more info red Περισσότερες πληροφορίες

KGREEN: Πράσινες υπηρεσίες και προϊόντα για όλους

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Διαβάστηκε 1616 φορές

Το πιο ολοκληρωμένο φάσμα ≪πράσινων υπηρεσιών και προϊόντων 4 ALL≫ σε μια εξαιρετική επιχειρηματική πρόταση που απευθύνεται σε μηχανικούς και επαγγελματίες.

Σήμερα για να διεισδύσει κάποιος στην αγορά δεν αρκούν οι γνώσεις σαν επιστήμονας ή κατασκευαστής αλλά πρέπει να έχει και τα απαραίτητα εργαλεία προκειμένου να επιτύχει. Πιστοποιημένα συνεργεία, στρατηγικές συμμαχίες με επιλεγμένους ποιοτικούς προμηθευτές, ανταγωνιστικές τιμές, ολοκληρωμένα συστήματα διασφάλισης ποιότητας, διαφημιστικά εργαλεία ανάπτυξης πωλήσεων κ.ο.κ. Η KGREEN, συμβαδίζοντας με τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς για νέα πρότυπα ανάπτυξης που εξυπηρετούν τον άνθρωπο και τις πραγματικές του ανάγκες, προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύνολο λύσεων προσαρμοσμένων στις ανάγκες ιδιωτών και επαγγελματιών.KGREEN.solar power generator

Αξιοπιστία και πείρα

Η KGreen, έχοντας βραβευτεί πολλές φορές για τη συνεπή και ηθική επιχειρηματική της δραστηριότητα, ήρθε ως φυσική εξέλιξη της τεχνογνωσίας του ομίλου ΚΡΙΜΑΤΟΓΛΟΥ και της ηγετικής θέσης του εδώ και 50 χρόνια. Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρείας οδήγησε την KGREEN να ξεχωρίσει στο χώρο, χαίροντας εμπιστοσύνης, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος, των σημαντικότερων εθνικών και πολυεθνικών παραγωγών συστημάτων βιοκλιματικής δόμησης και υπηρεσιών εξοικονόμησης ενέργειας.

kgreen

Με εργαλείο την πολύτιμη τεχνογνωσία της, η εταιρεία ανέπτυξε μοναδικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών επιτυγχάνοντας τη διαφοροποίηση. Υπερβαίνοντας τις παραδοσιακές πρακτικές που προσεγγίζουν τις τεχνικές λύσεις για κάθε πρόβλημα αποσπασματικά μη έχοντας τη δυνατότητα να εξετάσουν το σύνολο των αναγκών των πελατών και των καλύτερων δυνατών λύσεων που μπορεί να έχουν σύμφωνα με το διαθέσιμο budget, επιτυγχάνει ένα μίγμα παρεμβάσεων π.χ. μονώσεις και ενεργειακά κουφώματα με γρηγορότερη απόσβεση, μεγαλύτερη απόδοση και οικονομία σε βάθος χρόνου. Για την KGREEN, η εξυπηρέτηση των αναγκών του πελάτη είναι ένα σύνθετο θέμα. Με τη συνεργασία πολλαπλών υπηρεσιών η λύσηδίνεται άμεσα, αποτελεσματικά και στις πλέον συμφέρουσες τιμές. Ταυτόχρονα, η KGREEN ξεχωρίζει γιατί βασίζεται στην ικανότητα και στα προσόντα του ανθρώπινου δυναμικού αλλά και των επενδύσεων σε συστήματα υψηλής τεχνολογίας. Οι καταξιωμένοι ειδικοί επιστήμονες της εταιρείας εντοπίζουν τις ιδιαίτερες ανάγκες του πελάτη και μέσω εξειδικευμένης τεχνοοικονομικής μελέτης συνθέτουν τα κατάλληλα προιόντα και υπηρεσίες παρέχοντας τις πλέον αξιόπιστες τεχνολογικά λύσεις με το μικρότερο δυνατό κόστος. Το δίκτυο, με τις στρατηγικές συνεργασίες με αξιόπιστους προμηθευτές και εταιρικό R&D με πιστοποιημένα προϊόντα έχει όλα χαρακτηριστικά που του προσδίδουν αξιοπιστία και αποδοτικότητα.

kgreen.monoseis

Η φιλοσοφία

Η φιλοσοφία της εταιρείας αποτυπώνεται πλήρως στο πολύ φρέσκο σύνθημα της ≪Youneed, Weplanthefuture≫. Ολοκληρωμένες λύσεις, 360ο προσέγγιση προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε πελάτη, σε ανταγωνιστικές τιμές και σε διασφαλισμένη ποιότητα στην αιχμή της τεχνολογίας. Ο όμιλος Κριμάτογλου συνειδητοποίησε από νωρίς πως η ≪μόνωση≫ αποτελεί απλά ένα μόνο μέρος αυτού που ονομάζουμε ≪Πράσινες υπηρεσίες και προϊόντα 4all≫. Γι’ αυτό ανέπτυξε τη δομή του έτσι ώστε να είναι σε θέση να καλύψει την ανάγκη του σύγχρονου πελάτη της, που δεν ήταν άλλη από το να μπορεί να βρει κάτω από ένα brand όλες τις τεχνολογικές λύσεις που χρειάζεται για να του εξασφαλίσουν ποιότητα, άνεση, ασφάλεια και οικονομίες κλίμακας στο κτήριό του. Στοχεύοντας στον επανασχεδιασμό (reengineering) του κτηρίου, η KGREEN επικεντρώνεται στη διαδικασία ανάλυσης και επίλυσης τεχνικών θεμάτων, λαμβάνοντας υπόψη και αξιολογώντας τις ιδιαίτερες συνθήκες του περιβάλλοντος και των αναγκών των πελατών της. Η KGREEN προσφέρει όλες τις τεχνολογικές λύσεις κάτω από ένα brand. Δεν πουλάει απλά προϊόντα αλλά παρέχει εξατομικευμένες λύσεις ≪με το κλειδί στο χέρι≫.

kgreen.logoΗ KGREEN παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις του κλάδου και αναπτύσσει καινοτόμες δράσεις που να εξυπηρετούν την επίτευξη των στρατηγικών της στόχων, προς όφελος των συνεργατών που θα στελεχώσουν το δίκτυο. Μέσα από την αξιοποίηση των ανταγωνιστικών της πλεονεκτημάτων δημιουργεί και εξελίσσει ολοκληρωμένα προϊόντα και υπηρεσίες, που είναι προσανατολισμένα στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών και τις τάσεις της αγοράς. Αυτός είναι λόγος που εδώ και 50 χρόνια κατατάσσεται ανάμεσα στις πλέον κερδοφόρες επιχειρήσεις του κλάδου.

Λύσεις για όλους

Το χαρτοφυλάκιο της KGreen προσφέρει το πιο ολοκληρωμένο φάσμα ≪πράσινων υπηρεσιών και προϊόντων 4 ALL≫ στην Ελλάδα, δίνοντας καινοτόμες λύσεις που αφορούν σε όλους τους τομείς του κλάδου κατασκευών. Οι παροχές που προσφέρει πλαισιώνονται από νέες μοντέρνες υπηρεσίες με έμφαση στην εξοικονόμηση και στη διαχείριση ενέργειας, δημιουργώντας ένα μοναδικό μείγμα από πράσινες υπηρεσίες και προϊόντα τόσο σε οικιακό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Οι τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται είναι:

 • Μονώσεων δομικών συστημάτων και εργαλείων
 • Αποκαταστάσεων κτηριακής παθολογίας και κατασκευών
 • Διαχείρισης και εξοικονόμησης ενέργειας
 • Ανακαίνισης, διακόσμησης και ξηράς δόμησης
 • Σχεδιασμού και περιβαλλοντικής διαχείρισης
 • Εκπαίδευσης και πιστοποίησης τεχνικού προσωπικού

Η KGREEN προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αναλύοντας τις ανάγκες του πελάτη, επανασχεδιάζει και παρέχει λύσεις με γνώμονα ένα πιο πράσινο και οικονομικό μέλλον.

kgree.aerion

Γιατί KGreen;

Τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της KGREEN, που βρίσκουν εφαρμογή σε οικιακό & σε επαγγελματικό επίπεδο εμπιστεύεται ένα πολύ μεγάλο κοινό. Πέρα από τους χιλιάδες ιδιώτες και τις εκατοντάδες επιχειρήσεις η KGREEN σήμερα υποστηρίζει εμπορικά πάνω από 2480 μηχανικούς, 220 τεχνικές εταιρείες και εργολάβους και 180 συνεργεία διαφόρων ειδικοτήτων. Η KGREEN παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις του κλάδου και πραγματοποιεί διορθωτικές κινήσεις που εξυπηρετούν την επίτευξη των στρατηγικών της στόχων. Μέσα από την καινοτόμο ισχύ της, διαχρονικά δημιουργεί και εξελίσσει ολοκληρωμένα προϊόντα και υπηρεσίες, που είναι προσανατολισμένα στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών και στις τάσεις της αγοράς. Αυτός είναι λόγος που εδώ και 50 χρόνια κατατάσσεται ανάμεσα στις πλέον κερδοφόρες επιχειρήσεις του κλάδου.

 krimatoglou.academy

Ο επόμενος συνεργάτης

Η KGREEN, στοχεύοντας σε γερές συνεργασίες με διάρκεια και δυναμική, εφαρμόζει όλα τα σύγχρονα εργαλεία marketing που καλύπτουν τους ομόκεντρους κύκλους: Ιδιώτης-Συνεργείο-Μηχανικός-Μελετητής. Παράλληλα, οι συνεργάτες της εταιρείας επωφελούνται δράσεων όπως web marketing, παραγωγή έντυπου υλικού, δημιουργία τεχνικών ημερίδων και workshop, συμμετοχή σε εκθέσεις, δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, κτλ. δημιουργώντας ένα ισχυρό Brand name με υπεραξία και υψηλή επώνυμη ζήτηση. Με συνεχή σεμινάρια κατάρτισης για τεχνικά θέματα, θέματα εμπορικής πολιτικής και διοικητικής οργάνωσης επιδιώκει τις ιδανικές προϋποθέσεις επαγγελματικής ανάπτυξης μέσα από συνεχείς εκπαιδευτικές διαδικασίες. Στόχος η αξιοποίηση του πελατολογίου και η διασφάλιση της ταχύτερης διείσδυσης σε κάθε τοπική αγορά. Τέλος διαθέτει τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό για την τεχνική υποστήριξη και επίλυση ειδικών θεμάτων για όλους τους τομείς των υπηρεσιών που μπορούν να προκύψουν από εξειδικευμένα αιτήματα στο πλαίσιο του καθημερινού business operation.

kgreen.Solar Symphony Energy

 

Η KGREEN επενδύει στην έρευνα νέων τεχνολογιών και στην ανάπτυξη της τεχνογνωσίας στον κλάδο των κατασκευών. Αναπτύσσει καινοτόμα προϊόντα αποκλειστικά για τις ανάγκες του δικτύου προς όφελος του καταναλωτή. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζει μακροπρόθεσμα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα καθώς χάρη στις ξεχωριστές καινοτομίες και την υψηλή τεχνογνωσία, έχει κερδίσει και διατηρεί την κορυφαία θέση όσον αφορά τις υπηρεσίες και προϊόντα που παρέχει.

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Επωνυμία εταιρίας: ΟΜΙΛΟΣ ΚΡΙΜΑΤΟΓΛΟΥ
 • Έδρα: Ορέστη Μακρή 16, 34100 Χαλκίδα
 • Tηλ: 210 6756200
 • Fax: 210 6756200
 • Διευθύνων Σύμβουλος/Γενικός Διευθυντής: Λάζαρος Κριμάτογλου
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 60 τ.μ.
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: €45.000
 • Entry fee: €20.000
 • Διαφημιστική Συμμετοχή: 1,5%
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: 1
 • Προέλευση: Ελλάδα
 • Πακέτο Franchise:
  • Αποκλειστικότητα περιοχής
  • Ολοκληρωμένη εκπαίδευση (αρχική και συνεχιζόμενη)
  • Πρόσβαση σε εργαλεία χρηματοδότησης των έργων του πελατολογίου σε ποσοστό έως και 100%
  • Πιστοποιημένα συνεργεία με τα οποία συμπράττει ο συνεργάτης
  • Πρόσβαση σε πιστοποιημένες Α’ Ύλες (CE)
  • Πρόσβαση σε εταιρικό CRM πρόγραμμα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση του πελατολογίου και των έργων που αναλαμβάνει ο συνεργάτης
  • Παροχή εργαλείων πώλησης (3d modeling program, μοντέλα για τεχνοοικονομικές μελέτες – εξειδικευμένες μελέτες κ.λπ.)
  • Εγχειρίδια λειτουργίας
  • Αποτελεσματικό marketing
 • Περισσότερες πληροφορίες:

  KGREEN Πρόταση Franchise

 • Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 27 Απρίλιος 2018 20:25

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

facebookΣτο Facebook

facebookΣτο Τwitter