Εκτύπωση αυτής της σελίδας

more info red Περισσότερες πληροφορίες

HOT HOT BURGER BAR: Your big time burger!

Κατηγορία Όλα τα τεύχη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διαβάστηκε 1018 φορές

To πρώτο σε ανάπτυξη, πωλήσεις και κερδοφορία δίκτυο burger bar βάζει πλώρη για αγαπημένους ελληνικούς προορισμούς... και το νέο 24ωρο «στέκι» των καλοκαιρινών μας διακοπών είναι πια γεγονός!

Όνομα διάσημο, γεύση απολαυστική, ποιότητα υψηλή, περιβάλλον οικείο και ταυτόχρονα μοναδικό! Ένα πραγματικό...success story! Ουρές σχηματίζονται καθημερινά για τα ζουμερά burgers και κάθε κατάστημα αποδεικνύει ότι το HOT HOT BURGER BAR έχει τη συνταγή της επιτυχίας...

hot.hot.xalkida

Στα ηχεία, δυνατό rock & roll από το Hook radio world class rock και μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα που «μεταφέρει» τον καταναλωτή στις λαμπερές δεκαετίες του ΄50 και του ’60! Έχοντας βάλει τη δική του σφραγίδα στα μεγάλα αστικά κέντρα όπου και κυριαρχεί ως fast good επιλογή, το HOT HOT BURGER BAR οφείλει να μας συντροφεύει και εκτός...!
Για όσους λοιπόν θέλουν να δημιουργήσουν τον απόλυτο 24ωρο casual γαστρονομικό προορισμό και για τις... καλοκαιρινές μας εξορμήσεις, το HOT HOT BURGER BAR είναι αυτό που αναζητούν! Καινοτόμο concept, ισχυρό brand name με ένα 24ωρο business model για υψηλές πωλήσεις και μοναδική κερδοφορία. Πέρα από αυθεντικά burgers, o πλήρως ενημερωμένος κατάλογος του HOT HOT BURGER BAR περιλαμβάνει επίσης hot dogs, chicken nuggets, salads, potatoes, american toasts, ribeyes, ποτά και αναψυκτικά, ικανοποιώντας τον ουρανίσκο και του πιο απαιτητικού καταναλωτή! Με ιδιαίτερα χαμηλά λειτουργικά έξοδα και χαμηλό food cost, η επένδυση στο HOT HOT BURGER BAR επιτυγχάνει άμεση απόσβεση, υψηλά περιθώρια κέρδους και εντυπωσιακές πωλήσεις!

hot.hot.praxit

Μάλιστα, οι εκατοντάδες θετικές αναφορές στα κοινωνικά δίκτυα συνδυαστικά με τις ενέργειες ολοκληρωμένου μάρκετινγκ που πραγματοποιεί η αλυσίδα συντελούν στο χτίσιμο και τη διατήρηση του πλέον ισχυρού brand που απογείωσε το burger!

  • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Tηλ: 210 6756200
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

  • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 50 εως 60 τ.μ.
  • Μέσο Ύψος Επένδυσης: Από €120.000
  • Περισσότερες πληροφορίες:

    http://franchiseportal.gr/el/franchisors/625

  • Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Αύγουστος 2016 14:16