more info red Περισσότερες πληροφορίες

KALAMAKI ΜΟΥ: Το αγαπημένο φαγητό των Ελλήνων με μια μοντέρνα και σύγχρονη εικόνα

Τεύχος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)
Διαβάστηκε 969 φορές

Το Kalamaki μου εδώ και 5 χρόνια πρωταγωνιστεί στην εστίαση και προσφέρει ποιοτικές και νόστιμες γεύσεις σε πολλές παραλλαγές, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε απαιτητικού επισκέπτη

Το πιο αγαπημένο έδεσμα όλων, το σουβλάκι, λανσάρεται στην αγορά μέσω του Kalamaki μου και αποτελεί μια «φρέσκια» πρόταση σε έναν κλάδο που αναζητά διαφοροποίηση και καινοτομία μέσα από ελκυστικά concepts.

Το Kalamaki μου έχει δημιουργήσει ήδη το δικό του πιστό καταναλωτικό κοινό, προσφέροντας πάντα φρέσκα, ποιοτικά και άκρως απολαυστικά γεύματα για όλες τις ώρες της ημέρας. Οι πολλαπλές πηγές εσόδων σε συνδυασμό με την ευρεία προϊοντική γκάμα καθιστούν το Kalamaki μου ως τη Νο1 επιλογή για μικρούς και μεγάλους.

 KALAMAKI koyzina

Συνέντευξη με τον Γιώργο Καλλίθρακα/ Συνδρυτή του Kalamaki μου

Πώς επιλέξατε να ασχοληθείτε με τον κλάδο της εστίασης;

Σπούδασα Οικονομικά στα Πανεπιστήμιο Αθηνών και για κάποιο καιρό δούλεψα σε μια εταιρεία σχετική με το αντικείμενο των σπουδών μου, σύντομα όμως κατάλαβα ότι δεν με γέμιζε, καθώς δεν υπήρχαν προοπτικές. Μετά από συνεχή αναζήτηση και έρευνα, κατέληξα ότι ο κλάδος που αυτή τη στιγμή παρουσιάζει ανάπτυξη και ιδιαίτερο επιχειρηματικό ενδιαφέρον είναι η εστίαση.
Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω και το γεγονός ότι ο συνέταιρός μου έχει εμπειρία στο συγκεκριμένο κλάδο λόγω οικογενειακής επιχείρησης, αποφάσισα να κάνω το βήμα και να επενδύσω σε έναν χώρο που έχω τη δυνατότητα να εξελιχθώ και να πετύχω.

kalamakimou.salata

Πώς ξεκίνησε και πώς εξελίχθηκε το Kalamaki μου από το 2012 μέχρι σήμερα;

Τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του Kalamaki μου ήταν αρκετά διερευνητικά από μέρους μας, καθώς προσπαθούσαμε να βρούμε τις ισορροπίες και τους σωστούς τρόπους λειτουργίας του καταστήματος, όντας σχετικά άπειροι με τον χώρο.
Από το 2014 μέχρι σήμερα, διατηρώντας την άψογη ποιότητα των προϊόντων, τη σωστή εξυπηρέτηση αλλά και ένα μόνιμο προσωπικό, που έχει την απαραίτητη γνώση, εμπειρία και είναι έμπιστο, έχουμε καταφέρει να εξελιχθούμε αρκετά και να εδραιωθούμε σε μια ιδιαίτερα απαιτητική αγορά.

Ποια είναι τα στοιχεία διαφοροποίησής του Kalamaki μου από τον ανταγωνισμό;

Στα 5 χρόνια λειτουργίας του Kalamaki μου έχουμε καταλάβει ότι το στοιχείο που το κάνει να ξεχωρίζει αισθητά από τον ανταγωνισμό είναι η σταθερή ποιότητά του από την πρώτη κιόλας στιγμή της λειτουργίας του.
Η εξαιρετική σχέση που έχουμε με τους προμηθευτές είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς χάρη σε αυτούς επιτυγχάνεται η διατήρηση των πρώτων υλών που διαθέτουμε.
Το σταθερό και έμπιστο προσωπικό, η σωστή εξυπηρέτηση και η πιστή εφαρμογή των τάσεων της εποχής, μας κάνουν να διατηρούμαστε στην επικαιρότητα και να καλύπτουμε τα γούστα και τις ανάγκες πολλαπλών κοινών.

kalamakimou.stretfoos

Ένα all day στέκι για όλους που συνδυάζει ποιότητα και άριστη εξυπηρέτηση σε έναν ιδιαίτερο και νεανικό χώρο

 

Ποια τα χαρακτηριστικά ενός καταστήματος «σουβλάκι» που θέλει να αναπτυχθεί & τι θα πρέπει να προσφέρει η επιχείρηση στον franchisee ώστε να χτιστεί ένα υγιές δίκτυο;

Καταρχάς το σουβλάκι ως προϊόν αποτελεί μια αρκετά safe επιλογή από την άποψη ότι είναι το αγαπημένο φαγητό των Ελλήνων και παραμένει πάντα η πρώτη επιλογή όσα χρόνια και αν περάσουν.
Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται έντονα η στροφή και των ξένων προς αυτό, καθώς όταν επισκέπτονται την Ελλάδα, η δοκιμή του συγκεκριμένου εδέσματος είναι απαραίτητη.
Ένας μελλοντικός επιχειρηματίας πρέπει να φροντίσει να διατηρεί σταθερή την ποιότητα των προϊόντων από την αρχή της λειτουργίας του καταστήματος και να μην αλλάζει ούτε στιγμή με την πάροδο του χρόνου.
Αυτό που εμείς θεωρούμε άκρως σημαντικό και θα το εφαρμόσουμε και στους δικούς μας συνεργάτες είναι να υπάρχει η σωστή εκπαίδευση και υποστήριξη του franchisee και η πρόσβαση σε όλα τα προνόμια που έχει η επιχείρηση, ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες επιτυχίας και κερδοφορίας.

KALAMAKI.salads

Πώς έχετε σχεδιάσει/ φανταστεί την ανάπτυξη του δικτύου του Kalamaki μου; Ποιο είναι το προφίλ ενός μελλοντικού συνεργάτη;

Ο στόχος μας είναι να αναπτύξουμε το δίκτυο του Kalamaki μου σε όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία στην Αθήνα, κυρίως σε βόρεια και νότια προάστια και φυσικά σε κάποια επιλεγμένα νησιά.
Η προϋπηρεσία ενός μελλοντικού συνεργάτη στον κλάδο δεν κρίνεται απαραίτητη, καθώς το βασικό μας μέλημα είναι να υπάρχει ισχυρή θέληση και επιμονή από πλευράς του, όρεξη για δουλειά, παιδεία και σίγουρα ισχυρές διαπραγματευτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες.

kalamakimou.new

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Tηλ: 2106756200
 • Fax: 2106752864
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 100-125 τ.μ.
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: €124.000-143.000
 • Entry fee: €15.000 - €20.000
 • Royalties: 4% επί των πωλήσεων
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: 1
 • Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: 1
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2012/ 2016
 • Πακέτο Franchise:

  - Επιλογή του καταλληλότερου σημείου
  - Αποκλειστικότητα περιοχής
  - Διαμόρφωση καταστήματος
  - Στρατηγικές Συνεργασίες με επιλεγμένους προμηθευτές
  - Χρηματοοικονομικό Planning
  - Αποτελεσματικό Marketing
  - Χρηστικά Εγχειρίδια Λειτουργίας
  - Ολοκληρωμένη Εκπαίδευση

 • Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Αυτοαπασχόληση franchisee: Κρίνεται απαραίτητη
 • Aναπτυξιακοί στόχοι: Αττική Βόρεια & Νότια Προάστια, Θεσσαλονίκη, επιλεγμένα νησιά
 • Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Ιούνιος 2017 20:12

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

facebookΣτο Facebook

facebookΣτο Τwitter