more info red Περισσότερες πληροφορίες

Yournuts: Προϊόν, εξυπηρέτηση, location τα βασικά σημεία προσοχής

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)
Διαβάστηκε 1244 φορές

«Καθώς υπάρχουν πάρα πολλές αλυσίδες στην αγορά, για να πετύχεις και να προχωρήσεις πρέπει να διαφοροποιηθείς, να έχεις ποιοτικά προϊόντα και καλό καφέ, ώστε να ξεχωρίσεις», μας εξηγούν ο Κώστας και η Σοφία Κωνσταντίνου, Συνιδρυτές του Yournuts.

Για εκείνους, σημαντικό ρόλο παίζει η σταθερότητα στον καφέ. «Όχι σήμερα να προσφέρω μία ποιοτική ποικιλία και την επόμενη ημέρα να την αλλάζω. Θεωρούμε πως ένα κατάστημα που παρέχει μόνο καφέ, ενδεχομένως να παρουσιάζει αδυναμίες. Χρειάζονται και άλλα προϊόντα, ώστε να λειτουργούν συμπληρωματικά», τονίζουν.

yournuts eksoterikoPkatastimatos

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά -σε όλα τα επίπεδα- του σύγχρονου καταστήματος καφέ-snack που θα ανταποκρίνεται στις σημερινές ανάγκες των εκπαιδευμένων πλέον καταναλωτών;
 
Ο σύγχρονος καταναλωτής εστιάζει τόσο στο προϊόν, όσο και στην ατμόσφαιρα του καταστήματος. Να είναι δηλαδή, φιλική και πολύ οικεία. Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε σταθερούς πελάτες οι οποίοι έρχονται καθημερινά στο Yournuts για να πάρουν τον καφέ και το πρωινό τους. Επίσης, για εμάς, ζωτικής σημασίας είναι η ευγένεια προς τον πελάτη. Στόχος μας είναι να δημιουργούμε ευχάριστο περιβάλλον για τον πελάτη ο οποίος μας επιλέγει για να απολαύσει τον πρώτο του καφέ πριν πάει στη δουλειά του και θέλουμε να φεύγει με χαμόγελο από το κατάστημα!
Ο κόσμος πλέον στρέφεται στην ποιότητα, καθώς ο υγιεινός τρόπος ζωής έχει γίνει πλέον τάση. Βλέπουμε πως το κοινό ψάχνεται για το πιο υγιεινό. Το ενδιαφέρει από τι φτιάχνεται το κάθε προϊόν, τι θα δώσει στα παιδιά του. Άρα σε αυτό στοχεύουμε. Στην ποιότητα, στο υγιεινό και στο κάτι διαφορετικό.
yournuts logo
 

Ο σύγχρονος καταναλωτής τα θέλει όλα! Θέλει ποιότητα, γρήγορη εξυπηρέτηση και είναι πολύ ενημερωμένος. Θέλει να ξέρει τι τρώει.

Πώς επηρεάζουν το επιχειρηματικό μοντέλο και την κερδοφορία των καταστημάτων οι αλλαγές που φέρνουν οι πλατφόρμες όπως το e-food; Εν τέλει κάνουν καλό στον επιχειρηματία;
Πλέον, ο κόσμος με την τεχνολογία είναι άμεσα συνδεδεμένος. Θεωρούμε πως το επιχειρηματικό μοντέλο και η κερδοφορία των καταστημάτων επηρεάζονται θετικά από τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες παραγγελιοληψίας. Εξαρτάται βέβαια και από την τοποθεσία. Για παράδειγμα, στο Yournuts έχει κάνει πάρα πολύ καλό γιατί υπάρχουν πολλές εταιρείες κοντά μας, πάρα πολλά καταστήματα και ακόμα και τα Σαββατοκύριακα βλέπουμε ότι οι παραγγελίες από τα σπίτια είναι πάρα πολλές. Η τεχνολογία είναι σύμμαχός μας. Εκεί οδηγείται η αγορά παγκοσμίως.
yournuts coffee
 
Ποια είναι τα βασικά σημεία διαφοροποίησης της δική σας επιχειρηματικής πρότασης και με ποιες ενέργειες και στρατηγική το υποστηρίζετε, τόσο σε επίπεδο καταναλωτή όσο και σε επίπεδο franchisee;
Το Yournuts προσφέρει ποικιλία προϊόντων. Στο κατάστημα ο πελάτης βρίσκει ποιοτικό καφέ στη σωστή τιμή, σνακ και ξηρούς καρπούς, superfoods κ.λπ. Ο πελάτης θα έρθει για να απολαύσει ένα ρόφημα, να κάνει ψώνια και επί τη ευκαιρία να πάρει ένα δώρο για μία επίσκεψη, ένα καλάθι με ποτά κ.ά., γεγονός που μεταφράζεται ως πολλαπλές πηγές εσόδων για τον franchisee.
Επιπλέον, καθώς προερχόμαστε από τον χώρο των κατασκευών με 30 χρόνια εμπειρίας σε αυτό τον τομέα, διαθέτουμε όλη την τεχνογνωσία ώστε να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε πλήρως τον υποψήφιο συνεργάτη που θα αποκτήσει το δικό του Yournuts.
yournuts mpares 2
 
Τι θα συμβουλεύατε τους υποψήφιους franchisees που προγραμματίζουν να επενδύσουν στον χώρο καφέ - σνακ; Με ποια κριτήρια να επιλέξουν; Πού να προσανατολιστούν; Σε ώριμα δίκτυα ή νεοεισερχόμενα; 
Καταρχάς, τρία είναι τα βασικά σημεία προσοχής. Προϊόν, εξυπηρέτηση και location. Αν ο κόσμος επέλεγε μόνο ώριμα δίκτυα, δεν θα άνοιγε τίποτα καινούργιο. Αρχικά, ο υποψήφιος επενδυτής θα πρέπει να τσεκάρει και να κρίνει το προϊόν που θα πάει να αγοράσει, ώστε να αντιληφθεί αν το κατάστημα έχει μέλλον ή όχι. Εμείς, έχουμε στήσει την επιχείρησή μας με τέτοιον τρόπο ώστε να είναι βιώσιμη. Βλέπουμε αλυσίδες με πάρα πολλά καταστήματα τα οποία αργά ή γρήγορα παρουσιάζουν πτωτική πορεία. Εμείς δεν το θέλουμε αυτό για το Yournuts. Με σταθερά βήματα θα έρθει η επιτυχία.

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Έδρα: Ελευθερίου Βενιζέλου 169, Νέα Ερυθραία
 • Tηλ: 210 6756200
 • Fax: 210 6752864
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 90 τ.μ.
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: €80.000
 • Entry fee: €15.000
 • Royalties: 3%
 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: 1
 • Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: 1
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2017 / 2019
 • Προέλευση: Ελλάδα
 • Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Αυτοαπασχόληση franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Περισσότερες πληροφορίες:

  Επιχειρηματική πρόταση Yournuts

 • Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Σεπτέμβριος 2020 21:44

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

facebookΣτο Facebook

facebookΣτο Τwitter