more info red Περισσότερες πληροφορίες

Mr. Dim - Gourmet street ασιατικές γεύσεις για όλους

Τεύχος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Διαβάστηκε 743 φορές

Όταν το ασιατικό street food concept συναντά τις σύγχρονες γεύσεις της Ευρώπης, τον πρώτο λόγο έχει το MR. DIM. Αυθεντικά πιάτα από 6 χώρες της Ασίας σε δημιουργίες που συμβαδίζουν απόλυτα με τις προτιμήσεις του σύγχρονου κοινού, συνθέτουν μια περιπέτεια γεύσεων και αρωμάτων.

Το αυθεντικό Ασιατικό στέκι με τον value for money χαρακτήρα συνδυάζει τις πιο δημοφιλείς ασιατικές κουζίνες σε εκτελέσεις προσαρμοσμένες στα ευρωπαϊκά γούστα. Με καταστήματα εύκολα στη λειτουργία και τη διαχείριση το MR. DIM έχει γίνει γνωστό σε Αθήνα και Σπέτσες, δημιουργώντας μια νέα κατηγορία στον χώρο του asian street food αυτή του fast casual εστιατορίου και έχει κερδίσει επάξια μια θέση στις πρώτες προτιμήσεις του κοινού.

mr.dim.logo.200Η ύπαρξη signature dishes & dressings και private label products προσδίδουν υψηλό περιθώριο κέρδους και διαφοροποιούν τo MR. DIM.

6 Κουζίνες σε ένα στέκι...

To MR. DIM απαντά σε όλες τις γευστικές απαιτήσεις και στην πόλη αλλά και σε τουριστικούς προορισμούς, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις από τον δημιουργικό συνδυασμό 6 χωρών. Δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο γευστικό αποτέλεσμα, κάθε πιάτο του Mr. Dim υποβάλλεται σε πληθώρα γευστικών δοκιμών προτού εισαχθεί στον κατάλογο, ενώ το προσωπικό του καταστήματος προτείνει γευστικές επιλογές βάσει των προτιμήσεων των πελατών.
Κίνα, Ιαπωνία, Ταϊλάνδη, Μαλαισία, Κορέα και Ινδονησία ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν μικρά ή πλήρη γεύματα που «παντρεύουν» ιδανικά τη street με τη gourmet κουζίνα. Παράλληλα, προσαρμόζοντας τις παραδοσιακές Ασιατικές συνταγές στα ευρωπαϊκά πρότυπα, το δίκτυο πετυχαίνει υψηλή απήχηση και σε άλλα κοινά τα οποία επιθυμούν μια νέα γευστική πρόταση που θα τους... ταξιδέψει. Τέλος, η ύπαρξη signature dishes & dressings και private label products προσδίδουν υψηλό περιθώριο κέρδους, ενώ διαφοροποιούν τo Mr. Dim στην αγορά του.
Ακολουθώντας τις απαιτήσεις του κοινού για νέες γευστικές εξερευνήσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα, το MR. DIM φροντίζει να ανανεώνει το μενού του συχνά. Σούπα με γαρίδες, σαλάτα με φύκια, σουσάμι και σως μελιού και ψητό φιλέτο σολομού είναι κάποια από τα νέα πιάτα του καταλόγου που προσκαλούν το κοινό σε νέα συναρπαστικά ταξίδια με... άρωμα Ασίας.

mrdim asian street food

...Και γρήγορα και ποιοτικά

Στόχος του MR. DIM είναι να σερβίρει καθημερινά ποιοτικές και αξεπέραστες γεύσεις, προσφέροντας μια συνολική εμπειρία εστίασης που... ταξιδεύει σε χώρες της Ανατολής. Οι πελάτες των καταστημάτων έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα νέα signature πιάτα σε ένα show που συνεπαίρνει, καθώς όλα τα πιάτα του καταλόγου παρασκευάζονται τη στιγμή της παραγγελίας.
Πώς συνδυάζεται η ποιότητα με την ταχύτητα που απαιτεί ένα street food;
«Το φαγητό μας είναι και πολύ ποιοτικό αλλά και πολύ γρήγορο» εξηγεί ο κ. Γιώργος Φωτόπουλος που μαζί με την κα Ναταλία Ασρατιάν μας σύστησαν το MR. DIM. «Είναι σύνηθες να υπάρχει φόρτος παραγγελιών, αλλά ποτέ δεν υπάρχει μεγάλη αναμονή, ο χρόνος εξυπηρέτησης είναι μικρός. Κι αυτό γιατί τα πιάτα μας μπορεί να μην είναι απλά, αλλά είναι γρήγορα στην παρασκευή».
Η μοντέρνα asian eatery αποτελεί το ιδανικό food spot για όσους ζητάνε το κάτι διαφορετικό, για delivery στο σπίτι και στο γραφείο, για take away καθώς για μια casual dining εμπειρία με αέρα... ανατολής. Η ατμόσφαιρα του MR. DIM με τα εξωτικά αρώματα και την ανάλογη διακόσμηση, παραπέμπει στη μακρινή Ασία, αναδεικνύοντας το μοναδικό concept στον απόλυτο «πρέσβη» της ασιατικής κουζίνας, με αέρα και street και ευρωπαϊκό!

mrdim.couple

Με κάθε νέα συνταγή πραγματοποιούνται ειδικά σεμινάρια, έτσι ώστε κάθε κατάστημα να μπορεί να επωφεληθεί από τα νέα trends του χώρου.

Απλά και αποδοτικά

Ο μαζεμένες και περιεκτικός κατάλογος διευκολύνει τον πελάτη και προσφέρει πιάτα για όλα τα γούστα. Με προϊόντα επιλεγμένα ώστε να μην δημιουργείται φύρα στο μαγαζί και να μην ξεφεύγουν από το οικονομικό πλάνο - food cost. «Είναι ένα κομμάτι που έχουμε εξελίξει πάρα πολύ, και μετά από δύο χρόνια λειτουργίας έχουμε καταφέρει να κρατήσουμε την ίδια υψηλή ποιότητα με τους καλύτερους προμηθευτές και ακόμα καλύτερα προϊόντα, σε πολύ προνομιακές τιμές, με αποτέλεσμα να ανεβάσουμε το κέρδος» εξηγεί ο κ. Γιώργος Φωτόπουλος.
Το MR. DIM έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας πρότασης που είναι κερδοφόρα για τον επιχειρηματία και άκρως προσιτή για τον πελάτη.
Παράλληλα η επιχειρηματική πρόταση MR. DIM είναι και απλή στην υλοποίησή της, χάρη στις διαδικασίες που έχει αναπτύξει η εταιρεία, προκειμένου να υποστηρίξει τους συνεργάτες της.
Το πλήρες μηχανογραφικό σύστημα συγκεντρώνει όλα τα απαραίτητα στατιστικά στοιχεία και εξασφαλίζει χαμηλό κόστος προμήθειας και συντήρησης. Ταυτόχρονα, δημιουργεί σύγκλιση μεταξύ των διαφορετικών revenue streams και παρέχει το απαραίτητο reporting στο MR. DIM, ώστε ο συνεργάτης - franchisee να ασχολείται αποκλειστικά με τη λειτουργία του καταστήματός του.
Εφαρμόζοντας ένα ολιστικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, διάρκειας 4 εβδομάδων, στον franchisee και στο προσωπικό, κατά το οποίο εναλλάσσεται η θεωρητική με την πρακτική εκπαίδευση, καλύπτονται όλες οι καθημερινές λειτουργίες της επιχείρησης. Πέραν τούτου, παρέχεται συνεχής υποστήριξη στις διαδικασίες εξεύρεσης, ένθεσης και εκπαίδευσης του προσωπικού σε όλες τις συνταγές και τα signature dishes. Κατά τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του καταστήματος, ο εξειδικευμένος Chef του δικτύου βρίσκεται στο πλευρό του franchisee έως ότου ο ίδιος και το προσωπικό να είναι σε θέση να λειτουργήσουν μόνοι τους το νέο MR. DIM. Τέλος, για κάθε νέα συνταγή πραγματοποιούνται ειδικά σεμινάρια, έτσι ώστε κάθε κατάστημα να μπορεί να επωφεληθεί από τα νέα trends του χώρου.

mrdim.food

Ποιος είναι ο ιδανικός συνεργάτης;

Η εμπειρία και η αυτοαπασχόληση του franchisee δεν είναι απαραίτητα στοιχεία, ούτε χρειάζεται να διαθέτει γνώσεις εξειδικευμένης asian ή gourmet κουζίνας, προκειμένου να ανοίξει το δικό του εστιατόριο.
Ο μελλοντικός συνεργάτης του MR. DIM θα πρέπει απλώς να έχει την όρεξη και τη θέληση να δημιουργήσει κάτι καινούργιο και να συμμετάσχει σε ένα ταξίδι γεύσεων και συνεχώς αυξανόμενων επιχειρηματικών ευκαιριών. Το μόνο που ζητούν οι ιδρυτές από τους συνεργάτες- franchisees είναι να δείξουν το ίδιο πάθος και την ίδια δέσμευση στις αξίες της επιχείρησης. Γιατί αυτά είναι τα απαραίτητα συστατικά που θα τους οδηγήσουν στην επιτυχία. Με 3 profit centers και ένα μοντέλο franchise που βασίζεται σε απλοποιημένες διαδικασίες, το MR. DIM συνιστά μια σύγχρονη επιχειρηματική ευκαιρία στη δυναμική αγορά του street food.

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Έδρα: Κράτητος 9 & Ευρυδάμαντος 59, Αθήνα
 • Tηλ: 210 6756200
 • Fax: 210 6752864
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 55 τ.μ.
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: €50.000
 • Entry fee: €10.000
 • Royalties: 3,5%
 • Διαφημιστική Συμμετοχή: 1,5%
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: 2 Αθήνα, Σπέτσες (εποχιακό)
 • Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Aναπτυξιακοί στόχοι: Αθήνα, περιοχές υψηλής εμπορικότητας, επαρχίες με υψηλή τουριστική κίνηση
 • Περισσότερες πληροφορίες:

  Επιχειρηματική πρόταση MR. DIM

 • Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 15 Μάρτιος 2019 18:40

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

facebookΣτο Facebook

facebookΣτο Τwitter