more info red Περισσότερες πληροφορίες

Όμιλος Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης ΑΞΙΑ: Επενδύοντας στην εμπειρία & τη γνώση!

Τεύχος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διαβάστηκε 1399 φορές
Οι κύριοι Ηλίας Ανδρώνος, Νίκος Βάνας και Γιώργος Βολτέρας, franchisee του δικτύου ΑΞΙΑ μας μιλούν για το επιχειρηματικό τους βήμα και μας μεταφέρουν την μέχρι τώρα εμπειρία τους.

Ηλίας Ανδρώνος, Νίκος Βάνας, Γιώργος Βολτέρας, franchisee του Ομίλου Φροντιστηρίων ΑΞΙΑ στο Ν. Ηράκλειο

Συνδυασμός αποδοτικής λειτουργίας και επίτευξη εκπαιδευτικού έργου υψηλού επιπέδου.

Εδώ και 4 χρόνια προσφέρουν σημαντικό εκπαιδευτικό στους μαθητές του ομίλου φροντιστηρίων ΑΞΙΑ, και γνώρισαν από κοντά την σταθερά επιτυχημένη πορεία της επιχείρησης. Τώρα, πήραν την απόφαση να είναι οι ίδιοι επικεφαλείς της νέας φροντιστηριακής μονάδας στο Ν. Ηράκλειο και να ενταχθούν στο δίκτυο συνεργατών της ΑΞΙΑ.
 
F.S.:  Ποια ήταν η προηγούμενη εργασιακή-επαγγελματική εμπειρία σας και πώς αποφασίσατε να επενδύσετε σε ένα σύστημα franchise στον κλάδο της εκπαίδευσης; 
 
Η επαγγελματική εμπειρία μας σχετίζεται, σχεδόν εξ’ ολοκλήρου, με τη μέση εκπαίδευση. Η εκπαίδευση αποτελεί ένα κλάδο που αφορά κυρίως τις νέες γενιές. Με το σύστημα franchise μπορούν να δημιουργηθούν στον χώρο αυτό ισχυροί εκπαιδευτικοί όμιλοι οι οποίοι θα παρέχουν στους μαθητές την καλύτερη δυνατή καθοδήγηση για την επίτευξη των στόχων τους. Η διάθεσή μας να αναπτυχθεί ο εκπαιδευτικός τομέας μας οδήγησε σε αυτή την επένδυση..
 
F.S.: Ποια στοιχεία σας έπεισαν ότι θα είναι αποδοτική η συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων ΑΞΙΑ;
 
Εργαζόμαστε στον Όμιλο Φροντιστηρίων Αξία από το 2011 και έτσι είχαμε τη δυνατότητα να δούμε από κοντά την ανάπτυξη του ομίλου. Η διάθεσή μας να υποστηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις το εγχείρημά μας, σε συνδυασμό με τα πολύ καλά οργανωμένα και σταθερά βήματα ανάπτυξης του Ομίλου, μας κάνει να πιστεύουμε σε μια επιτυχημένη συνεργασία.
 Όμιλος Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης ΑΞΙΑ

Εναρμονισμένοι με το αύριο στην αγορά της εκπαίδευσης.

F.S.: Πώς σας υποστήριξε η εταιρεία κατά το ξεκίνημά σας; Περιγράψτε μας με λίγα λόγια την μέχρι τώρα συνεργασία σας.
 
Η εμπειρία και οι γνώσεις της διοίκησης του Ομίλου έχουν διαδραματίσει από την πρώτη στιγμή, σημαντικότατο ρόλο στη δημιουργία και την οργάνωση της επιχείρησής μας. Ο Όμιλος έχει αναπτύξει πολλές συνεργασίες που αφορούν το επιχειρησιακό τομέα. Πολλοί από τους συνεργάτες του Ομίλου, συνεργάστηκαν για την υλοποίηση και της δικής μας εταιρείας γεγονός που μας εξασφάλισε την ποιότητα των υπηρεσιών που μας δόθηκαν.
 
F.S.: Πόσο ευνοϊκή είναι η μέθοδος του franchising τελικά για έναν νέο επιχειρηματία; Πείτε μας την γνώμη μας βάσει της μέχρι τώρα εμπειρίας σας.
 
Το βασικό πλεονέκτημα του franchising είναι ότι ο νέος επιχειρηματίας στηρίζει το εγχείρημά του στη στέρεα βάση που έχει δημιουργήσει η εταιρία που θα συνεργαστεί. Το franchising δημιουργεί φυσικά και οικονομικές και λειτουργικές υποχρεώσεις και δεσμεύσεις απέναντι στην εταιρία-δότη, ωστόσο η κατάλληλα διαχείριση και από τις δύο πλευρές, οδηγεί στην εκατέρωθεν ανάπτυξη.
 

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Tηλ: 210 6756200
 • Fax: 210 6752864
 • Διευθύνων Σύμβουλος/Γενικός Διευθυντής: Τάκης Σουκαράς
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 120-200 τ.μ.
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: €50.000
 • Entry fee: €10.000
 • Royalties: 4%
 • Διαφημιστική Συμμετοχή: 2%
 • Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 13 Φεβρουάριος 2016 16:49

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

facebookΣτο Facebook

facebookΣτο Τwitter