 • Tηλ: 210 6756200
 • Fax: 210 6752864
 • Διευθύνων Σύμβουλος/Γενικός Διευθυντής: Σωτήρης Παπαντωνόπουλος
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 20 - 60 τ.μ.
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: €17.000 - 28.000
 • Entry fee: €5.000
 • Royalties: Δεν υπάρχουν
 • Διαφημιστική Συμμετοχή: Δεν υπάρχει
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: 1
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2011 / 2020
 • Προέλευση: Ελλάδα
 • Περισσότερες πληροφορίες:

  Πρόταση Franchise INSURANCEMARKET.GR

 • Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιανουάριος 2021 12:29