WOK SPOT: Ευκολία, αξιοπιστία και κερδοφορία με αυθεντικές ασιατικές γεύσεις

Τεύχος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)
Διαβάστηκε 1042 φορές

Το Wok Spot εμφανίστηκε πριν από περίπου ένα χρόνο στην πιο δυναμικά ανερχόμενη κατηγορία της εστίασης και με ένα εξαιρετικό λειτουργικό σχεδιασμό ανοίγει νέους δρόμους στο franchising μέσα από μια πανδαισία γεύσεων και χρωμάτων που μαγεύουν όλες τις αισθήσεις.

Με το εξαιρετικά ποιοτικό asian street food που ξέρει να προσφέρει το Wok Spot μας συστήνει την αυθεντική εμπειρία ασιατικής κουζίνας βασισμένη στην τεχνογνωσία, την ευρεία γκάμα επιλογών, την εξειδίκευση και τις ανταγωνιστικές τιμές.
Τα ολόφρεσκα υλικά που χρησιμοποιούνται, οι μοναδικές συνταγές και τα απολαυστικά πιάτα με τις ιδιαίτερες γεύσεις, έχουν κερδίσει το κοινό του Ηρακλείου της Κρήτης. Το μυστικό της επιτυχίας... ποιότητα, νοστιμιά και μια πληθώρα επιλογών στη διάθεση του πελάτη, που μπορεί να σχεδιάσει το δικό του γεύμα σύμφωνα με τις προτιμήσεις του.

wokspot franchise

Παράλληλα είναι πόλος έλξης για τους υποψήφιους franchisees, που στο Wok Spot αναγνωρίζουν μια ξεχωριστή ευκαιρία να μπουν στην κερδοφόρα αγορά της εστίασης με ένα κατάστημα που δεν απαιτεί ούτε προϋπηρεσία ούτε εξειδικευμένες γνώσεις αλλά... ούτε και σεφ!
Το ελκυστικό ύψος επένδυσης, τα υψηλά περιθώρια κέρδους λόγω του χαμηλού food cost και η ευκολία στην καθημερινή λειτουργία ενός καταστήματος που εξυπηρετεί πολλαπλά κοινά, ενθαρρύνουν κάθε νέο franchisee να γίνει μέρος ενός δικτύου που πληροί όλες τις προϋποθέσεις για μια γρήγορη ανάπτυξη στον απαιτητικό αλλά και ταυτόχρονα δυναμικό χώρο της εστίασης.


Πώς κατάφερε να ξεχωρίσει;

Το Wok Spot δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει την ανάγκη που υπήρχε στην αγορά του Ηρακλείου για ethnic φαγητό σε προσιτή τιμή, μας εξηγεί ο κ. Γιάννης Σουλτάτος, ιδρυτής του Wok Spot. «Ο στόχος μας εξ’ αρχής ήταν να δώσουμε μια αυθεντική ασιατική εμπειρία στον πελάτη. Έγινε λοιπόν ένας αποτελεσματικός συνδυασμός του design του χώρου και του ποιοτικού φαγητού, ο οποίος φαίνεται να έκανε ολοένα και περισσότερους να προσεγγίσουν το κατάστημα και να διατηρήσουν την προτίμησή τους σε υψηλά επίπεδα», συμπληρώνει.
Οι ουρές που σχηματίζονται έξω από το κατάστημα καθημερινά είναι ενδεικτικές της αποδοχής του από διαφορετικά κοινά ανεξαρτήτως budget και ηλικίας.

wokspot 8386Ελκύουν το ενδιαφέρον όσων θα ήθελαν να επενδύσουν σε ένα ευέλικτο concept που ταιριάζει και σε μεγάλα αστικά κέντρα αλλά και σε τουριστικούς προορισμούς, διευρύνοντας το πεδίο δραστηριοποίησής τους. «Στο Wok Spot έχουμε τη φιλοσοφία της καθημερινής εξέλιξης και της μέγιστης δυνατής προσφοράς ποιότητας. Αυτό θεωρώ εντέλει πως έκανε το μαγαζί να ξεχωρίσει και να ριζωθεί στον κόσμου του Ηρακλείου», τονίζει ο κ. Σουλτάτος.

Στο Wok Spot δεν υπάρχει πελάτης που δε θα φύγει ικανοποιημένος. Θα επιλέξει το δικό του μοναδικό πιάτο με βάση τις προτιμήσεις του, θα φάει ένα φαγητό ιδιαίτερο και αυθεντικό εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Κάθε πιάτο αποτελείται από μια βάση (Noodles, ρύζι, βάση λαχανικών) και στη συνέχεια ο πελάτης μπορεί να επιλέξει ξεχωριστά κάθε συστατικό που επιθυμεί. Με αυτόν τον τρόπο ο κάθε επισκέπτης αποκτά μια εξατομικευμένη εμπειρία και δημιουργεί «σχέση εξάρτησης».

Wok.Logo

Ένα καινοτόμο concept που πρωταγωνιστεί στην αγορά και απευθύνεται σε πολλαπλά κοινά

 

Το μυστικό της επιτυχίας...

Στόχος είναι η ικανοποίηση ενός διευρυμένου κοινού, ανεξαρτήτως ηλικιών και γευστικών απαιτήσεων, που θα βρουν στο Wok Spot συνταγές και πιάτα που θα τους μείνουν αξέχαστα και θα τα ζητούν ξανά και ξανά.
Τρία είναι τα χαρακτηριστικά που έχουν συμβάλλει στην ανοδική πορεία του concept. Η ποιότητα, η ταχύτητα εξυπηρέτησης και η τιμή. Πλέον το κοινό στρέφεται σε value for money επιλογές και για αυτό προτιμά πιάτα νόστιμα, ποιοτικά και σε προσιτές τιμές. Αυτή την ανάγκη κάλυψε το Wok Spot, χρησιμοποιώντας φρέσκα και αγνά υλικά και μειώνοντας το κόστος σε χαμηλά επίπεδα, μέσα από οικονομίες κλίμακας, διατηρώντας την ποιότητα σε υψηλά επίπεδα και χωρίς φυσικά να αλλοιώνεται η παραδοσιακή ασιατική τους γεύση.

...για ένα μοναδικό ethnic street food

wokspot7

Είναι γεγονός πως το street food στην Ελλάδα είναι η νέα ανερχόμενη τάση στην εστίαση που έχει κερδίσει πολλαπλά κοινά. Στρατηγικός στόχος του WOK SPOT είναι να εδραιώσει στη συνείδηση του κόσμου το ethnic street food, δίνοντας επιλογές που πάνε πέρα από το σουβλάκι και την pizza...
Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της μοναδικότητας του φαγητού, του ολοκληρωμένου και επιτυχημένου concept και του επαγγελματισμού των ατόμων που βρίσκονται πίσω από αυτό, προσφέροντας ανώτερης ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. «Αναγνωρίζουμε την ανάγκη της ικανοποίησης του κάθε πελάτη, ακούμε κάθε παρατήρηση και προσαρμοζόμαστε ταχύτατα», εξηγεί ο κ. Σουλτάτος, «Για εμάς πλέον είναι ξεκάθαρο πως οι Έλληνες ήταν και είναι έτοιμοι να δεχτούν την «διαφορετική» ξένη κουζίνα. Επηρεαζόμενοι από το εξωτερικό, τους έχει δημιουργηθεί η ανάγκη να δοκιμάζουν νέα πιάτα και να μη συμβιβάζονται με τα συνηθισμένα προϊόντα γρήγορου φαγητού».

Πρόταση συνεργασίας

wokspot15

Στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης ένας από τους κλάδους που έχουν ευνοηθεί είναι αυτός της εστίασης. Το street food προσελκύει όλο και περισσότερους νέους καταναλωτές και αναδεικνύεται ως εναλλακτικός τρόπος διασκέδασης μέσα από φρέσκες γαστρονομικές ιδέες. Το WOK SPOT με τις νόστιμες, ποιοτικές και οικονομικές επιλογές του, έχει κερδίσει το στοίχημα και πρωταγωνιστεί στην αγορά του, γεγονός που δρα καταλυτικά στη δυναμική του concept.
Για τους ανθρώπους του Wok Spot η επιτυχία του κάθε νέου franchisee είναι απόλυτη δέσμευση. «Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον franchisee και θα βοηθάμε με κάθε θεμιτό μέσο ώστε να διασφαλίσουμε την σωστή λειτουργία του νέου Wok Spot», τονίζει ο κ. Σουλτάτος, επιβεβαιώνοντας πως η εκπαίδευση και η στήριξη του franchisee είναι απαραίτητα στοιχεία της επιχειρηματικής πρότασης WOK SPOT.
Συγκεκριμένα ο franchisee απολαμβάνει από την πρώτη στιγμή ένα ολοκληρωμένο λειτουργικό μοντέλο που στηρίζεται στην ευκολία, σε ξεκάθαρες διαδικασίες και συστήματα, που δεν προϋποθέτουν την ύπαρξη σεφ και εξειδικευμένου προσωπικού. Επιπλέον αξίζει να τονιστεί πως παρέχεται συνεχής εκπαίδευση και στήριξη από την πρώτη μέρα λειτουργίας του καταστήματος και πλήρης καθοδήγηση στο κατασκευαστικό στάδιο.

wokspot.asianstreetfood

Ποιότητα, ταχύτητα, αξιοπιστία και κερδοφορία μέσα από την πιο αυθεντική ασιατική εμπειρία της εστίασης

Το προφίλ του ιδανικού franchisee

«Η σημαντικότερη αρετή που θα πρέπει να διαθέτει ένας franchisee είναι η αξιοπιστία. Αν υπάρχει διμερής ειλικρίνεια και εποικοδομητικός διάλογος, κάθε νέο μαγαζί θα πετύχει με την υποστήριξή μας», υπογραμμίζει ο κ. Σουλτάτος.
Ο νέος franchisee δεν είναι απαραίτητο να προέρχεται από τον χώρο της εστίασης, αρκεί να είναι πρόθυμος να εργαστεί σκληρά και να εξελίξει το concept με υψηλές προδιαγραφές επιτυχίας, ώστε να επιτύχει τα προβλεπόμενα επιθυμητά αποτελέσματα.

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Tηλ: 2106756200
 • Fax: 2106752864
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 25 τ.μ.
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: €70.000
 • Entry fee: €30.000
 • Royalties: 5%
 • Διαφημιστική Συμμετοχή: ΝΑΙ
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: 1
 • Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: 1
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2016/ 2017
 • Πακέτο Franchise:

  Η εταιρεία παρέχει κάθε πληροφορία και τεχνογνωσία στον franchisee, ώστε να διασφαλιστεί η επιτυχία του νέου καταστήματος, υποστήριξη στο κατασκευαστικό στάδιο, διαρκή εκπαίδευση στο προσωπικό και στον Σεφ, για τη μέγιστη δυνατή ποιότητα των υπηρεσιών.

 • Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Αυτοαπασχόληση franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Σύμβαση franchise: 7 έτη με δυνατότητα ανανέωσης
 • Aναπτυξιακοί στόχοι: Κρήτη (Ρέθυμνο, Χερσόνησος), Πάτρα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Βόλος.
 • Διεθνείς Aναπτυξιακοί στόχοι: Κύπρος (Λευκωσία)
 • Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;

  Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία.
  Τα πεδία με αστερίσκο * είναι υποχρεωτικά

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Σεπτέμβριος 2017 16:18

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

facebookΣτο Facebook

facebookΣτο Τwitter