more info red Περισσότερες πληροφορίες

ANGELOPOULOS HAIR COMPANY: «Οι πρωτοποριακές ιδέες και πρακτικές μας καθιστούν Νο1 επιλογή για τους πελάτες»

Τεύχος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(12 ψήφοι)
Διαβάστηκε 3501 φορές

Η Angelopoulos Hair Company έτοιμη να μεταφέρει την ισχυρή τεχνογνωσία και το εδραιωμένο brand name σε μια ιδιαίτερα δυναμική αγορά, προσκαλεί τους νέους franchisees να αξιοποιήσουν την εξειδίκευση και την εμπειρία των ειδικών και να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση σε έναν κλάδο που σημειώνει διαρκή άνοδο και εξέλιξη.

Τα δημοφιλή κομμωτήρια, με 9 καταστήματα σε Αττική και Μύκονο, προσφέρουν πλήρη γκάμα υπηρεσιών κομμωτικής και έχουν γίνει ιδανικός προορισμός για τις μοναδικές εξειδικευμένες θεραπείες λείανσης μαλλιών -Brazilian Keratin Treatment- που τα αδέρφια Αγγελόπουλοι έφεραν πρώτοι στην Ελλάδα το 2008.
Φέτος, συμπληρώνοντας ήδη 9 χρόνια λειτουργίας, εφαρμόζουν 15 διαφορετικές Βrazilian Κeratin Τreatments, ιδανικές για όλους τους τύπους μαλλιών και πλέον το brand Angelopoulos έχει γίνει συνώνυμο της δημοφιλούς υπηρεσίας.

angelopoulos6

Συνέντευξη με τον Νικόλα Αγγελόπουλο, Συνιδιοκτήτη της Angelopoulos Hair Company

Η Angelopoulos Hair Company μετρά πολλά χρόνια στην αγορά, αποκτώντας όλο και περισσότερο πιστό καταναλωτικό κοινό. Πώς αποτιμάτε όλα τα χρόνια της λειτουργίας των καταστημάτων;

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1974 και μέχρι σήμερα δραστηριοποιούμαστε 43 χρόνια στον χώρο. Όλο αυτό το διάστημα έχουμε καταξιωθεί σε ένα μεγάλο μέρος του καταναλωτικού κοινού και κοιτώντας μέσα από αυτό βλέπουμε την ανάπτυξη της εταιρείας, και τα δυνατά θεμέλια που θέσαμε. Κοιτάμε αισιόδοξα το μέλλον για περισσότερη ανάπτυξη μέσω των καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουμε.
Για εμάς η κομμωτική είναι τέχνη και δεν επαναπαυόμαστε ποτέ. Παρακολουθούμε συνεχώς σεμινάρια, τις νέες τάσεις της εποχής καθώς και τις τεχνικές που εμφανίζονται, προσπαθώντας παράλληλα να εξελίσσουμε τις διοικητικές και οργανωτικές μας ικανότητες.

angelopoulos.ioannis

Μια επιχειρηματική πρόταση με χαμηλά λειτουργικά έξοδα, σταθερή ζήτηση και δυνατότητα συμπληρωματικών πωλήσεων

Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερες εταιρείες που σχετίζονται με τις υπηρεσίες ομορφιάς κάνουν την εμφάνισή τους, δημιουργώντας έντονο ανταγωνισμό στον κλάδο. Ποια στοιχεία πιστεύετε πως σας διαφοροποιούν και σας κάνουν να ξεχωρίζετε;

Η διαφοροποίηση έρχεται μέσα από την πολυετή εμπειρία μας. Ο υγιής ανταγωνισμός είναι κάτι το οποίο χρειάζεται στις μέρες μας, προκειμένου να είμαστε όλοι ενημερωμένοι και αποδοτικοί.
Η διαρκής αναζήτηση για καινοτόμες ιδέες και πρακτικές και η εισαγωγή νέων και επαναστατικών προϊόντων στην ελληνική αγορά, μας κάνουν να παραμένουμε στο επίκεντρο και να βελτιωνόμαστε συνεχώς, προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους πελάτες μας.

angelopouloshaircompany

Παρατηρήσαμε ότι η Brazilian Keratin Treatment από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής της σημείωσε μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερη απήχηση στο ευρύ κοινό. Ποια η στάση της εταιρείας απέναντι σε αυτό;

Το ανήσυχο πνεύμα που μας διακατέχει και μας παρακινεί ταυτόχρονα μας κρατά σε εγρήγορση, ώστε να μπορούμε να προβλέπουμε τις ανάγκες των πελατών μας και να ανταποκρινόμαστε άμεσα σε αυτές.
Η Brazilian Keratin Treatment αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού. Η τεχνογνωσία μας στις θεραπείες κερατίνης αναγνωρίζεται ως μια από τις πιο εξειδικευμένες παγκοσμίως, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα.
Πρόκειται για ένα προϊόν το οποίο ακόμα εξελίσσεται, προσφέροντας θεραπευτικές ιδιότητες και θεαματικά αποτελέσματα στον καταναλωτή.

Παρατηρούμε ότι το brand ενισχύεται και με επιπλέον υπηρεσίες και καταστήματα, όπως το Angelopoulos Nail Company. Πώς προέκυψε η ιδέα; Ποια είναι η μέχρι στιγμής ανταπόκριση του κόσμου;

Η εταιρεία μας αφουγκράζεται διαρκώς τις ανάγκες της αγοράς. Και έτσι προέκυψε το Nail Company. Είχαμε τη δυνατότητα και τον χώρο και θέλαμε να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό που σίγουρα συμπληρώνει την περιποιημένη εμφάνιση... τις υπηρεσίες καλλωπισμού των άκρων. Πάντα σύμφωνα με τη φιλοσοφία μας: Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε προσιτές τιμές. Η αποδοχή από το κοινό μας έχει δικαιώσει...

angelopoulos.sweet

Πόσο σημαντική είναι η συνεχής εκπαίδευση και κατάρτιση των συνεργατών σας για την πορεία της αλυσίδας;

Οι συνεργάτες που θα επιλέξουν να ενταχθούν στο δίκτυό μας θα έχουν την πλήρη υποστήριξη από πλευράς μας τόσο σε τεχνικό όσο και σε εμπορικό επίπεδο, δίνοντας τους τη δοκιμασμένη συνταγή για μια επιτυχή πορεία και συνεργασία.
Η εκπαίδευση είναι πολύ σημαντική γιατί ο κλάδος της ομορφιάς είναι πολύ απαιτητικός και προϋποθέτει διαρκή δημιουργική ανησυχία και επαγρύπνηση. Θέλουμε ο συνεργάτης μας να είναι πλήρως ενημερωμένος και με τη βοήθειά μας να καταφέρει όσα και εμείς.
Τα καταστήματα μας τα θεωρούμε παιδιά μας και θα χαρούμε να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο αυτήν την οικογένεια.
Τα κομμωτήρια της Angelopoulos Hair Company είναι πλέον περιζήτητα σε όποια περιοχή και αν ανοίξουν. Που οφείλεται κατά τη γνώμη σας αυτή η επιτυχία;
Όπως παρατηρήσατε και εσείς, οι υπηρεσίες που μας έκαναν γνωστούς στο ευρύ κοινό είναι οι θεραπείες μαλλιών, που σε συνδυασμό με την άρτια κομμωτική τεχνογνωσία μας και το σωστό Marketing, γνωρίζουν θερμή ανταπόκριση από το κοινό, όντας πρώτοι στις προτιμήσεις τους.

angelopoulos2

Ποια θα είναι τα οφέλη ενός μελλοντικού συνεργάτη, που ενδιαφέρεται να ανοίξει το δικό του κατάστημα Angelopoulos Hair Company; Ποια η υποστήριξη που θα λάβει από την εταιρεία;

Ο μελλοντικός συνεργάτης εισέρχεται σε ένα δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο με μακρόχρονη εμπειρία και εδραιωμένο brand name.
Η εταιρεία προσφέρει συνεχή εκπαίδευση και υποστήριξη σε όλες τις φάσεις λειτουργίας του καταστήματος, καθώς και παροχή υπηρεσιών και private label προϊόντων σε χαμηλές τιμές, που ενισχύουν την κερδοφορία και την απόδοση.
Ποια είναι η εκτίμησή σας για τον κλάδο των υπηρεσιών ομορφιάς; Πώς βλέπετε να εξελίσσεται τα επόμενα χρόνια;
Ο κλάδος της ομορφιάς είναι διαχρονικός, παρουσιάζει έντονη δυναμική και επιβραβεύει την καινοτομία και τα ανήσυχα πνεύματα... Προβλέπω ότι θα επικρατήσουν τα concept με σταθερή δομή, σχέδιο και ξεκάθαρη οργάνωση που θα δίνουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών περιποίησης στους πελάτες.

angelopoulos.keratin.400

Το brand name της Angelopoulos Hair Company είναι συνυφασμένο με την ποιότητα, το «glamour» και το prestige

 

Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια;

Να συνεχίζουμε να ικανοποιούμε τους πελάτες μας και να τους προσφέρουμε πρωτοποριακές υπηρεσίες και προϊόντα, διατηρώντας την ηγετική μας θέση στην αγορά.

angelopoulos1

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Tηλ: 210 6756200
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 50 - 60 τ.μ.
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: €38.000 - 48.000
 • Entry fee: €9.000 - 12.000
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: 10
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 1997 / 2016
 • Προέλευση: Ελλάδα
 • Πακέτο Franchise:
  • Ισχυρό Brand Name που διατηρεί σταθερά υψηλή την επισκεψιμότητα του καταστήματός
  • Πολυκάναλη ανάπτυξη που εγγυάται την προμήθεια κορυφαίων προϊόντων αλλά και private label προϊόντων σε χαμηλές τιμές που ενισχύουν την κερδοφορία
  • Δυνατότητα πρόσθετων υπηρεσιών κομμωτικής που αυξάνουν τη  μέση απόδειξη και εξασφαλίζουν ακόμα υψηλότερες αποδόσεις.
  • Δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο
  • Επένδυση χαμηλού κόστους
  • Υψηλά περιθώρια κέρδους
  • Γρήγορη απόσβεση επένδυσης (19 – 21 μήνες) και άμεση κερδοφορία
  • Πιστότητα και επαναληψιμότητα πελατολογίου
  • Υψηλή Τεχνογνωσία
 • Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Αύγουστος 2017 17:21

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

facebookΣτο Facebook

facebookΣτο Τwitter