more info red Περισσότερες πληροφορίες

Η άψογη συνεργασία με το Nails 4 You κίνητρο για το άνοιγμα δεύτερου καταστήματος

Τεύχος
Κατηγορία Όλα τα τεύχη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)
Διαβάστηκε 1215 φορές

Γιατί ένας ναυπηγός μηχανικός θα αποφάσιζε να επενδύσει στις υπηρεσίες ομορφιάς και ειδικότερα στον κλάδο της περιποίησης των άκρων, ανοίγοντας όχι ένα αλλά δύο καταστήματα; Ο λόγος είναι μία πολύ έξυπνη και καλά οργανωμένη πρόταση franchise, που αποδεδειγμένα οδηγεί στην κερδοφορία, όπως το Nails 4 You.

Ο Κυριακός Κωνσταντόπαιδος σπούδασε ναυπηγός μηχανικός και αυτή τη στιγμή εργάζεται σε ναυτιλιακή εταιρεία. Ως φίλος του Κωνσταντίνου Ευγενικού, του ιδρυτή των Nails 4 You, γνώρισε από πρώτο χέρι την επιτυχία των καταστημάτων του δικτύου και αποφάσισε να επενδύσει σε αυτήν. Η επιχείρησή του στον Πειραιά κέρδισε πολύ γρήγορα το καταναλωτικό κοινό με τις προσιτές τιμές, το ευχάριστο περιβάλλον, το εξειδικευμένο προσωπικό, τις ποιοτικές υπηρεσίες, τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και τα υψηλά στάνταρ υγιεινής και καθαριότητας. Έτσι, λίγο καιρό μετά το άνοιγμα του πρώτου καταστήματός του, ο κ. Κωνσταντόπαιδος αποφάσισε να επεκτείνει τη συνεργασία του με την αλυσίδα με το άνοιγμα ενός δεύτερου beauty salon στον Πειραιά.

Τι σας οδήγησε σε μια συνεργασία franchise;

Η δημιουργία μιας επιχείρησης κάτω από την ομπρέλα ενός franchise με έκανε να νιώσω ασφάλεια. Πρώτον, γιατί είχα την ευκαιρία να δουλέψω με ικανούς συνεργάτες με τους
οποίους μπόρεσα να ανταλλάξω ιδέες για βελτιώσεις, καινοτόμες παροχές και προϊόντα. Επιπλέον, μία επιχειρηματική πρόταση franchise παρουσιάζει μια ιδέα η οποία έχει ήδη υλοποιηθεί και λειτουργεί. Με άλλα λόγια, είναι δοκιμασμένη. Έτσι, από το ξεκίνημα κιόλας έχεις στα χέρια σου βασικές πληροφορίες για το καταναλωτικό κοινό, τις τιμές της αγοράς κ.λπ., δηλαδή για ζητήματα που αποτελούν βασικά άγχη κάθε νέου επιχειρηματία.

nails franchiseΧρειαστήκαμε κάτι λιγότερο από έναν μήνα για να ξεκινήσει η λειτουργία του πρώτου καταστήματος στον Πειραιά.

Γιατί επιλέξατε το δίκτυο Nails 4 You;

Με τον Κωνσταντίνο Ευγενικό μας συνδέει μια φιλία αρκετών χρόνων. Το 2018 λοιπόν και ενώ ο κ. Ευγενικός είχε προχωρήσει ήδη στο άνοιγμα τριών καταστημάτων, μου πρότεινε
να επενδύσω στο concept, ενώ μου παρουσίασε το business plan της εταιρείας και τις ιδέες και τις φιλοδοξίες του για το δίκτυο. Συζητώντας λοιπόν και ενώ είχα κι εγώ στο μυαλό
μου να επενδύσω σε μία δική μου επιχείρηση, διαπίστωσα ότι όλο το σύστημα του Nails 4 You ήταν πολύ καλά οργανωμένο. Έτσι, αποφάσισα να επενδύσω σε αυτό.

nails 4 you franchise peiraias 3

Πότε ξεκίνησε η λειτουργία του καταστήματος στον Πειραιά και πόσο χρόνο χρειαστήκατε για την προετοιμασία του;

Η λειτουργία του καταστήματος στον Πειραιά ξεκίνησε τον Δεκέμβρη του 2018 και από τη στιγμή που έκλεισε η συμφωνία με τον franchisor χρειάστηκε κάτι λιγότερο από ένας μήνας για να ετοιμαστεί και να λειτουργήσει το κατάστημα.

Υπήρξαν προκλήσεις και πώς τις ξεπεράσατε;

Προέρχομαι από έναν τελείως διαφορετικό χώρο. Η εργασία μου αλλά και οι σπουδές μου δεν έχουν καμία σχέση με τον χώρο των υπηρεσιών ομορφιάς. Συνεπώς, οι προκλήσεις ήταν πολλές. Ωστόσο, η ομάδα του Nails 4 You ήταν πάντα εκεί, υποστηρίζοντάς μας στην επιλογή του κατάλληλου προσωπικού, στη διαμόρφωση του χώρου ακόμα και στην καθημερινή λειτουργία του καταστήματος.

nails 4 you franchise peiraias 2

Στην περίπτωση της πανδημίας η μητρική εταιρεία οργάνωσε τις ειδικές απολυμάνσεις και φρόντισε να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας για τους
πελάτες και το προσωπικό μας.

Σε περιόδους κρίσεων, όπως αυτή που προκάλεσε το ξέσπασμα της πανδημίας του Covid-19, ποια υποστήριξη λάβατε από τη μητρική εταιρεία;

Ο franchisor μας παρείχε καθημερινή ενημέρωση όσον αφορά στις εξελίξεις και στο κομμάτι της επαναλειτουργίας. Είχαμε πλήρη γνώση για τις αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας λόγω των απαιτούμενων προληπτικών μέτρων. Επίσης, η μητρική εταιρεία οργάνωσε ειδικές απολυμάνσεις από πιστοποιημένες εταιρείες και γενικότερα φρόντισε να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας για τους πελάτες και το προσωπικό, όπως η τοποθέτηση plexiglass σε όλα τα καταστήματα κ.ά.

Πώς θα περιγράφατε τη συνεργασία σας με τη Nails 4 You;

Η συνεργασία με την εταιρεία είναι άψογη. Αυτή είναι η επιτυχία της Nails 4 You και αντικατοπτρίζεται στην εξαιρετική πορεία του καταστήματος στον Πειραιά. Για τον λόγο αυτό, βρισκόμαστε ήδη σε συζητήσεις για τη δημιουργία ενός νέου καταστήματος στον Πειραιά, ώστε να προσφέρουμε σε μία ευρύτερη περιοχή τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, που όπως φάνηκε και από το πρώτο κατάστημα ανταποκρίνονται στις ανάγκες της τοπικής αγοράς.

nails 4 you franchise peiraias 1

Υπάρχουν περιθώρια ανάπτυξης για δύο καταστήματα του ίδιου brand στην ίδια περιοχή;

Αυτό εξαρτάται από την εκάστοτε περιοχή. Η ζήτηση που εκδηλώνεται στην περιοχή μας για τις ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρουμε σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, μας υποδεικνύει ότι ένα δεύτερο κατάστημα στον Πειραιά θα είχε την ίδια επιτυχία. Τρανταχτό παράδειγμα, που απαντά στο ερώτημά σας είναι η περιοχή της Καλλιθέας, όπου τα δύο καταστήματα του δικτύου σημειώνουν τρομερή επιτυχία.

Κατά τη γνώμη σας, ποιοι παράγοντες συμβάλλουν στην επιτυχημένη λειτουργία των καταστημάτων Nails 4 You; 

Σύμφωνα με τα σχόλια των πελατισσών μας η επιτυχία μας βασίζεται στα υψηλά standards στο κομμάτι της καθαριότητας, στην άμεση σχέση με τον πελάτη, στις πολύ ανταγωνιστικές τιμές αλλά και στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας. Βέβαια, πέρα από αυτά σημαντικό ρόλο παίζει η σωστή επιλογή των τεχνητριών και η συνεχής αναζήτηση καινοτόμων ιδεών και προϊόντων, καθώς δεν επαναπαυόμαστε με ό,τι έχουμε κατακτήσει και προσπαθούμε συνέχεια να βελτιωνόμαστε.

nails 4 you peiraias franchisee pedicure

Θα συνιστούσατε το Nails 4 You σε έναν φίλο σας;

Εννοείται! Το έχω ήδη κάνει.

Ποιοι είναι οι μελλοντικοί σας στόχοι;

Πρωταρχικός μου στόχος είναι η λειτουργία του δεύτερου καταστήματος στον Πειραιά και η διατήρηση της επιτυχίας του πρώτου.

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Έδρα: Λεωφ. Βουλιαγμένης 173, Δάφνη, 17234
 • Tηλ: 210 6756200
 • Fax: 210 6752864
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 50 - 100 τ.μ.
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: €20.000 - 33.000
 • Entry fee: €10.000 - 17.000
 • Royalties: 5%
 • Διαφημιστική Συμμετοχή: 2%
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: 1
 • Αριθμός Καταστημάτων Franchise: 11
 • Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: 12
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2018
 • Προέλευση: Ελλάδα
 • Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Αυτοαπασχόληση franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Περισσότερες πληροφορίες:

  NAILS 4 YOU Πρόταση Franchise

 • Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Ιανουάριος 2021 13:21

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

facebookΣτο Facebook

facebookΣτο Τwitter