more info red Περισσότερες πληροφορίες

GYM BASE BOOTEX: Η αλυσίδα fitness, οδηγός των νέων trends

Τεύχος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Διαβάστηκε 1661 φορές

Η GYM BASE BOOTEX είναι πολλά παραπάνω από μια επιτυχημένη αλυσίδα γυμναστηρίων.

Αποτελεί μια συνάντηση στόχων, μια σύζευξη διασκέδασης και ονείρων που παίρνουν μορφή και αλλάζουν σταθερά δεκάδες καθημερινότητες. Διαθέτοντας ήδη 8 σημεία σε Ελλάδα και εξωτερικό, το δίκτυο μπαίνει στην αγορά του franchising, δίνοντας την ευκαιρία σε νέους συνεργάτες να συμπλεύσουν μαζί του στο ταξίδι της ανάπτυξης και της κερδοφορίας!

Μπορεί το γυμναστήριο να το γνωρίσαμε ως έναν χώρο προπόνησης και σωματικής άσκησης, σήμερα όμως τα παγκόσμια trends έχουν αλλάξει και από προπονητικός χώρος, το γυμναστήριο πρεσβεύει πολλά περισσότερα. Η αλυσίδα GYM BASE BOOTEX διαμορφώνει τις νέες τάσεις, τοποθετώντας με σαφήνεια στην αγορά το δικό της στίγμα. Γιατί δίνει αξία στην εξατομίκευση, στην κατανόηση των αναγκών και στην ικανοποίηση των στόχων του εκάστοτε μέλους.

 gymbase groups

gym base 300Η προσωπική σχέση μεταξύ του μέλους και των ανθρώπων του δικτύου, μεταφράζεται σε πιστότητα και υψηλή διακράτηση για την επιχείρηση.

Πώς; Με ειδικά σχεδιασμένα και ευέλικτα προγράμματα που υλοποιούνται σε small groups, personal και semi- personal προπονήσεις, δημιουργεί μια προσωπική σχέση, που αντέχει μέσα στον χρόνο. Δεν σταματά όμως εκεί. Παράλληλα με τις υπηρεσίες αυτές, προσφέρει συμπληρωματικά personalized προγράμματα, που προσβλέπουν στην ικανοποίηση του βάθους των αναγκών του πελάτη. Με αυτόν τον τρόπο, αποκτά μια ουσιαστική σχέση με τα μέλη της, τα οποία βιώνουν μια γρήγορη αλλαγή στο σώμα τους, που επιτυγχάνεται με την καθοδήγηση των ειδικών και μέσα από ασφαλείς, καινοτόμες και διασκεδαστικές μεθόδους. Η εμπιστοσύνη και η δέσμευση ανάμεσα σε trainer και trainee γίνονται αναπόφευκτες και μεταφράζονται σε πιστότητα και υψηλή διακράτηση για την επιχείρηση.

gymbase proponisi team

Όταν η εμπειρία συνάντησε το επιχειρηματικό «μικρόβιο»

Η καρδιά του fitness και του healthiness χτυπά στη GYM BASE BOOTEX. Ως αφετηρία για τον παλμό αυτόν στάθηκαν η πανεπιστημιακή γνώση, το επικοινωνιακό ταλέντο και η πολυετής αναζήτηση του κ. Πάνου Μπαλατσινού, ιδρυτή της αλυσίδας. Όταν το τρίπτυχο αυτό συνάντησε την εμπειρία κι αναδεύτηκε με το επιχειρηματικό «μικρόβιο» του εμπνευστή του brand, τότε δημιουργήθηκε ο πρώτος πυρήνας για το πιο «in» fitness δίκτυο, που σήμερα γνωρίζουμε ως GYM BASE BOOTEX.

Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, αέναος μαθητής και αγαπητός δάσκαλος. Το ταξίδι, η αναζήτηση νέων πρακτικών και το healthiness αποτελούν τρόπο ζωής για τον ίδιο. Αποζητά τη
διαρκή μάθηση, με σεμινάρια κι εκπαιδεύσεις στο εξωτερικό, προκειμένου να εξελίσσει τις υπάρχουσες γνώσεις του σε σχέση με το personal και το functional training, τη διατροφή, παραμένοντας πάντοτε στη ροή των εξελίξεων σε ό,τι αφορά το fitness και τις σύγχρονες έρευνες.

Το μόνιμο αυτό σαφάρι αναζήτησης γνώσεων στάθηκε αρκετό για να καταλάβει ότι τα διεθνή trends του fitness έχουν αλλάξει. «Συνειδητοποίησα ότι το μέλλον είναι τα μικρά γκρουπάκια και το personal training, βλέποντας ότι τα μεγάλα γυμναστήρια δημιουργούν τέτοιους χώρους, για να κρατούν τον κόσμο τους δεμένο κι ευχαριστημένο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Π. Μπαλατσινός. Η GYM BASE BOOTEX είναι ακριβώς αυτό που επιτάσσουν οι σύγχρονες τάσεις. Η προσωπική σχέση μεταξύ trainer και μέλους, μετατρέπει την προπόνηση σε παιχνίδι και τη σχέση με το γυμναστήριο, σε συναισθηματική δέσμευση!

gym base gym

Τεχνικές προπόνησης που έρχονται από το μέλλον

Αφουγκραζόμενη τις νέες τάσεις, η αλυσίδα GYM BASE BOOTEX μετατρέπει την προπόνηση σε μέσο για ποιότητα ζωής, χωρίς κόπο και σε ελάχιστο χρόνο. Ξεφεύγει από την έννοια του βαρετού τρόπου γυμναστικής και καινοτομεί, εντάσσοντας στο πρόγραμμά της trends, που αξιοποιούν τεχνογνωσία και πρωτότυπες τεχνικές. Στο πρόγραμμα του δικτύου, θα βρούμε δυο κατηγοριών υπηρεσίες, που περιλαμβάνουν την υψηλής έντασης διαλειμματική και τη λειτουργική προπόνηση.

Η GYM BASE BOOTEX είναι ακριβώς αυτό που επιτάσσουν οι σύγχρονες τάσεις!

Η πρώτη αποτελεί το νέο «must» των τελευταίων ετών και προβλέπεται να μας απασχολήσει και στο μέλλον. Βασίζεται στην εναλλαγή μικρών σε διάρκεια αλλά έντονων ασκήσεων, που περιλαμβάνουν έντονο τρέξιμο και άλματα, χωρίς τη χρήση κάποιου εξοπλισμού. Η λειτουργική προπόνηση από την άλλη, χρησιμοποιεί την άσκηση, με σκοπό να βελτιώσει την ισορροπία, τον συντονισμό, τη δύναμη αλλά και τη βελτίωση των καθημερινών δραστηριοτήτων του μέλους, κάνοντάς την ιδανική ακόμη και για ηλικιωμένους.

Χτίζοντας το engagement σταθερά και αποτελεσματικά

Ήδη από την πρώτη επαφή ανάμεσα στον trainer και τον trainee, το μέλος αμέσως κατανοεί ότι βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους του.

Γιατί μέσα από μια σειρά ερωτήσεων και συγκεκριμένων εργομετρικών και λιπομετρικών μετρήσεων, γίνεται μια πρώτη εκτίμηση για τη σωματική κατάσταση και για την προσωπικότητα του υποψήφιου πελάτη. Σειρά έχει η αξιολόγηση των μετρήσεων αυτών, που υποδεικνύουν την ταχύτητα, τη μυϊκή μάζα και τη σωματική δύναμη, στοιχεία με βάση τα οποία δημιουργείται το ευέλικτο personalized πρόγραμμά του.

Οι εξατομικευμένες υπηρεσίες που παρέχει η αλυσίδα δίνονται σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, κάνοντας τη γυμναστική μια προσιτή υπόθεση σε όλους.
Αποτέλεσμα; Ολοένα και περισσότεροι ευχαριστημένοι πελάτες κάθε ηλικίας, που βλέπουν ένα άμεσο αποτέλεσμα και γίνονται πιστοί στην εμπειρία της GYM BASE BOOTEX.

gym base kolonaki girls training

Τι μετατρέπει την αλυσίδα σε κέντρο της μοναδικότητας;

 Στα GYM BASE BOOTEX δημιουργούνται καθημερινές ιστορίες, που πολύ σύντομα μετατρέπονται σε success stories, τα οποία αξίζει να ακουστούν. Ο παλμός του fitness συνοδεύεται από πολλαπλά οφέλη, τόσο για τα μέλη των γυμναστηρίων, όσο και για τους franchisees. Με μοναδικές υπηρεσίες που αποτελούν τα USP’s του δικτύου, ολοένα και περισσότεροι είναι όσοι αποζητούν την GYM BASE BOOTEX εμπειρία, που αμέσως γίνεται καθημερινότητα, για να
μετουσιωθεί σε τρόπο ζωής. Οι μοναδικές υπηρεσίες της αλυσίδας χαρίζουν γρήγορο αποτέλεσμα και αποτελούν πόλο έλξης ολοένα και περισσότερων πιστών μελών. Οι 3 αποκλειστικές υπηρεσίες είναι:

 • Magic Boots: Πρόκειται για το exclusive πρόγραμμα της αλυσίδας, που αποτελεί το απόλυτο trend του εξωτερικού. Ήρθε στην Ελλάδα, αποκλειστικά από την GYM BASE BOOTEX.
  Η υπηρεσία χαρίζει θεαματικά αποτελέσματα σε όλο το σώμα
  μέσα από τον χορό και τη διασκέδαση.
 • 9’ fit: Αποτελεί ένα signature training concept, αποκλειστικά σχεδιασμένο κι εφαρμοσμένο από την ομάδα της GYM BASE BOOTEX. Εμπεριέχει όλα τα είδη ασκήσεων υψηλής έντασης, που πραγματοποιούνται σε small groups, σε μικρής διάρκειας προπόνηση και υλοποιούνται σε συνδυασμό με
  τον μοναδικό εξοπλισμό των
  γυμναστηρίων.
 • Pilates Bootcamp: Γίνεται λόγος για το premium program του δικτύου. Αποτελεί έναν συγκερασμό από ασκήσεις pilates με αερόβια προπόνηση, cardio ασκήσεις που οδηγούν
  σε γρήγορη εφίδρωση και αύξηση των καύσεων. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εμπεριέχει όλα τα οφέλη που χαρίζει το pilates στο σώμα, ενώ λειτουργεί παράλληλα ως αναπλαστικό και προληπτικό μέσο για τους τραυματισμούς.

gymbase halandri (2)

Το σύνολο των ανθρώπων της αλυσίδας συνδέεται με ένα αόρατο νήμα κοινής κουλτούρας και φιλοσοφίας.

Τα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα fitness που παρέχει κάθε γυμναστήριο του δικτύου, προσελκύουν ένα υψηλού επιπέδου κοινό, γεγονός που ενισχύει την εικόνα κι αξιοπιστία του. Σε μια αγορά όπου όλα αλλάζουν, ο σύγχρονος καταναλωτής αποζητά τη διαφορετικότητα, την ασφάλεια και το άμεσο αποτέλεσμα. Το ίδιο κι οι επενδυτές.

Οι franchisees που θα επιλέξουν την πιο «in» και ισχυρή οικογένεια του fitness, εισέρχονται σε μια αλυσίδα με ισχυρό brand name, που είναι γνωστή στην αγορά ως leader του χώρου της γυμναστικής.
Οι πρωτοποριακές και αποκλειστικές υπηρεσίες που παρέχει το δίκτυο ενισχύουν την πιστότητα των μελών, ενώ ανεβάζουν τα έσοδα ανά πελάτη, καθιστώντας την GYM BASE BOOTEX επένδυση, ακόμη πιο αποδοτική!

gymbase halandri training

Ανεβάζοντας τους παλμούς, απογειώνοντας την περιπέτεια

Η μοναδικότητα κάθε GYM BASE BOOTEX είναι κάτι που γίνεται αμέσως διακριτό. Μπαίνοντας σε ένα γυμναστήριο της αλυσίδας, ο επισκέπτης θα βρεθεί σε έναν χώρο, όπου το καθετί είναι προσεγμένο και δένει αρμονικά με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Industrial στοιχεία παντρεύονται με δρύινες πινελιές, συνθέτοντας ένα σκηνικό όμορφο, πεντακάθαρο και απόλυτα μοντέρνο. Από την πρώτη στιγμή, θα αντικρίσει έναν υπερσύγχρονο εξοπλισμό, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, που είναι τοποθετημένα με επιμέλεια και σε σωστή διάταξη, ώστε να μην «κλείνουν» τον χώρο, αλλά να δημιουργούν παράλληλα το αίσθημα της ασφάλειας και της ηρεμίας. Στο φιλικό αυτό κλίμα, προστίθενται οι έντονες, χορευτικές νότες που αγκαλιάζουν κάθε επίσκεψη και την προπόνηση, ανεβάζοντας τόσο τη διάθεση, όσο και τους παλμούς!

gymbase groups

Καταρτισμένοι, ξεχωριστοί trainers για μια GYM BASE εμπειρία

Τι θα ήταν ένας προσεγμένος χώρος χωρίς τους χαμογελαστούς κι έμπειρους ανθρώπους του; Οι συνεργάτες της GYM BASE BOOTEX αποτελούν ένα ξεχωριστό και μεγάλο κεφάλαιο για την αλυσίδα.
Γιατί καθένας από αυτούς διαθέτει εξειδίκευση, πείρα και ένα αδιαπραγμάτευτο αίσθημα ευθύνης και δέσμευσης απέναντι στον πελάτη. Πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν, διαθέτοντας σαφείς απαντήσεις σε κάθε προβληματισμό, οι άνθρωποι της αλυσίδας δημιουργούν καθημερινά αφηγήσεις. Ακολουθώντας τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί από το δίκτυο κι έχοντας λάβει μια ολοκληρωμένη και συστηματική εκπαίδευση, το προσωπικό της GYM BASE BOOTEX φροντίζει να διατηρεί ενιαία την εικόνα και την εμπειρία του πελάτη σε κάθε γυμναστήριο.

gym base kolonaki girl

Ένα ευέλικτο μοντέλο franchise, για κάθε τύπο συνεργάτη

Η αλυσίδα έχει χώρο για όλους. Κι όταν λέμε όλους, το εννοούμε! Διαθέτοντας ένα ευέλικτο μοντέλο franchise, τα γυμναστήρια GYM BASE BOOTEX ανοίγουν την αγκαλιά τους σε
διαφορετικού τύπου επενδυτές.

Τόσο οι άνθρωποι που δραστηριοποιούνται στον χώρο του fitness, όσο κι όσοι επιθυμούν να αλλάξουν ρότα στην καριέρα τους και μαζί με αυτήν, να αλλάξουν την ποιότητα της ζωής τους, μπορούν να γίνουν οι επόμενοι συνεργάτες του δικτύου.
Στις δύο αυτές κατηγορίες, ανήκουν οι αυτοαπασχολούμενοι franchisees, των οποίων η γυμναστική γίνεται τρόπος ζωής και πηγή εισοδήματος. Είναι όμως μόνο αυτά τα προφίλ των
υποψήφιων συνεργατών; Έχοντας διαμορφώσει ένα εξαιρετικά ευέλικτο μοντέλο franchise, η αλυσίδα έχει διαμορφώσει ειδικό τύπο γυμναστηρίου και συνθήκες και για τον τρίτο τύπο συνεργάτη, που δεν είναι άλλος από τον μέτοχο- επενδυτή.

gymbase training

Τι σημαίνουν οι οικονομίες κλίμακας για τον franchisee;

Ανάλογα με το προφίλ του εκάστοτε franchisee, η αλυσίδα έχει δημιουργήσει 3 τύπους γυμναστηρίων, ιδανικούς για τους διαφορετικούς ανθρωπότυπους των νέων συνεργατών. Μέσα από ειδικές έρευνες που πραγματοποιεί η εταιρεία, το άνοιγμα και το στήσιμο του γυμναστηρίου γίνεται πραγματικότητα με συνοπτικές και αποτελεσματικές διαδικασίες. Οι ειδικές συμφωνίες με εγκεκριμένους προμηθευτές για τον απαραίτητο εξοπλισμό των γυμναστηρίων, επιτυγχάνουν οικονομίες κλίμακας και άρα, ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και μείωση της επένδυσης του franchisee. Παράλληλα, οι συμφωνίες αυτές αποτελούν μια σημαντική «ανάσα» για τον νέο συνεργάτη, ο οποίος είναι σίγουρος για την άριστη ποιότητα των μηχανημάτων, την ίδια στιγμή που δεν χρειάζεται να αναζητήσει ο ίδιος τον εξοπλισμό στην αγορά!

gymbase fitness

Marketing: Ο καλύτερός τους φίλος

Τους αρέσει η εξωστρέφεια και την επιδιώκουν με κάθε τρόπο. Διαθέτουν ένα πολύ καλά ενημερωμένο website, μέσα από το οποίο μπορεί κανείς να έρθει σε μια πρώτη επαφή με
τις υπηρεσίες και τη φιλοσοφία της αλυσίδας. Την ίδια στιγμή, επενδύουν ιδιαίτερα στο blogging, το οποίο στοχεύει στη δωρεάν επιμόρφωση, όχι μόνο των μελών αλλά και στο σύνολο της κοινωνίας σχετικά με τα οφέλη του fitness και της καλής διατροφής. Στο πλαίσιο του digital marketing, αξιοποιούν επίσης και το Google ads, με καμπάνιες που «παίζουν» στοχευμένα και σε συνάρτηση με το marketing plan, το οποίο αναπροσαρμόζουν ανάλογα, ενώ το Facebook, το Instagram και το YouTube αποτελούν εξίσου την προέκτασή τους. Τέλος, έχουν καταστήσει σε ετήσιο θεσμό μια τριήμερη, ετήσια συνάντηση ανάμεσα στα μέλη της αλυσίδας, στους προπονητές και τους φίλους των μελών, κάνοντας το ετήσιο αυτό event σημείο αναφοράς παιχνιδιού και γνώσης. Αποτέλεσμα; Κάθε γυμναστήριο της αλυσίδας γίνεται συνώνυμο του fitness και του healthiness, ενώ ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι έχουν να αφηγηθούν τη δική τους GYM BASE BOOTEX εμπειρία!

gymbase small groups

Η κοινή εμπειρία, προϊόν της ενιαίας κουλτούρας

Σε κάθε GYM BASE BOOTEX η εμπειρία που αποκομίζει ο επισκέπτης είναι ίδια. Γιατί το σύνολο των ανθρώπων της αλυσίδας συνδέεται με ένα αόρατο νήμα κοινής κουλτούρας και φιλοσοφίας, στοιχεία που φαίνονται από κάθε μικρή λεπτομέρεια.

Πώς αποκτώνται όμως αυτές; Η αλυσίδα GYM BASE BOOTEX προσφέρει στο προσωπικό της ένα ολοκληρωμένο, εξάμηνο πρόγραμμα εκπαίδευσης, το οποίο διαρκώς ανανεώνεται
από νέες πρακτικές και τεχνικές εξυπηρέτησης πελατών αλλά και υπηρεσιών γυμναστικής. Το ίδιο πρόγραμμα training προσφέρεται και στον franchisee.
Στόχος είναι η άριστη κατάρτιση του συνόλου του προσωπικού, σε όποιο πόστο κι αν ανήκει ο καθένας.

Αποτέλεσμα; Μια μεγάλη και δεμένη ομάδα που απαρτίζεται από άτομα, τα οποία νιώθουν ότι ο χώρος του γυμναστηρίου είναι ένα δεύτερο σπίτι γι’ αυτούς, μια δεύτερη οικογένεια.
Μια οικογένεια που βρίσκεται κάτω από την ισχυρή ομπρέλα της GYM BASE BOOTEX, προσφέροντας ποιότητα ζωής στο προσωπικό και στα μέλη της και πολλαπλά κέρδη στους
franchisees της.

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Tηλ: 210 6756200
 • Fax: 210 6752864
 • Διευθύνων Σύμβουλος/Γενικός Διευθυντής: Πάνος Μπαλατσινός
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 100 τ.μ.
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: €46.000 - 100.000
 • Entry fee: €10.000
 • Royalties: 4%
 • Διαφημιστική Συμμετοχή: 2% τοπική, 1% πανελλαδική
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: 6
 • Αριθμός Καταστημάτων Franchise: 2
 • Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: 8
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2017 / 2019
 • Προέλευση: Ελλάδα
 • Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Αυτοαπασχόληση franchisee: Κρίνεται απαραίτητη
 • Aναπτυξιακοί στόχοι: Ελλάδα, Κύπρος, εξωτερικό
 • Περισσότερες πληροφορίες:

  Gym Base Bootex - πρόταση franchise

 • Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Οκτώβριος 2019 20:39

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

facebookΣτο Facebook

facebookΣτο Τwitter