more info red Περισσότερες πληροφορίες

Τεύχος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διαβάστηκε 1192 φορές

Η εταιρεία Lussile τοποθετείται στην εγχώρια αγορά ενδυμάτων ως ένα brand το οποίο προσφέρει στη σύγχρονη Eλληνίδα ποιοτικές επιλογές με υψηλό κύρος, σε συνδυασμό με την υψηλή σχέση ποιότητας και τιμής.

Στόχος της εταιρείας είναι να παρέχει μοναδικές προτάσεις οι οποίες είναι εναρμονισμένες με τις τάσεις της μόδας. Παράλληλα, προσπαθεί να βρίσκεται κοντά στους πελάτες της μέσα από ένα οργανωμένο δίκτυο καταστημάτων που εκτείνεται σε ολόκληρη τη χώρα.

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΘΥΛΗΚΟΤΗΤΑΣ

"ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΚΥΡΟΣ, ΙΣΧΥΡΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ LUSSILE"

Η Lussile συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας στον ευρύτερο χώρο του γυναικείου ενδύματος και όχι μόνο, καθώς διαθέτει και συμπληρωματικές κατηγορίες προϊόντων με την υπογραφή της, όπως αξεσουάρ, υποδήματα και μπιζού. Η εταιρεία στηρίζεται στη φιλοσοφία της κάλυψης του total look για τη γυναίκα, γεγονός που επιβάλλει την αψεγάδιαστη δημιουργία και παραγωγή των προϊόντων της. Έτσι, λοιπόν, δείχνει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα της κατασκευής χρησιμοποιώντας άριστα ποιοτικώς υφάσματα που προέρχονται τόσο από εργοστάσια της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Η ραφή, καθώς επίσης και ορισμένες ειδικές τεχνοτροπίες στην κατασκευή των ρούχων, γίνονται στη χώρα μας από επιλεγμένους συνεργάτες που διαθέτουν την απαιτούμενη εκπαίδευση.

Στα ατού της Lussile έναντι του ανταγωνισμού συγκαταλέγεται και η ύπαρξη σημαντικών παραγωγικών εγκαταστάσεων που ξεπερνούν σε συνολική επιφάνεια τα 5.000 τετραγωνικά μέτρα και περιλαμβάνουν από το τμήμα σχεδιασμού και ανάπτυξης των συλλογών μέχρι την εμπορική διεύθυνση, το show room και τους αποθηκευτικούς χώρους.  Επιπροσθέτως, η εταιρεία στην προσπάθεια που καταβάλλει για τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων της, εφαρμόζει εσωτερικά συστήματα ποιοτικού ελέγχου και διασφάλισης της παραγωγής.   Σήμερα, το δίκτυο Lussile διαθέτει συνολικά 25 καταστήματα, εκ των οποίων τα 11 είναι εταιρικά, 11 shop in shop και, τέλος, 3 σημεία πώλησης έχουν αναπτυχθεί μέσω franchise. Επιπλέον, συντηρεί και ένα ευρύ πελατολόγιο χονδρικής πώλησης. Στους στρατηγικούς στόχους του δικτύου είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου των καταστημάτων της μέσω franchise. Μακροπρόθεσμα, η εταιρεία σχεδιάζει την επέκτασή της και εκτός των συνόρων με τη δημιουργία καταστημάτων σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού.Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Δημήτριος Καμινιώτης, τονίζει : «  Η εταιρεία μας, αποδεικνύοντας την ευελιξία και την προσαρμογή της στις ανάγκες της αγοράς, διαμόρφωσε ευέλικτα πακέτα Franchise, προκειμένου να καλ

ύψει τις ανάγκες περιοχών με διαφορετικά στοιχεία. Είμαστε σίγουροι ότι οι επιχειρηματίες που επιθυμούν να συνδέσουν τη δραστηριότητά τους με μια εταιρεία με κύρος, ισχυρό δίκτυο, υψηλή ποιότητα και μεγάλη γκάμα προϊόντων, θα είναι οι μελλοντικοί συνεργάτες της LUSSILE.»

  • Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 14 Φεβρουάριος 2016 13:56

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

facebookΣτο Facebook

facebookΣτο Τwitter