more info red Περισσότερες πληροφορίες

Green Family: Ταυτισμένη με τα βιολογικά προϊόντα, εδώ και 20 χρόνια

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)
Διαβάστηκε 1759 φορές

Στα ράφια των Green Family ο πελάτης βρίσκει την πληρέστερη και μεγαλύτερη γκάμα βιολογικών προϊόντων που εξασφαλίζουν ποιοτική καθημερινότητα και δυναμικό lifestyle. Επιλέγοντας τη συνεργασία με τον leader των βιολογικών προϊόντων, ο υποψήφιος συνεργάτης αποκτά το δικό του κατάστημα σε μια αγορά που ανθίζει σε Ελλάδα και εξωτερικό, καθώς το κοινό πλέον δίνει ιδιαίτερη αξία στις διατροφικές του συνήθειες.

Πίσω στο 1996, η Green Family δημιουργεί το πρώτο της κατάστημα, με στόχο τη δημιουργία μιας επιχείρησης η οποία θα συμβάλλει στη βελτίωση του τρόπου ζωής των ανθρώπων. Σήμερα, η Green Family με δυναμική παρουσία σε Βόρεια Ελλάδα, Λάρισα, Αττική και Βόλο, έχει χτίσει μια συμπαγή και αναγνωρίσιμη εταιρική ταυτότητα και έχει αποκτήσει όλα τα εφόδια για να συνεχίσει το εντυπωσιακό της ταξίδι. Για τον σκοπό αυτό, έχει δημιουργήσει πολυετείς και αποκλειστικές συνεργασίες με αξιόπιστους προμηθευτές και παραγωγούς, εξασφαλίζοντας στους υποψήφιους συνεργάτες υψηλής ποιότητας προϊόντα, σε εξαιρετικές τιμές.

green family egkenia

Σε μια ανερχόμενη αγορά

Η αγορά των βιολογικών προϊόντων παρουσιάζει αυξητική πορεία τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Πλέον, οι καταναλωτές τείνουν να επιλέγουν πιο ποιοτικά προϊόντα για το σπίτι, με αποτέλεσμα να αναπτυχθεί ο κλάδος των καταστημάτων πώλησης βιολογικών προϊόντων. Επίσης, παρατηρείται μια έντονη διάθεση ειδικά των νέων γονιών να εκπαιδεύσουν τα παιδιά τους σχετικά με την αξία της διατροφής και την καταναλωτική συνείδηση. Παράλληλα, η νέα γενιά καταναλωτών είναι πιο ευαισθητοποιημένη σε περιβαλλοντικά θέματα και βλέπει στην κατανάλωση κοινωνικό αντίκτυπο. Σε αυτό το πλαίσιο, παρατηρείται αύξηση της ζήτησης των βιολογικών προϊόντων αλλά και της βιοκαλλιέργειας.

greenfamily logo xwris ellinikonΣτην Green Family πιστεύουμε και επενδύουμε συνεχώς στην εκπαίδευση και την εξέλιξη των ανθρώπων της εταιρείας, εντάσσοντας την τεχνολογία μέσα στην καθημερινότητά τους. Διαθέτουμε σύστημα e-learning με webinars μέσα από τη διαδικτυακή σελίδα της Green Family, όπου οι συνεργάτες μας παρακολουθούν σεμινάρια που τους βοηθούν στη λειτουργία της δικής τους επιχείρησης.

Θεόδωρος Πανταλέων, Διευθύνων Σύμβουλος

O παράδεισος των βιολογικών προϊόντων

Με τη μεγαλύτερη ποικιλία βιολογικών προϊόντων, βοτάνων, φυσικών καλλυντικών κ.λπ., το Green Family προσφέρει συνολικές και ολοκληρωμένες λύσεις που προωθούν την υγιεινή διατροφή κι εξασφαλίζουν ποιοτική καθημερινότητα και δυναμικό lifestyle. Με σημαντική παρουσία στη Βόρεια Ελλάδα αλλά και στην Αττική, τα καταστήματα Green Family φιλοξενούν στα ράφια τους μια εξαιρετικά ευρεία ποικιλία βιολογικών προϊόντων, όπως φρούτα, λαχανικά, παιδικές τροφές, γαλακτοκομικά, κρέας, ψωμί, ακόμα και γλυκά. Επιπλέον, η προϊοντική γκάμα των Green Family περιλαμβάνει απορρυπαντικά, καλλυντικά, βρεφικά καλλυντικά, πάνες και καθετί που η ελληνική οικογένεια χρειάζεται στην καθημερινότητά της. Όλα φτιαγμένα από αγνά υλικά που προωθούν την υγεία και την περιβαλλοντική ισορροπία. Το καλάθι μπορεί να γεμίσει επίσης και από δεκάδες προϊόντα για δυσανεξία, προϊόντα χωρίς γλουτένη, αφεψήματα και βότανα, συμπληρώματα διατροφής κ.ά.
Ένα ακόμη στοιχείο που κάνει διαφορά στα Green Family, από το οποίο μάλιστα επωφελείται απόλυτα ο υποψήφιος συνεργάτης, είναι τα private label προϊόντα και own brands, τα οποία βρίσκει ο πελάτης αποκλειστικά στα καταστήματα της αλυσίδας, δημιουργώντας πιστότητα και ενισχύοντας το brand awareness. Τα own brands καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών και προσφέρονται σε πολύ χαμηλότερες τιμές, βοηθώντας στο χτίσιμο της σχέσης με τον πελάτη και στην προσέλκυση νέων φίλων. Τα private label προϊόντα προσφέρουν επίσης, υψηλά περιθώρια κέρδους, λόγω της χαμηλής τους τιμής και της κυκλοφοριακής τους ταχύτητας. Προσφέρουν στον συνεργάτη – franchisee διαχειριστική ευκολία και έλεγχο, καθώς εκείνος ελέγχει άμεσα την ποικιλία, την ποιότητα και τα αποθέματα.

greenfamily oporopwleio

Με σεβασμό στο περιβάλλον

Στο πλαίσιο της ανθρωποκεντρικής προσέγγισης και στις ηθικές αξίες με βάση τις οποίες έχει δομηθεί η εταιρεία, η Green Family έχει εισαγάγει την πρακτική zero waste. Πρόκειται για μια παγκόσμια έμπνευση, που βασίζεται στη λογική της ελαχιστοποίησης των απορριμμάτων και στην αλλαγή της νοοτροπίας που μας θέλει να καταναλώνουμε πολύ περισσότερο απ’ όσο χρειαζόμαστε. Και πώς το επιτυγχάνει αυτό; Τοποθετώντας στα καταστήματά της δοχεία με συγκεκριμένα προϊόντα, που μπορεί να προμηθευτεί κανείς φέρνοντας το δικό του σκεύος και να κερδίσει εκπτώσεις στην τελική τιμή.

green family bio

Ισορροπημένο μοντέλο καθετοποιημένης παραγωγής

Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία της, η Green Family έχει δημιουργήσει ένα ισορροπημένο μοντέλο καθετοποιημένης παραγωγής και διαθέτει όλη την τεχνογνωσία, ώστε να ελέγχει κάθε στάδιο των προσφερόμενων προϊόντων της, δημιουργώντας οικονομίες κλίμακας. Έτσι, ο συνεργάτης είναι σε θέση να μειώνει το κόστος παραγωγής, καθώς εξαλείφει παράγοντες που αυξάνουν τη ζημία στα διάφορα στάδια της πορείας του προϊόντος, μέχρι αυτό να καταλήξει στο κατάστημα. Επίσης, επιτυγχάνεται η μέγιστη απόδοση κέρδους, αφού ελέγχεται ποιοτικά το κάθε προϊόν βήμα-βήμα από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας.

green family volos out

Στο πλευρό του συνεργάτη

Η Green Family έχει δημιουργήσει όλες τις υποδομές που εξασφαλίζουν την πλήρη υποστήριξη του επενδυτή, προσφέροντάς του ολοκληρωμένη γνώση του αντικειμένου και όλων των απαραίτητων στοιχείων που απαιτούντσι για τη δημιουργία αλλά και την καθημερινή λειτουργία των καταστημάτων του δικτύου. Ο νέος συνεργάτης της Green Family επωφελείται από:

 • Tην τεχνογνωσία που του παρέχει η ομάδας της Green Family, όσον αφορά το στήσιμο και τις διαδικασίες της καθημερινής λειτουργίας της δικής του επιχείρησης
 • Τα Προϊόντα Ιδιωτικής ετικέτας που εξασφαλίζουν την εμπιστοσύνη και την πιστότητα των πελατών
 • Τη μηχανογραφική υποστήριξη και παρακολούθηση της πορείας του καταστήματος
 • Την αμέριστη υποστήριξη και βοήθεια στη διαχείριση των καθημερινών λειτουργιών της επιχείρησης
 • Loyalty card
 • Αποκλειστικότητα νέων σειρών προϊόντων
 • Κεντρικοποιημένη διαχείριση και ενημέρωση του λογισμικού που αφορούν όλες τις καθημερινές λειτουργίες των καταστημάτων π.χ. ενημερώσεις ζυγιστικών μηχανών, τιμών πώλησης κ.λπ.
 • Τη συνεχή εκπαίδευση, εξέλιξη και αναβάθμιση, τόσο του υποψήφιου franchisee, όσο και του προσωπικού, μέσω e-learning και σεμιναρίων
 • Την επικοινωνιακή και διαφημιστική υποστήριξη, τόσο σε παραδοσιακά, όσο και σε digital κανάλια
 • Τη συνεχή παρακολούθηση των διεθνών εξελίξεων και τάσεων
 • Τη διαρκή αναβάθμιση & εμπλουτισμό του προϊοντικού μείγματος

Εδώ και 20 χρόνια, η Green Family προάγει την υγιεινή διατροφή. Το στήσιμο των καταστημάτων της αλυσίδας, με τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον υλικών, αποδεικνύει τον σεβασμό της προς τον εναλλακτικό τρόπο ζωής, τη φύση και τον άνθρωπο, γεγονός που αποτελεί και το βασικό σημείο διαφοροποίησής της. Για την Green Family, η ενασχόληση με τον κλάδο των βιολογικών προϊόντων δεν είναι απλά μια επιχειρηματική επιλογή αλλά «στάση ζωής»!

green family press

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Tηλ: 210 6756200
 • Fax: 210 6752864
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: Από 100 τ.μ.
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: Από €170.000 (συμπεριλαμβανομένου του εμπορεύματος)
 • Entry fee: Από €12.000
 • Royalties: Δεν απαιτούνται
 • Διαφημιστική Συμμετοχή: 1%
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: 7
 • Αριθμός Καταστημάτων Franchise: 3
 • Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: 10
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 1996 / 2017
 • Προέλευση: Ελλάδα
 • Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Αυτοαπασχόληση franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Περισσότερες πληροφορίες:

  Green Family επιχειρηματική πρόταση

 • Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Μαϊος 2019 13:46

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

facebookΣτο Facebook

facebookΣτο Τwitter