Εκτύπωση αυτής της σελίδας

more info red Περισσότερες πληροφορίες

YES WE FIX IT: Ελκυστική αγορά, χαμηλή επένδυση με μοναδικό προσόν... τις επικοινωνιακές δεξιότητες!

Τεύχος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Διαβάστηκε 1455 φορές

Η απλότητα του concept σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία που χαρακτηρίζει την εταιρεία, καθιστά τη YES WE FIX IT, ως την ιδανική επιλογή franchise, για όσους θέλουν να δραστηριοποιηθούν με σιγουριά στην καλπάζουσα αγορά της τεχνολογίας, χωρίς να απαιτούνται τεχνικές γνώσεις!

Η YES WE FIX IT εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που διακρίνεται από την μακρόχρονη εμπειρία και την προσήλωση στην ποιότητα, σε συνδυασμό με τις χαμηλές τιμές. Είναι η μοναδική αλυσίδα που επισκευάζει τόσο μεγάλο εύρος ηλεκτρονικών συσκευών με πυξίδα την αφοσίωση στους πελάτες της. Εξάλλου όπως τονίζουν και οι ιδρυτές του concept «Δεν είναι τυχαία η επωνυμία YES WE FIX IT...».

Εξυπηρετεί πελάτες από όλη την Ελλάδα και έχει στόχο να επεκτείνει τις δραστηριότητές της και σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες. Μέσω του οργανωμένου συστήματος Tracking Packages, που έχει εξασφαλίσει με τις σωστά επιλεγμένες συνεργασίες της, έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει, μέσα σε 3 ημέρες, τη συσκευή επισκευασμένη στον τελικό καταναλωτή. Η εγγύηση της καλής λειτουργίας είναι δεδομένη και σε κάποιες περιπτώσεις διαρκεί εφ’ όρου ζωής!

s28.photo.yeswefixit

Συνέντευξη με τους Σπύρο Μόρφη/ Γιάννη Ασπροκουτελάκη, Συνιδρυτές του YES WE FIX IT

Το YES WE FIX IT ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2015 και έκτοτε η πορεία του είναι σταθερά ανοδική. Ποιοί είναι οι λόγοι που ο κόσμος το εμπιστεύεται;

Το βασικό στοιχείο που αρχικά μας βοηθά να ξεχωρίζουμε είναι η τεχνογνωσία μας. Επίσης διαχειριζόμαστε ένα ευρύ πεδίο «προβλημάτων» για μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και η αγάπη μας για την τεχνολογία μας ωθεί στο να εξελισσόμαστε συνεχώς. Θέλουμε ο κόσμος να γνωρίζει ότι για εμάς η ποιότητα είναι το πρώτο και το κύριο συστατικό της επιχείρησής μας.
Το όνομά μας τα λέει όλα, YES WE FIX IT! Θα προσπαθήσουμε όσο χρειάζεται για να φτιαχτεί το οτιδήποτε! Αν δεν το φτιάξουμε εμείς δεν θα το φτιάξει κανείς!
Το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και είναι σε θέση να φέρει εις πέρας όποια βλάβη και αν έχει οποιαδήποτε συσκευή. Αγαπάμε τις επισκευές και μας δίνει χαρά να βλέπουμε μια συσκευή και πάλι πλήρως λειτουργική. Η χαρά του πελάτη όμως όταν λύνεται το πρόβλημά του, μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση!
Οι σχέσεις ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, είναι ιδιαίτερα σημαντικές για εμάς και τη μετέπειτα πορεία της επιχείρησης. Είμαστε εδώ για να διορθώσουμε οτιδήποτε μπορεί να διορθωθεί και να δώσουμε λύση στα «προβλήματα» του καταναλωτή.

dreamstime xl 7572591

Η άψογη εξυπηρέτηση, οι στρατηγικές συμμαχίες και η ποιότητα των υπηρεσιών υπόσχονται μια κερδοφόρα και επιτυχημένη πορεία για τον κάθε franchisee

Τι είναι αυτό που διαφοροποιεί το YES WE FIX IT από τα υπόλοιπα καταστήματα επισκευής συσκευών τεχνολογίας;

Αναμφισβήτητα η ποιότητα των υπηρεσιών, η άριστη εξυπηρέτηση, το χαμηλό λειτουργικό κόστος, η διαφάνεια και η εξειδίκευση αποτελούν τα βασικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της εταιρείας.
Η ποιότητα των επισκευών, βασίζεται τόσο στη χρήση OEM ανταλλακτικών όσο και στην άρτια γνώση του προσωπικού της εταιρείας και των καταστημάτων γύρω από την επισκευή όλων τον ηλεκτρονικών συσκευών.
Πάρα πολλά καταστήματα προκειμένου να μειώσουν τα λειτουργικά τους έξοδα δεν έχουν άτομα εξειδικευμένης γνώσης ηλεκτρονικών επισκευών, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα η συσκευή του πελάτη να βρίσκεται σε χέρια ανθρώπων που δεν γνωρίζει και το αποτέλεσμα να είναι αμφίβολο.
Η YES WE FIX IT έχει ξεπεράσει όλα αυτά τα προβλήματα και έχοντας στήσει μια σωστή υποδομή με χαμηλά λειτουργικά έξοδα και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην εξειδίκευση και τεχνογνωσία του προσωπικού, έρχεται να προσφέρει το πιο ανταγωνιστικό πακέτο της αγοράς! Λέγοντας YES στην Υψηλή Ποιότητα YES στα ΟΕΜ ανταλλακτικά και YES στη Σχέση Ειλικρίνειας.

dreamstime xl 26201420

 

Ένα εξαιρετικό franchise για συνεργάτες που αναζητούν να αξιοποιήσουν τις δεξιότητες και τις εμπειρίες τους.

 

Ποια είναι η δυναμική της αγοράς των επισκευών προϊόντων τεχνολογίας; Πώς ανταποκρίνεται ο κόσμος και μάλιστα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διανύουμε;

Αξίζει να σημειωθεί ότι ζούμε στην εποχή των smartphones και ο κόσμος αναζητά διαρκώς ποιοτικές και οικονομικές λύσεις.
Η ανάγκη για επισκευές των ηλεκτρονικών συσκευών γενικότερα, αλλά και ειδικότερα στα κινητά τηλέφωνα, τα tablet, τα laptops κλπ. είναι εξαιρετικά αυξημένη τα τελευταία χρόνια. Δυστυχώς παρατηρούνται συχνά ανταλλακτικά κακής ποιότητας και φθηνά όπου λόγω της κρίσης που διανύουμε, μεγάλο μέρος των εταιρειών του κλάδου τα επιλέγει, γεγονός που αμαυρώνει την εταιρική εικόνα τους, καθώς δεν μπορούν να προσφέρουν την απαιτούμενη αξιοπιστία και σωστή εξυπηρέτηση.
Στην YES WE FIX IT υπάρχει ειδικό τμήμα που επιλέγει τους προμηθευτές βάσει προδιαγραφών και stress testing όλων των ανταλλακτικών, αλλά και συγκεκριμένους κωδικούς προϊόντων που επιλέγει η εταιρεία να εμπορεύεται μέσω του δικτύου της.
Ο κόσμος πλέον αυτό που αναζητά είναι μια εγγυημένη επισκευή. Θα προτιμήσει να επισκευάσει παρά να αγοράσει μια καινούρια.
Η οικονομική ύφεση στη χώρα μας έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό όλες τις κατηγορίες εμπορικών δραστηριοτήτων. Εμείς πιστεύουμε ότι η κρίση παρά τις σκοτεινές περιόδους που έχει προσφέρει, δημιουργεί και ευκαιρίες.
Πλέον ο καταναλωτής είναι πολύ επιλεκτικός στο που θα δαπανήσει τα αισθητά λιγότερα χρήματα που έχει. Θα απορρίψει όσους δεν αξίζουν τα χρήματα που ζητάνε για όποιο προϊόν και αν εμπορεύονται.
Και σε αυτό το σημείο η YES WE FIX IT διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό. Προσαρμόζεται πάντα στα δεδομένα, ακολουθεί τις τάσεις της εποχής και φροντίζει να μην απογοητεύει ποτέ τους πελάτες της, παρέχοντάς τους τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

yesf2

 

Συνεχής εξέλιξη και διεύρυνση προσφερόμενων υπηρεσιών στη διάθεση του κάθε franchisee.

 

 

Η YES WE FIX IT εξυπηρετεί πελάτες από όλη την Ελλάδα. Πώς δουλεύει αυτό;

Μέσω της υπηρεσίας Tracking Packages επισκευάζουμε τα πάντα μέσα σε 3 μέρες με εγγύηση που μπορεί να διαρκέσει μέχρι και μια ζωή! Με αυτόν τον τρόπο κερδίζουμε νέους πελάτες, προσφέρουμε αξία στο brand μας με καινοτόμες λύσεις και «πιέζοντας» τον εαυτό μας να παραδώσουμε το γρηγορότερο δυνατό τη συσκευή στον καταναλωτή, γινόμαστε καλύτεροι.

Για ποιο λόγο να επιλέξει κάποιος να ανοίξει το δικό του YES WE FIX IT;

Πρόκειται για μια εταιρεία με χαμηλό λειτουργικό κόστος, υψηλά περιθώρια κέρδους και προοπτικές ανάπτυξης σε έναν πολλά υποσχόμενο κλάδο με έντονα στοιχεία διαφοροποίησης.
Το εδραιωμένο brand name της YES WE FIX IT στην αγορά, το ευρύ πελατολόγιο, οι υποδομές, η υποστήριξη και η εκπαίδευση της εταιρείας στον μελλοντικό συνεργάτη, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία.
Πιο συγκεκριμένα η YES WE FIX IT παρέχει τα εξής σε ένα franchisee:
1. Οργάνωση και διοίκηση του καταστήματος και του προσωπικού του
2. ‘Έμπειροι τεχνικοί στη διάθεση του franchisee
3. Συνεχή υποστήριξη από τα κεντρικά για όποιο ζήτημα και αν προκύψει.
Ποιο είναι το προφίλ του συνεργάτη που αναζητάτε εσείς;
Είμαστε μια εταιρία που οι αξίες της περιστρέφονται γύρω από τους πελάτες. Οι πελάτες μας είναι οι άνθρωποι που θα ζήσουν εμάς και τις οικογένειές μας, με αντάλλαγμα να τους προσφέρουμε ανελλιπώς υψίστου επιπέδου υπηρεσίες, μια σχέση ειλικρίνειας, διαφάνειας και επαγγελματισμού.
Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι τεχνικός για να ενταχτεί στην ομάδα της YES WE FIX IT, το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει όρεξη και προθυμία να εργαστεί, να μάθει και να πετύχει.

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Tηλ: 2106756200
 • Fax: 2106752864
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 30 τ.μ.
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: €25.000
 • Entry fee: €8.000
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: 1
 • Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: 1
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2015/ 2017
 • Πακέτο Franchise:

  Η εμμονή στην ποιότητα σε συνάρτηση με τις προσιτές τιμές, εξασφαλίζουν σταθερό και διαρκώς αυξανόμενο πελατολόγιο. Η ευρεία γκάμα σε προϊόντα τεχνολογίας, δίνει τη δυνατότητα συμπληρωματικών πωλήσεων, αυξάνοντας σε μεγάλο βαθμό τη μέση απόδειξη.
  Το χαμηλό λειτουργικό κόστος περιορίζει σημαντικά το ύψος της επένδυσης και τα πάγια έξοδα.

 • Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Αυτοαπασχόληση franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Ιούνιος 2017 19:02