more info red Περισσότερες πληροφορίες

ΠΕΡΙΚΑΦΕ: «Για εμάς, η βάση όλων είναι ο καφές»

Κατηγορία Συνεντεύξεις , Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)
Διαβάστηκε 958 φορές

Όλα ξεκίνησαν το 2008 στον Πειραιά όπου μας συστήθηκε το πρώτο ΠΕΡΙΚΑΦΕ. Ο κόσμος το αγάπησε για την ποιότητα που προφέρει σε όλα τα επίπεδα. Από τον καφέ, τα προϊόντα, το προσωπικό μέχρι και την αρχιτεκτονική, το ΠΕΡΙΚΑΦΕ έχει αποτυπώσει τη δική του ταυτότητα στον χώρο, σημειώνοντας επιτυχία σε όποιο σημείο ανοίγει.

Συναντήσαμε τον κ. Βασίλη Λαζαρίδη, Ιδρυτή του concept, ο οποίος μας εξηγεί τους λόγους που τον ώθησαν να αναπτυχθεί με franchising αλλά και τα οφέλη του υποψήφιου συνεργάτη που θα γίνει μέλος της δυναμικής οικογένειάς του!

perikafe-coffee

Τι σημαίνει για εσάς ο καφές και πώς εκφράζεται αυτό στο ΠΕΡΙΚΑΦΕ;

Για εμένα ο καφές είναι αγάπη, είναι λατρεία! Ο λόγος που με κάνει να ταξιδεύω, να πηγαίνω σε φάρμες, αναζητώντας παραγωγούς. Θέλω κάθε χρόνο να βελτιώνομαι και να γίνομαι καλύτερος. Αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στην επιχείρηση. Έχουμε κάνει πολύ μεγάλα άλματα από το 2008, μέχρι σήμερα, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε συνεχώς καλύτερο προϊόν και να εξελισσόμαστε τεχνολογικά. Οπότε για εμένα και το ΠΕΡΙΚΑΦΕ, ο καφές είναι η βάση όλων. Ξεκινάμε από εκεί, έχουμε ένα πολύ δυνατό προϊόν που όποιος το πίνει, το σημειώνει ως κάτι τελείως διαφορετικό και θέλουμε να μένει έτσι χαραγμένο στο υποσυνείδητό του. Να βλέπει το σήμα, τα χρώματά μας και να μας συνδέει με τον καφέ.

perikafe-kosmos

Επιλέξατε να δραστηριοποιηθείτε στην εστίαση, έναν χώρο με έντονο ανταγωνισμό. Τι διαφορετικό έρχεται να δώσει το ΠΕΡΙΚΑΦΕ;

To ΠΕΡΙΚΑΦΕ ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, καθώς διαθέτει όλο το πακέτο. Έχουμε εστιάσει στην αρχιτεκτονική του, ώστε να χαλαρώνει τον πελάτη, να τον κάνει να νιώθει σαν στο σπίτι. Επίσης, διαθέτει καλό καφέ που δεν βρίσκεις εύκολα, ο οποίος συνοδεύεται με προϊόντα που εστιάζουν στο healthy lifestyle, σύμφωνα πάντα με τις καταναλωτικές τάσεις. Διαφοροποίηση παρουσιάζουμε και σε ό,τι αφορά την πιστότητα των πελατών. Μέχρι στιγμής παρέχουμε κάρτες μέλους σε περισσότερα από 3.000 άτομα, τα οποία επωφελούνται με εκπτώσεις από την πρώτη κιόλας αγορά! Με αυτόν τον τρόπο νιώθουν μέλη της οικογένειας του ΠΕΡΙΚΑΦΕ και μας επισκέπτονται ξανά και ξανά.

perikafe-kafes

Γιατί επιλέξατε να αναπτυχθείτε μέσω franchising; Ποιο ήταν το βασικό κίνητρο που σας ώθησε;

Ουσιαστικά η αγάπη του κόσμου μας έκανε να ταξιδέψουμε το concept και σε άλλες περιοχές. «Ανοίξτε σας παρακαλούμε και στα Βόρεια Προάστεια, στην περιφέρεια, παντού». Κατά καιρούς ακούμε ενθαρρυντικά σχόλια, τα οποία και μας ώθησαν να κάνουμε το επόμενο βήμα και να ξεκινήσουμε την ανάπτυξη μέσω franchising.

perikafe-omeleta

Πόσο εύκολη είναι η λειτουργία του ΠΕΡΙΚΑΦΕ;

Είναι πολύ εύκολη χάρη στην εκπαίδευση και τεχνογνωσία που παρέχουμε στον υποψήφιο συνεργάτη. Τον βοηθάμε καθημερινά στη λειτουργία του καταστήματός του, ειδικά το πρώτο διάστημα, ώστε να βεβαιωθούμε πως όλα κυλούν ομαλά. Κάθε νέο σημείο, είναι «παιδί» μας, ανήκει στην οικογένειά μας και θέλουμε να λειτουργεί σωστά. Γι’ αυτό δίνουμε στον συνεργάτη όλα τα skills, ώστε να το πετύχει. Με τα κατάλληλα μηχανήματα και εγχειρίδια λειτουργίας, ακόμα και κάποιος που δεν έχει καμία σχέση με την καφεστίαση, θα είναι σε θέση να φτιάξει ένα εξαιρετικά γευστικό και απολαυστικό ρόφημα για τον πελάτη, ενθουσιάζοντας όποιον μπαίνει στο κατάστημά του. Δεν μας αρκεί η επιτυχία μόνο των εταιρικών καταστημάτων. Από τη στιγμή που αποφασίσαμε να αναπτυχθούμε με franchising, αυτή την επιτυχία θέλουμε να μεταδώσουμε στους franchisees μας.

Για το δικό σου ΠΕΡΙΚΑΦΕ, μπες εδώ.

Πηγή

  • Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Νοέμβριος 2019 16:38

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

facebookΣτο Facebook

facebookΣτο Τwitter