more info red Περισσότερες πληροφορίες

Vertical Divas: Κάντε το fitness & τον χορό επάγγελμα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Διαβάστηκε 479 φορές

Το Vertical Divas μέσω του pole dancing προτείνει έναν νέο τρόπο ζωής πιο διασκεδαστικό, ομορφότερο και υγιή προσφέροντας ευεξία. Ο νέος franchisee θα γίνει μέλος μιας δεμένης οικογένειας συνδυάζοντας την προσωπική ικανοποίηση με την επαγγελματική επιτυχία.

Το pole dancing συνδυάζει τον χορό με το fitness και παράλληλα ενισχύει την αυτοπεποίθηση στα άτομα που το επιλέγουν. Απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, σωματικής δομής, φυσικής κατάστασης και κιλών. Μητέρες με παιδιά επιλέγουν τα Vertical Divas για να γυμναστούν παρέα με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο και να συσφίξουν τις σχέσεις τους.vertical divas 3Στον χώρο των Vertical Divas συναντάμε άτομα νεαρής ηλικίας αλλά και μεγαλύτερα που έχουν έναν κοινό παρονομαστή. Αποτελούν τον κρίκο μιας δεμένης ομάδας, μιας οικογένειας, της #divasfamily που ολοένα και αυξάνεται. Ο χορός από μόνος του αποτελεί εξαιρετική αερόβια γυμναστική και όταν συνδυάζεται με ασκήσεις σε στύλο κι έδαφος, παρουσιάζει εκπληκτική βελτίωση του μυϊκού συστήματος. Από τον πρώτο κιόλας μήνα, το κοινό παρατηρεί χάσιμο πόντων, σημαντική γράμμωση σε ολόκληρο το σώμα αλλά και ευλυγισία.

Το pole dancing είναι το «δυνατό χαρτί» του Vertical Divas, ενώ παράλληλα στις σχολές του δικτύου πραγματοποιούνται και άλλες υπηρεσίες, όπως Aerial Hoop (ακροβατικά σε στεφάνι) και Stretching για ευλυγισία, οι οποίες αποτελούν επιπλέον πηγές εσόδων για τον franchisee. Έξτρα εισόδημα αποκτάται και από τα ιδιαίτερα μαθήματα, τα οποία ο συνεργάτης έχει τη δυνατότητα να προγραμματίσει μέσα στην ημέρα, ανάλογα με το πρόγραμμά του αλλά και από την αποκλειστική σειρά σπορ ρούχων που λανσάρει το δίκτυο, ώστε να νιώθουν οι φίλοι του brand πως ανήκουν σε μια ομάδα!vertical divas6

Kαθώς η πολύχρονη πείρα και η συνεχής εξέλιξη είναι στο DNA της εταιρείας, ο συνεργάτης συμμετέχει σε μια ομάδα που διαμορφώνει τις τάσεις του pole dancing στην Ελλάδα ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη μοναδικότητά της.

Η πορεία προς την επιτυχία

Ο σύγχρονος άνθρωπος αναζητά έναν συναρπαστικό και κεφάτο τρόπο εκγύμνασης. Το pole dancing που ήρθε για να καλύψει αυτή την ανάγκη. Παρουσιάζει τεράστια απήχηση σε όλη την Ευρώπη έχοντας κεντρίσει το ενδιαφέρον και των Ελλήνων. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα κατακτά ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά του fitness.

Το πρώτο Vertical Divas μας συστήθηκε το 2011 στη νέα Ιωνία σε μία σχολή μόλις 100 τ.μ. Η ανάπτυξη ήρθε πολύ γρήγορα και σε άλλες περιοχές της Αττικής, εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης και αποδοχής των υπηρεσιών που προσφέρει. Η «ψυχή» του Vertical Divas είναι η Αμαρυλλίς Κουκουλέρου, Πρόεδρος του Greek Pole Dance Association και Συνδιοργανώτρια του Pole Art Greece.

Για χρόνια υπήρξε αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής και ασχολούνταν παράλληλα με τον χορό. Σε ένα ταξίδι στην Ισπανία ενημερώθηκε για το pole dancing και το ερωτεύτηκε! Ερχόμενη στην Ελλάδα ξεκίνησε να εκπαιδεύεται μόνη της και έπειτα μαθήτευσε δίπλα στους καλύτερους του είδους σε Αγγλία και Αγία Πετρούπολη.

Το πάθος και η αγάπη της Αμαρυλλίδας δεν περιορίστηκε σε μία σχολή. Σήμερα, το δίκτυο αριθμεί 8 σχολές σε νέα Ιωνία, Παγκράτι, Καλλιθέα, Μαρκόπουλο, Περιστέρι, Αγία Παρασκευή, Ελληνικό και Κορυδαλλό και συνεχίζει δυναμικά την αναπτυξιακή του πορεία, μέσω συνεργασιών franchise.

vertical divas

Το ψυχολογικό feedback που λαμβάνω από τους μαθητές μου είναι ανεκτίμητης αξίας. Ο franchisee του Vertical Divas εργάζεται σε έναν χώρο που τον ευχαριστεί πραγματικά και βλέποντας τα θεαματικά αποτελέσματα που έχουν οι μαθητές του, γεμίζει με ακόμα περισσότερη όρεξη και πάθος για αυτό που κάνει.

 ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΡΟΥ – Ιδρύτρια

Συνεχής & ολοκληρωμένη εκπαίδευση

Η ομάδα του Vertical Divas παρέχει την κατάλληλη εκπαίδευση ώστε ο νέος συνεργάτης να νιώσει έτοιμος να διευθύνει επιτυχημένα τη δική του επιχείρηση. Είναι παρούσα στη νέα σχολή για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ώστε να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις και την εμπειρία της στο νέο προσωπικό.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνεχή εκπαίδευση σε νέες τεχνικές, τήρηση των κανόνων υγιεινής, ώστε οι φίλοι των Vertical Divas να νιώθουν ασφαλείς. Επιπλέον, ο συνεργάτης ενημερώνεται πλήρως για τις αρχές οργάνωσης και λειτουργίας της επιχείρησής του. Η ομάδα διοίκησης βρίσκεται στο πλευρό του, καθοδηγώντας τον στον τρόπο εξυπηρέτησης πελατών, ώστε να δημιουργείται πιστότητα.

vetical divas franchise4

Η επόμενη Diva

Ο ιδανικός συνεργάτης του Vertical Divas διαθέτει επικοινωνιακές δεξιότητες, πάθος για το fitness και διακατέχεται από αίσθημα ομαδικότητας και συνεργασίας. Έχοντας αυτά τα χαρακτηριστικά και με την πλήρη καθοδήγηση της έμπειρης ομάδας, θα χτίσει σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη, ενισχύοντας τη φήμη της σχολής του αλλά και την κερδοφορία του.

Η ομάδα του Vertical Divas εφοδιάζει τον νέο συνεργάτη - franchisee, ώστε να βρεθεί πολύ σύντομα με το κλειδί στο χέρι. Στα πλεονεκτήματα συμπεριλαμβάνονται:

 • Ισχυρό brand name, συνώνυμο του fitness.
 • Χαμηλή αρχική επένδυση & γρήγορο άνοιγμα. Ένας μήνας είναι αρκετός, ώστε να δημιουργηθεί το νέο Vertical Divas, καθώς ο εξοπλισμός που απαιτείται είναι πολύ συγκεκριμένος.
 • Η έμπειρη ομάδα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του νέου συνεργάτη. Μέσω της γνώσης και της εμπειρίας του εξειδικευμένου management team με ένα προσεκτικά σχεδιασμένο πλάνο, ο franchisee εξασφαλίζει την επιτυχία.
 • Αποτελεσματικό marketing. Δίνοντας έμφαση σε εικόνα, ενέργειες μάρκετινγκ και PR, το δίκτυο Vertical Divas αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα.
 • Συμβουλευτική υποστήριξη. Η ομάδα του Vertical Divas παρέχει πλήρη αναλυτική αξιολόγηση για περιοχές κι εντοπίζει κενές θέσεις, έτοιμες για τις νέες σχολές. Για την επιλογή τους συνεκτιμώνται δημογραφικά στοιχεία, η ύπαρξη ανταγωνισμού, το κόστος αγοράς ή μίσθωσης του κτιρίου καθώς και η κίνηση της αγοράς. Έτσι, η νέα σχολή προσελκύει περισσότερο κοινό.
 • Γρήγορη απόσβεση. Μέσα σε 1,5 χρόνο μπορεί να πραγματοποιήσει απόσβεση των χρημάτων που έχει επενδύσει, αποκτώντας ένα αξιοσέβαστο ποσό κάθε μήνα! O franchisee του Vertical Divas με χαμηλή επένδυση δραστηριοποιείται σε μια επιχείρηση με υψηλή ρευστότητα και γίνεται μέλος μιας «δεμένης» κοινότητας με πιστό κοινό που αυξάνεται διαρκώς!

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Έδρα: Αλαΐας 6, Νέα Ιωνία 142 31
 • Tηλ: 210 6756200
 • Διευθύνων Σύμβουλος/Γενικός Διευθυντής: Αμαρυλλίς Κουκουλέρου
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 100 τ.μ.
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: €15.000
 • Entry fee: €22.000
 • Royalties: 8%
 • Διαφημιστική Συμμετοχή: 2% πανελλαδική & τοπική
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: 1
 • Αριθμός Καταστημάτων Franchise: 7
 • Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: 8
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2012 / 2019
 • Προέλευση: Ελλάδα
 • Eμπειρία franchisee: Κρίνεται απαραίτητη
 • Αυτοαπασχόληση franchisee: Κρίνεται απαραίτητη
 • Aναπτυξιακοί στόχοι: μεγάλες αστικές και περιφερειακές πόλεις
 • Διεθνείς Aναπτυξιακοί στόχοι: Κύπρος, Ευρώπη, Ντουμπάι, Κάιρο
 • Περισσότερες πληροφορίες:

  Επιχειρηματική πρόταση Vertical Divas

 • Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Απρίλιος 2020 17:54

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

facebookΣτο Facebook

facebookΣτο Τwitter