Εκτύπωση αυτής της σελίδας

more info red Περισσότερες πληροφορίες

DAVINCI ARTISAN GELATO: Το πιο αυθεντικό gelato πρωταγωνιστεί σε μια δυναμική αγορά

Τεύχος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)
Διαβάστηκε 2136 φορές

Μια gourmet gelateria ιδανική για όλες τις εποχές του χρόνου, μας υποδέχεται σε όλα τα καταστήματα του δικτύου της σε Ελλάδα και προσεχώς... σε Κύπρο, έτοιμη να μας μυήσει στον απολαυστικό κόσμο του πιο αυθεντικού και ξεχωριστού gelato.

Η DAVINCI ARTISAN GELATO προσφέρει μοναδικές γεύσεις και ποικιλίες γλυκισμάτων, σε έναν πολύ ιδιαίτερο χώρο με φιλική εξυπηρέτηση. Οι πρώτες ύλες είναι 100% ελληνικά, φρέσκα και αγνά υλικά, ενώ η παρασκευή των gelato βασίζεται σε παλιές παραδοσιακές ιταλικές συνταγές.

Με τον καινοτόμο χαρακτήρα του, το ολοκληρωμένο προϊοντικό μείγμα που ανταποκρίνεται σε όλες τις εποχές του χρόνου και τους διαφορετικούς τύπους καταστημάτων ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε αγοράς και περιοχής, το DAVINCI τοποθετείται ιδανικά σε κεντρικά σημεία και τουριστικούς προορισμούς. Παράλληλα αποτελεί μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση κατάλληλη για τον franchisee που αναζητά υψηλή μέση ημερήσια απόδειξη, ανταγωνιστικές τιμές και πιστό κοινό που το ακολουθεί σε κάθε του νέο εγχείρημα.

Σήμερα η δημοφιλής gelateria με καταστήματα σε Μύκονο, Μοναστηράκι, Πλάκα, Κηφισιά, Varkiza Resort, Ρόδο, Ηράκλειο Κρήτης και Κύπρο συνεχίζει να επεκτείνεται μεταφέροντας τη μαγευτική εμπειρία gelato σε Ελλάδα και... εξωτερικό.

davinci.fb.1

Μια αυθεντική gelateria με υψηλά standards και ποιότητα

Μια γλυκιά απόλαυση για όλους

Το DAVINCI είναι μια οικονομική και γλυκιά απόλαυση για όλους! Από τον πιο μικρό, μέχρι και τον πιο μεγάλο. Και για άντρες και για γυναίκες αλλά και για αθλητές, διατηρώντας σε υψηλά επίπεδα καθημερινά την επισκεψιμότητα κάθε σημείου. Η ευρεία προϊοντική γκάμα δίνει επιλογές για όλα τα γούστα, προσφέροντας υγιεινές διατροφικές απολαύσεις σε πολλαπλά και διαφορετικά μεταξύ τους κοινά.
«Ο καταναλωτής έχει ανάγκη να βιώσει μια μοναδική εμπειρία, διαφορετική από ό,τι έχει ζήσει μέχρι τώρα και να αγοράσει ποιοτικά προϊόντα στην καλύτερη δυνατή τιμή», αναφέρει ο κ. Αμουργιανός, συνιδρυτής του DAVINCI ARTISAN GELATO, ο οποίος θεωρεί πως οι πρωταγωνιστές του κλάδου θα πρέπει να επενδύσουν και να ενισχύσουν την ποιότητά των προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών τους, ώστε να εξυπηρετούν καλύτερα και πιο σωστά τους πελάτες τους και να επιτύχουν την προβλεπόμενη απόδοση.

davinci.franchisee

Η σωστή εκπαίδευση, η υποστήριξη και η καθοδήγηση από τους έμπειρους συνεργάτες, ευνοεί μια αποδοτική συνεργασία

Ένα ξεχωριστό προϊόν σε έναν αναπτυσσόμενο κλάδο


Οι απολαυστικές ιταλικές συνταγές, ο χώρος που προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία σε κάθε επισκέπτη, το ευρύ προϊοντικό μείγμα με τις ποικίλες και διαφορετικές μεταξύ τους προτάσεις και τα υψηλά περιθώρια κέρδους, συναποτελούν τα ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα ενός πρωτοποριακού και δυναμικού concept υψηλών προδιαγραφών σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό κλάδο.
Η gelateria DAVINCI ARTISAN GELATO επενδύει σταθερά από την πρώτη στιγμή στην ανώτερη ποιότητα, στην άψογη εξυπηρέτηση, στη μοναδική ατμόσφαιρα και φυσικά στις ελκυστικές τιμές. Όπως τονίζει και ο κ. Αμουργιανός, «Έχουμε επιλέξει μέσα από σταθερές συνεργασίες τους καλύτερους προμηθευτές, εξασφαλίζοντας έτσι και την αναλλοίωτη ποιότητά μας, την απρόσκοπτη τροφοδοσία μας αλλά και τις καλύτερες κεντρικές συμφωνίες για εμάς και τους συνεργάτες μας».

davinci.artisan.gelato

Μια κερδοφόρα και αποδοτική συνεργασία...

Η επιτυχία της περιζήτητης gelateria επιβεβαιώνεται και από τις αποδοτικές συνεργασίες της με franchisees, όπως ο κ. Αλέξης Βλαβιανός στο Yabanaki Varkiza Resort. Γευστικό, μοναδικό, πλήρως διαφοροποιημένο, με μεγάλη ποικιλία και ζήτηση από όλες τις ηλικίες είναι η χαρακτηριστική περιγραφή που μας δίνει για το gelato της DAVINCI και δηλώνει πως η εταιρεία τους στήριξε από την αρχή και σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας τους, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία ενός ισχυρού brand.
«Θα σύστηνα αδιαμφισβήτητα σε έναν franchisee να επενδύσει στο DAVINCI ARTISAN GELATO από θέμα ποιότητας και συνεργασίας, αρκεί σαφώς και το σημείο του μαγαζιού του να ευνοεί! Πρόκειται για ένα προϊόν χωρίς εποχικότητα, καθώς τα συστατικά του ενδείκνυνται για κατανάλωση και τους χειμερινούς μήνες. Η ευρεία προϊοντική του γκάμα αυξάνει το περιθώριο κέρδους κάθε επενδυτή και τα πολλαπλά κοινά στα οποία απευθύνεται ανεβάζουν την κερδοφορία στα ύψη όλους τους μήνες του χρόνου», δηλώνει ο κ. Αμουργιανός.
«Οι νέοι συνεργάτες πρέπει να αναζητήσουν εκείνες τις αλυσίδες που ξεχωρίζουν στην αγορά τους, έχουν σωστές διαδικασίες, ένα διαφοροποιημένο προϊόν, ένα ισχυρό brand που αποδεικνύει την αξία του σταθερά και αποτελούν μια ολοκληρωμένη πρόταση που εμπιστεύεται το κοινό. Δεν έχει νόημα να κυνηγάμε το γρήγορο, αλλά το σταθερό κέρδος», συμπληρώνει.

davinci.collage

...με οφέλη και για τις 2 πλευρές

Όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως, το DAVINCI ARTISAN GELATO έχει καταφέρει να αποκτήσει πιστό και επαναλαμβανόμενο κοινό σε κάθε ηλικιακό group, ανεξαρτήτως χώρας. Ντόπιοι και ξένοι το ζητούν μετά μανίας και φαίνονται να το απολαμβάνουν ιδιαίτερα.
Η κατάλληλη προετοιμασία και εκπαίδευση του προσωπικού, αλλά και η συνεχής στήριξη της εταιρείας στους συνεργάτες της, ενισχύουν τις προϋποθέσεις επιτυχίας ενός concept που γνωρίζει ήδη μεγάλη αποδοχή από το ευρύ κοινό.
«Η σωστή εκπαίδευση, η υποστήριξη και η καθοδήγηση από τους έμπειρους συνεργάτες είναι δεδομένη», τονίζει ο κ. Βλαβιανός, franchisee του DAVINCI ARTISAN GELATO στο Yabanaki Varkiza Resort, προτρέποντας και άλλους μελλοντικούς συνεργάτες να ενταχθούν στο επιτυχημένο αυτό δίκτυο.
H ομαλή λειτουργία της επιχείρησης και η σύσφιξη σχέσεων με τα μέλη της ομάδας, οδηγεί στη δημιουργία και διατήρηση μιας επωφελούς συνεργασίας και για τις 2 πλευρές.

DAVINCI.franchisee

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Tηλ: 210 6756200
 • Fax: 210 6752864
 • Διευθύνων Σύμβουλος/Γενικός Διευθυντής: Βασίλης Καπάταης
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 50 έως 150 τ.μ.
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: €72.000
 • Entry fee: €12.000
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: 6
 • Αριθμός Καταστημάτων Franchise: 2
 • Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: 8
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2012/ 2016
 • Πακέτο Franchise:

  Επιλογή καταλληλότερου σημείου, Αποκλειστικότητα περιοχής, Παράδοση με το κλειδί στο χέρι, Ολοκληρωμένη εκπαίδευση, Εγχειρίδια λειτουργίας, Αποτελεσματικό Marketing, Χρηματοοικονομικό Planning κ.λπ.

 • Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Αυτοαπασχόληση franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Aναπτυξιακοί στόχοι: Τουριστικοί προορισμοί
 • Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Σεπτέμβριος 2017 17:19