HOT HOT BURGER BAR: Ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης

Τεύχος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)
Διαβάστηκε 857 φορές

Η ποιότητα σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές αλλά και η μαζική απήχηση όλων των καταστημάτων HOT HOT BURGER BAR, συνέβαλαν καταλυτικά στην επιλογή του εν λόγω brand.

«Η επιλογή ενός υγιούς brand είναι καταλυτική για τη βιωσιμότητα και την περαιτέρω ανάπτυξή του», δηλώνουν τα 2 αδέρφια Πιτσιλαδής Αντώνης και Πιτσιλαδή Ηρώ, που έχουν τα δικά τους καταστήματα HOT HOT BURGER BAR στη Γλυφάδα και στη Νέα Σμύρνη, αναφερόμενοι στα στοιχεία που πρέπει να έχει ένα επιτυχημένο δίκτυο franchise.

hothot.glyfada.neasmyrni

Τον πρώτο καιρό στελέχη του Hot Hot ήταν διαρκώς κοντά μας μέχρι να αποκτήσουμε την απαιτούμενη εμπειρία

Ποιοι λόγοι σας ώθησαν να επενδύσετε σε ένα σύστημα franchise και συγκεκριμένα στον κλάδο της εστίασης;

Πιστεύω πως η εστίαση μαζί με τον Τουρισμό έχουν επηρεαστεί λιγότερο στην περίοδο της κρίσης και έχουν καλύτερες προοπτικές σε σχέση με άλλους κλάδους. Ο κύριος λόγος που επενδύσαμε σε σύστημα franchise ήταν η έλλειψη εμπειρίας στον χώρο με συνέπεια να κοιτάξουμε για έτοιμες ιδέες και διαδικασίες που θα περιόριζαν το ρίσκο και θα επιτάχυναν την προσαρμογή μας.

 hothot franchiseeglyfada2

Με ποια κριτήρια αποφασίσατε να συνεργαστείτε με το HOT HOT BURGER BAR;

Απευθύνεται κυρίως σε νέες ηλικίες, με ιδιαίτερο περιβάλλον και διακόσμηση και προσφέρει προϊόντα με πολύ καλή σχέση ποιότητας / τιμής αντίστοιχης με το σουβλάκι που είναι το νούμερο ένα προϊόν στην χώρα μας όμως ταυτόχρονα και το πιο κορεσμένο. Η ποιότητα είναι αρκετά κοντά στα λίγα καλά συνοικιακά Μπεργκεράδικα που μπορεί να βρεί κανείς όμως σε πολύ πιο προσιτές τιμές. Επίσης όσα καταστήματα είχαν ανοίξει το διάστημα της έρευνας ήταν αρκετά δημοφιλή και συγκέντρωναν πολύ κόσμο.

Το πρώτο κατάστημα HOT HOT BURGER BAR το ξεκινήσατε στη Γλυφάδα. Πώς σας υποδέχτηκε η τοπική αγορά;

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας αρκετός κόσμος το αγκάλιασε και κυρίως νέοι πριν και μετά την διασκέδασή τους. Οπότε με την κατάλληλη διαφήμιση και συνέπεια στο χρόνο υπήρχαν θετικά μηνύματα για προσέλκυση και άλλων ηλικιών από την Γλυφάδα και τις γύρω περιοχές.

Πώς αποφασίσατε να ανοίξετε δεύτερο στη Νέα Σμύρνη και μάλιστα τόσο σύντομα;

Αρκετοί παράγοντες. Η απήχηση στον νέο κόσμο, η αναγνώριση του Hot Hot Burger Bar παρόλο του σχετικά λίγου χρονικού διαστήματος σαν αλυσίδα Franchise και σε συνδυασμό με την πολύ καλή σχέση που αποκτήσαμε με τον ιδρυτή του τον κύριο Χαριτάκη, συντέλεσαν πολύ γρήγορα από ότι σχεδιάζαμε να αποφασίσουμε να ανοίξουμε δεύτερο κατάστημα μόλις παρουσιάστηκε η προοπτική της Νέας Σμύρνης.

hothot glyfada

Ποια η υποστήριξη που λάβατε από την εταιρεία τον πρώτο καιρό αλλά και μετέπειτα;

Υπήρξε πολύ μεγάλη βοήθεια στην επιλογή του κατάλληλου καταστήματος χωρίς πίεση χρόνου αλλά και στο στάδιο υλοποίησης. Ειδικά το πρώτο διάστημα στελέχη του Hot Hot Burger αλλά και ο ίδιος ο κύριος Χαριτάκης ήταν κοντά μας μέχρι να αποκτήσουμε την απαιτούμενη εμπειρία και να μπορούμε να ασκήσουμε αποτελεσματικότερα την διαχείριση των καταστημάτων. Στο διάστημα αυτό αναπτύχθηκε και η σχέση εμπιστοσύνης με τον κύριο Χαριτάκη και τους συνεργάτες του.

Ποιο είναι το δυνατό σημείο του συστήματος franchise της HOT HOT BURGER BAR;

Οι ιδιοκτήτες του Franchise προέρχονται από τον χώρο της εστίασης με αποτέλεσμα να τον γνωρίζουν καλά και συνεχώς να βελτιώνουν τα προϊόντα , τις υπηρεσίες των καταστημάτων αλλά και να καταλαβαίνουν τις ανάγκες και δυσκολίες των franchisees.

hothot.glyfada

Τι σας δίδαξε η εμπειρία σας από το franchising μέσα από τη συνεργασία σας με την HOT HOT BURGER BAR;

Σε ένα χώρο που δεν γνωρίζεις, είναι πολύ σημαντικό να έχεις την σωστή συνεργασία και να εμπιστευτείς έτοιμες ιδέες περιορίζοντας τα λάθη και τις επιπτώσεις τους.

Ποιοι είναι οι μελλοντικοί σας στόχοι; Θα σκεφτόσασταν να διευρύνετε περαιτέρω τη συνεργασία σας;

Η παρατεταμένη κρίση στην Ελλάδα σε αναγκάζει να μην κάνεις μακροπρόθεσμα πλάνα. Με βάση πλέον την εμπειρία του πρώτου χρόνου λειτουργίας, κύριος στόχος είναι η διαρκής αξιολόγηση και βελτίωση του τρόπου λειτουργίας των καταστημάτων και της εξυπηρέτηση των πελατών με μετρήσιμους δείκτες. Είναι απαραίτητο ώστε να υπάρχει η σωστή βάση για περαιτέρω διεύρυνση της συνεργασίας στο μέλλον.

hothot.glyfada1

Τι θα συμβουλεύατε έναν υποψήφιο franchisee; Τι στοιχεία πρέπει να συλλέξει ώστε να επιλέξει έναν συγκεκριμένο κλάδο ή ένα συγκεκριμένο brand;

Στην περίοδο της κρίσης οι υγιείς επιχειρήσεις έχουν περισσότερες πιθανότητες να επιβιώσουν και να αναπτυχθούν ενώ οι υπόλοιπες να κλείσουν. Πρέπει να κοιτάξουν προσεκτικά ποια Brands αναπτύσσονται και ποια όχι.
Η επιλογή της περιοχής και του κατάλληλου σημείου είναι πολύ σημαντική και πρέπει να ταιριάζει στο franchise και στο Brand που θα επιλεγεί.

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Επωνυμία εταιρίας: HOT HOT BURGER BAR
 • Tηλ: 2106756200
 • Fax: 2106752864
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 50-60 τ.μ.
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: €90.000
 • Royalties: 5% επί των πωλήσεων
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: 4
 • Αριθμός Καταστημάτων Franchise: 12
 • Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: 16
 • Πακέτο Franchise:

  -Υψηλές προδιαγραφές ποιότητας των προϊόντων
  -Kαινοτόμο concept και ένα ισχυρό brand με υψηλές πωλήσεις και μοναδική κερδοφορία
  -Διακριτή, αναγνωρίσιμη ταυτότητα
  -Ξεχωριστή ατμόσφαιρα - Οικείο περιβάλλον
  -24ωρη λειτουργία
  -Αποκλειστικότητα περιοχής για τον franchisee

 • Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Αυτοαπασχόληση franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;

  Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία.
  Τα πεδία με αστερίσκο * είναι υποχρεωτικά

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Ιούνιος 2017 18:11

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

facebookΣτο Facebook

facebookΣτο Τwitter