more info red Περισσότερες πληροφορίες

Miss Price: εξυπηρέτηση και τιμές 365 μέρες τον χρόνο

Κατηγορία Όλα τα τεύχη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Διαβάστηκε 432 φορές

To Miss Price, η αλυσίδα που επαναπροσδιόρισε την αγορά των discount stores, μετατρέποντας τα καθημερινά ψώνια σε διασκεδαστική εμπειρία, μπαίνει δυναμικά στον χώρο του franchising με ένα concept, που προσφέρει πολλαπλές πηγές κερδοφορίας στον νέο επενδυτή.

Με 10.000 κωδικούς προϊόντων να εναλλάσσονται ανάλογα με τις ανάγκες κάθε εποχής, το Miss Price μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της γυναίκας, του άνδρα, του παιδιού και του σπιτιού, 365 μέρες τον χρόνο στις πιο value for money τιμές. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι πελάτες του Miss Price αναρωτιούνται: «Πώς κάτι τόσο ποιοτικό μπορεί να είναι και τόσο οικονομικό;».

miss price discount stores

Βέβαια, οι σωστές τιμές, από μόνες τους δεν εξασφαλίζουν την επιτυχία. Εξίσου σημαντικός είναι και ο προορισμός. Όταν ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε δύο σημεία διάθεσης με τα ίδια ή έστω παρόμοια προϊόντα, θα επιλέξει εκείνο που επηρεάζει θετικά τις αισθήσεις του αλλά και εκείνο που κρατάει ενεργό το ενδιαφέρον του με τη συνεχή ανανέωση των προϊόντων του.
Η μουσική και η μυρωδιά του Miss Price δημιουργούν μία έντονα ευχάριστη αίσθηση που αποτυπώνεται στη μνήμη του καταναλωτή, δημιουργώντας ένα θετικό συνειρμό για το brand. Επιπλέον, στα καταστήματα Miss Price κάθε εποχή έχει τη θέση της στα ράφια, χαρακτηριστικό που δεν βλέπουμε συχνά στα συνοικιακά καταστήματα. Γίνεται λοιπόν αντιληπτό ότι η συνολική ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί βασικό κομμάτι της φιλοσοφίας του concept.
 
miss price

Είναι πραγματικά δύσκολο να προσφέρεις υψηλή ποιότητα στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Χρειάζεται εμπειρία και γνώση σε πολλούς τομείς, ένα αποτελεσματικό τμήμα αγορών, άριστη διαχείριση σε επίπεδο logistics και οικονομική ευρωστία. Με τον κατάλληλο συντονισμό όλων αυτών, στα Miss Price έχουμε κατακτήσει τον συνδυασμό της επιτυχίας, τον οποίο μοιραζόμαστε με τους franchisees μας.

Κωνσταντίνος Τηνιακός, Ιδρυτής Miss Price
Αυτό που θέλει ο καταναλωτής
Σήμερα έχει δημιουργηθεί ένας νέος τύπος καταναλωτή που «κυνηγά» την έξυπνη αγορά εξοικονομώντας χρήματα. Θέλει να ενημερώνεται και να μπορεί να συγκρίνει. Επιβραβεύει την ταχύτητα και την ευγένεια των πωλητών. Αποφασίζει έξυπνα και αγοράζει προϊόντα σκεπτόμενος την προστιθέμενη αξία που θα του προσφέρουν.
Ο πελάτης αυτός θα βρει στα Miss Price προϊόντα οικιακού εξοπλισμού, είδη προσωπικής φροντίδας και εποχιακά είδη σε τιμές, που θα γεμίσουν το καλάθι του χωρίς να αδειάσουν το πορτοφόλι του. Θα έχει δίπλα του έμπειρους πωλητές να τον βοηθήσουν να βρει το προϊόν που θα καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες του. Επιπλέον, στα καταστήματα της αλυσίδας θα βρει γρήγορα και εύκολα στο ίδιο μέρος όλα όσα χρειάζεται, από καλλυντικά και είδη καθαρισμού, μέχρι χαρτικά και σκεύη μαγειρικής. Αν και οι καταναλωτικές επιλογές είναι πλέον περισσότερες από ποτέ, ο σύγχρονος άνθρωπος διαθέτει όλο λιγότερο χρόνο, επομένως αναζητά λύσεις που θα εξοικονομήσουν χρόνο και ενέργεια.
 
Επενδύει στο merchandising
Η σωστή θέση στο ράφι αλλά και οι επαρκείς ποσότητες μπορούν να αυξήσουν σημαντικά την κερδοφορία κάθε καταστήματος. Πέρα από τις προγραμματισμένες, οι καταναλωτές έχουν την τάση για παρορμητικές αγορές, οι οποίες μπορεί να αγγίξουν έως και στο 70% των πωλήσεων. Το επιχειρηματικό μοντέλο του Miss Price έχει επενδύσει και μελετήσει το κομμάτι του merchandising.
Τα καταστήματα Miss Price κερδίζουν τον πελάτη με τους άνετους, λιτούς και λει- τουργικούς τους χώρους. Τα απαλά χρώματα στους τοίχους και η προσεκτική εργονομία διασφαλίζουν την οικεία ατμόσφαιρα και αναδεικνύουν τη μοναδική σειρά προϊόντων, συμβάλλοντας στη θετική εμπειρία του πελάτη.
miss price franchise
 
Πολλαπλές πηγές κερδοφορίας
Το concept του Miss Price βασίζεται σε ένα δοκιμασμένο και επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο κερδοφορίας με πολλαπλούς πυλώνες κερδοφορίας για τoν franchisee, όπως τα προϊόντα καθημερινότητας, τα εποχιακά είδη, τα μαγειρικά σκευή, τα καλλυντικά, κ.ά. Η επιτυχία του concept δεν είναι τυχαία μιας και εμπνευστής του είναι ο Κωνσταντίνος Τηνιακός, ένας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον χώρο των υπηρεσιών και του εμπορίου εδώ και 32 χρόνια.
Η έμπειρη ομάδα του Miss Price παρέχει στον franchisee υποστήριξη σε κάθε βήμα του επιχειρηματικού του εγχειρήματος, ξεκινώντας από την επιλογή του κατάλληλου σημείου, ώστε να διασφαλιστεί η μέγιστη επισκεψιμότητα και κατ’ επέκταση οι υψηλές αποδόσεις. Η υποστήριξη συνεχίζεται και στον σχεδιασμό και το στήσιμο του νέου καταστήματος, σύμφωνα με τα πρότυπα του concept.
 
miss price discount stores
 
Ένα πλήρες και ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα χτίζει τη σιγουριά και την αυτοπεποίθηση του franchisee αλλά και του προσωπικού του. Ο νέος συνεργάτης, μεταξύ άλλων, εκπαιδεύεται στην οικονομική διαχείριση, το in-store marketing, το merchandising των προϊόντων και την εξυπηρέτηση πελατών. Τα αναλυτικά εγχειρίδια αλλά και η συνεχής υποστήριξη διασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας.
Φυσικά, οι τεχνικές αύξησης των πωλήσεων δεν εξαντλούνται στη δραστηριότητα εντός των καταστημάτων. Ο franchisor με στοχευμένες ενέργειες marketing και δημοσίων σχέσεων ενισχύει την εμπορική αναγνωρισιμότητα του δικτύου συνολικά, αλλά και κάθε μεμονωμένου καταστήματος.
 
Οικονομίες κλίμακας
Τα μέλη του δικτύου Miss Price απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μίας οργανωμένης εφοδιαστικής αλυσίδας. Οι οικονομίες κλίμακας, οι επικερδείς για το δίκτυο συμφωνίες της μητρικής εταιρείας και οι πολυετείς και ξεκάθαρες συμφωνίες εξασφαλίζουν τη δυνατότητα τροφοδοσίας των καταστημάτων με προϊόντα σε τιμές ακόμα και εκτός ανταγωνισμού.
Επιπλέον, τα υψηλής κυκλοφοριακής ταχύτητας προϊόντα του Miss Price διασφαλίζουν στον υποψήφιο συνεργάτη υψηλή ρευστότητα, που είναι βασικό ζητούμενο για κάθε επενδυτή. Χαμηλή επένδυση, ρευστότητα, σταθερότητα και ποιότητα ζωής. Τα τέσσερα ζητούμενα για κάθε νέο franchisee μπορεί να τα εξασφαλίσει η επένδυση στα Miss Price, την αλυσίδα discount stores που καλύπτει συνολικά τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, 365 μέρες τον χρόνο.

 • Tηλ: 210 6756200
 • Fax: 210 6752864
 • Διευθύνων Σύμβουλος/Γενικός Διευθυντής: Κωνσταντίνος Τηνιακός
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 170 έως 180 τ.μ.
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: €80.000
 • Entry fee: €10.000
 • Royalties: 3%
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: 5
 • Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: 5
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2015 / 2019
 • Προέλευση: Ελλάδα
 • Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Αυτοαπασχόληση franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Aναπτυξιακοί στόχοι: Αστικά Κέντρα
 • Περισσότερες πληροφορίες:

  Επιχειρηματική πρόταση Miss Price franchise

 • Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Απρίλιος 2020 17:33

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

facebookΣτο Facebook

facebookΣτο Τwitter