more info red Περισσότερες πληροφορίες

«Μαγική» συνεργασία - πραγματικά κέρδη!

Τεύχος
Κατηγορία Συνεντεύξεις
Κατηγορία Συνεντεύξεις
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διαβάστηκε 701 φορές

Χάρη στη διαρκή έρευνα νέων υλικών και υπηρεσιών, η AutoMagic εξελίσσεται προσφέροντας συνεχώς στους συνεργάτες της νέες «πηγές» εσόδων.

Γιάννης Γκλεγκλές
Διευθύνων Σύμβουλος και Υπεύθυνος Ανάπτυξης
AutoMagic

automagic franchising

Μπορεί ο όρος της «μαγείας» να μην φαίνεται να έχει χώρο στο σύγχρονο επιχειρείν, εντούτοις όμως υπάρχει ένα concept που το έχει αναγάγει σε «πυρήνα» της δραστηριοποίησής του σε έναν έντονα ανταγωνιστικό κλάδο όπως είναι αυτός του αυτοκινήτου. «Η AutoMagic αποτελεί σήμερα... μονόδρομο στο χώρο της μικροεπισκευής, περιποίησης και προστασίας των οχημάτων», όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος και Υπεύθυνος Ανάπτυξης της εταιρείας, κ. Γιάννης Γκλεγκλές.

F.S.: Κύριε Γκλεγκλέ, μπορείτε να μας δώσετε ένα σύντομο προφίλ της AutoMagic;

Γ.Γ.: Η AutoMagic συμπληρώνει φέτος επτά χρόνια αδιάκοπης όσο και επιτυχημένης παρουσίας στην ευρύτερη αγορά της προσφοράς ολοκληρωμένων υπηρεσιών στο χώρο της μικροεπισκευής του αυτοκινήτου. Όσο για την εταιρεία μας, έχει αποκτήσει το δικαίωμα της αποκλειστικής αντιπροσώπευσης των αμερικανικών προϊόντων περιποίησης αυτοκινήτου AutoMagic. Μάλιστα, θεωρώ ως επίτευγμα το γεγονός ότι είμασταν η πρώτη εταιρεία που δραστηριοποιήθηκε στο συγκεκριμένο κλάδο στη χώρα μας. Θα πρέπει να αναφέρω πως ανέκαθεν δίναμε ιδιαίτερη βαρύτητα στη χρήση όσο και αξιοποίηση πρωτοποριακών υλικών και αντίστοιχης λογικής τεχνικών. Για αυτό και βρισκόμαστε σε μια διαρκή έρευνα νέων υλικών και υπηρεσιών, σε μια προσπάθεια να εξελισσόμαστε, θέλοντας να προσφέρουμε αφενός μεν στους συνεργάτες μας νέες «πηγές» εσόδων και αφετέρου δε στους τελικούς πελάτες μας τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων που θα δώσουν λύση λ.χ. ακόμη και στην παραμικρή αμυχή της επιφάνειας του οχήματός τους!

F.S.: Μπορείτε να μας απαριθμήσετε τόσο τις υπηρεσίες όσο και τα προϊόντα που διατίθενται μέσω των καταστημάτων AutoMagic;

Γ.Γ.: Στα καταστήματα AutoMagic επιδιορθώνονται γρατσουνιές και μικροχτυπήματα με τη χρήση πραγματικά τοπικής βαφής, καθώς επίσης και με χρώματα απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον! Παράλληλα, αντιμετωπίζονται μικροβαθουλώματα στη λαμαρίνα του αυτοκινήτου και δη δίχως βάψιμο όταν δεν υπάρχει αλλοίωση του χρώματος. Επίσης, επιδιορθώνονται μικρο-«τραύματα» στο παρμπρίζ, επιμέρους γρατσουνιές και μικροφθορές στις ζάντες, σε υφασμάτινες και δερμάτινες ταπετσαρίες, καθίσματα και σε ταμπλό! Συν τοις άλλοις, στα καταστήματα του δικτύου της AutoMagic εξαλείφονται οι θαμπάδες στα φανάρια, τα οποία και επαναφέρονται στην αρχική τους κατάσταση. Στις πρόσθετες υπηρεσίες που παρέχουμε ξεχωρίζουν η τοποθέτηση του πρωτοποριακού φιλμ προστασίας χρώματος Xpel, ο καθαρισμός και η απολύμανση του αυτοκινήτου εσωτερικά και εξωτερικά με τη δύναμη του ατμού και δίχως τη χρήση χημικών, επαγγελματικό γυάλισμα και κέρωμα με ταυτόχρονο λεπτομερή εσωτερικό καθαρισμό με τα κορυφαία προϊόντα της AutoMagic! Όπως διαπιστώνετε το πλαίσιο της καθημερινής λειτουργίας των καταστημάτων του δικτύου μας είναι ιδιαίτερα ευρύ, ενώ δεν λείπει και ο συμπληρωματικός χαρακτήρας των υπηρεσιών.

F.S.: Ποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά συνθέτουν την πρόταση της AutoMagic;

Γ.Γ.: Τα στοιχεία που διακρίνουν την πρόταση της AutoMagic είναι ένας συνδυασμός της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών με την καινοτομία στις μεθόδους επιδιόρθωσης. Δεν θα πρωτοτυπήσω εάν ισχυριστώ πως στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών, προσφέροντας άριστη ποιότητα επιδιόρθωσης, αυθημερόν και σε ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές!

F.S.: Ποιο είναι το "πακέτο" συνεργασίας που προσφέρετε προς τους υποψήφιους franchisees σας;

Γ.Γ.: Θέλω να επισημάνω πως εξαιτίας του γεγονότος ότι η εταιρεία εξελίσσει διαρκώς τις μεθόδους της, ενώ παράλληλα εμπλουτίζει και τις υπηρεσίες της, η AutoMagic αποτελεί την ενδεδειγμένη επιλογή συνεργασίας στο χώρο της μικροεπισκευής, περιποίησης και προστασίας του αυτοκινήτου. Η εταιρεία παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε όλες τις μεθόδους επιδιορθώσεων, τεχνογνωσία, πλήρη εξοπλισμό και διαρκή υποστήριξη. Χάρη δε στη διαρκή έρευνα νέων υλικών και υπηρεσιών, η AutoMagic διαρκώς εξελίσσεται προσφέροντας συνεχώς στους συνεργάτες της νέες «πηγές» εσόδων!

F.S.: Έχετε καταλήξει στην "ταυτότητα" του κατάλληλου υποψήφιου franchisee της AutoMagic;

Γ.Γ.: Οι υποψήφιοι franchisee της AutoMagic πρέπει να έχουν πιστέψει στο concept της εταιρείας, αλλά και στη διαφοροποίησή που εισάγει στην αγορά εν συγκρίσει με τον εν γένει ανταγωνισμό. Επιπροσθέτως, θα πρέπει να έχουν την ανάλογη διάθεση να εμπλακούν οι ίδιοι στη δουλειά, καθώς ο συγκεκριμένος τομέας απαιτεί διαρκή ενασχόληση. Τέλος, ο κατάλληλος υποψήφιος πρέπει να είναι αποφασισμένος για μια ειλικρινή όσο και μακροχρόνια συνεργασία προς όφελος πρωτίστως δικό του, αλλά και της μητρικής εταιρείας. Πάντοτε λειτουργούμε με τη λογική του «Win-win»!

F.S.: Τι περιλαμβάνουν τα αναπτυξιακά σχέδια της AutoMagic σε ότι έχει να κάνει με την επέκταση του δικτύου των καταστημάτων της;

Γ.Γ.: Κοιτάξτε, αυτή τη στιγμή το δίκτυό μας περιλαμβάνει συνολικά 15 καταστήματα, εκ των οποίων τα 14 έχουν αναπτυχθεί με τη μέθοδο του franchise, ενώ ένα είναι εταιρικό και βρίσκεται στην Καλαμάτα. Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως τα 14 franchise καταστήματα της αλυσίδας AutoMagic βρίσκονται «διάσπαρτα» σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ αρκεί να επισημάνω πως εκτός από την ηπειρωτική Ελλάδα έχουμε παρουσία και στη νησιωτική, όπως λ.χ. στη Μυτιλήνη, την Κέρκυρα, αλλά και την Κρήτη (Ηράκλειο και Χανιά). Έτσι, λοιπόν, στο άμεσο μέλλον επιθυμούμε να αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο το υπάρχον δίκτυό μας, προσθέτοντας νέα καταστήματα που θα βρίσκονται σε πρώτη φάση στη Θεσσαλία, τη Βόρεια Ελλάδα και την Πελοπόννησο, δίχως βεβαίως να αποκλείουμε άλλες περιοχές. Επιπροσθέτως, σχεδιάζουμε σύντομα να κάνουμε γνωστό το brand name της AutoMagic και εκτός των ελληνικών συνόρων, με πρώτους... σταθμούς την Κύπρο, τις χώρες των Βαλκανίων και στη συνέχεια αυτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δίχως άλλο διαθέτουμε πίστη στη δυναμική της πρότασης AutoMagic και θεωρούμε πως αποτελεί ζήτημα χρόνου να «απογειώσουμε» τις δυνατότητες που διακρίνουν το ίδιο το brand!

  • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Επωνυμία εταιρίας: Β. & Ι. Σωτ. Γκλεγκλές Ο.Ε. (AUTOMAGIC)
  • Έδρα: Αθηνών 186, Καλαμάτα 24100
  • Tηλ: 27210 63290
  • Fax: 27210 63290
  • Διευθύνων Σύμβουλος/Γενικός Διευθυντής: Γιάννης Γκλεγκλές
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

  • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 80 τ.μ.
  • Μέσο Ύψος Επένδυσης: Ανάλογα με την πρόταση συνεργασίας
  • Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;
Κατηγορία Συνεντεύξεις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

facebookΣτο Facebook

facebookΣτο Τwitter