more info red Περισσότερες πληροφορίες

Γιατί να ανοίξω το δικό μου Oliver Family House

Κατηγορία Νέα
Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διαβάστηκε 931 φορές

Το franchising, έχοντας αναδειχθεί ως ένας εκ των πρωταγωνιστών της ελληνικής Οικονομίας, προσφέρει σταθερές, κερδοφόρες και αξιόπιστες λύσεις στους υφιστάμενους και εν δυνάμει επιχειρηματίες, καθώς μπορεί να εξασφαλίσει τα στοιχεία εκείνα που θέτουν τη βάση για μία επιτυχημένη επαγγελματική πορεία.

Ωστόσο, ο υποψήφιος επενδυτής, προτού λάβει την τελική του απόφαση θα πρέπει να εξετάσει όλες τις εναλλακτικές και να αποκτήσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες τόσο για το concept που τον ενδιαφέρει όσο και για την αγορά που σχεδιάζει να δραστηριοποιηθεί.

Είναι χαρακτηριστικό, πως η έρευνα των νέων franchisees είναι ιδιαίτερα ανεπαρκής, καθώς μόλις το 29% απευθύνθηκε σε κάποια εταιρεία εξειδικευμένων συμβούλων, ενώ το 61% πήρε πληροφορίες από λιγότερα από 5 δίκτυα franchise πριν πάρει την τελική του απόφαση («Έρευνα υποψήφιων και υφιστάμενων franchisees 2017» του περιοδικού FRANCHISE SUCCESS).

Ας δούμε λοιπόν κάποια από τα στοιχεία που θα πρέπει να λάβει υπόψη του ο υποψήφιος επενδυτής, μέσα από το παράδειγμα του Oliver Family House :

1. Δημιουργεί μία νέα κατηγορία στην κερδοφόρα αγορά της οικογενειακής ψυχαγωγίας εδραιώνοντας τη δική του μοναδική ταυτότητα.

Είναι γεγονός πως ο χώρος της οικογενειακής ψυχαγωγίας, είναι από τους πλέον κερδοφόρους, καθώς απορροφά πολλαπλά αλλά και ποιοτικά κοινά. Παράλληλα, οι κοινωνικές και οικονομικές αλλαγές που συντελούνται στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, έχουν στρέψει το ενδιαφέρον της σύγχρονης οικογένειας σε ολοκληρωμένες προτάσεις διασκέδασης, που να χαρακτηρίζονται από την ποιότητα των υπηρεσιών και των προσφερόμενων αγαθών. Το Oliver Family House, στηριζόμενο εξ΄αρχής σε αξίες όπως η ποιότητα και η ποικιλία, έχει δημιουργήσει έναν μοντέρνο και ζεστό πολυχώρο, όπου το παιδί μπορεί να απασχολείται παίζοντας και μαθαίνοντας, την ίδια ώρα που οι γονείς μπορούν να απολαμβάνούν ποιοτικό καφέ ή φαγητό ακόμα και με τους εργένηδες φίλους τους. Έτσι ξεπερνώντας την έννοια του κλασσικού παιδότοπου, έχει χτίσει μία μοναδική ταυτότητα στην αγορά, με αποτέλεσμα εκατοντάδες οικογένειες να του δίνουν «ψήφο εμπιστοσύνης».

2 . Η πολυσυλλεκτικότητα του concept δίνει τη δυνατότητα υψηλής κερδοφορίας

Το Oliver Family House , συνδυάζει με τον πιο ισορροπημένο τρόπο 4 επιχειρηματικές δραστηριότητες σε μία: Δημιουργική απασχόληση παιδιών, café – εστιατόριο, κατάστημα λιανικής, διοργάνωση parties/εκδηλώσεων. Έτσι, παράλληλα με την all day λειτουργία, επιτυγχάνει υψηλή κερδοφορία, χωρίς να επηρεάζεται από παράγοντες όπως η εποχικότητα, οι νέες «τάσεις» κλπ.

3 . Συνδυάζει την ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής

Ποιος δε θα ήθελε να «τρέχει» μία επιχείρηση που να τον γεμίζει εκτός από το επαγγελματικό επίπεδο και στο προσωπικό; Το Oliver Family House , με τον οικογενειακό χαρακτήρα που αποπνέει, ως χώρος αλλά και ως concept γενικότερα προσφέρει μία ιδανική επιχειρηματική ευκαιρία στον υποψήφιο επενδυτή που θέλει να ισορροπήσει την επαγγελματική με την προσωπική ζωή.

4 . Υποστήριξη και εμπειρία από τον franchisor

Οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από το Oliver Family House , έχουν διαγράψει… χιλιόμετρα επαγγελματικής εμπειρίας σε διάφορους τομείς της επιχειρηματικότητας αλλά και του παιδιού. Από το χώρο των προμηθειών και της εστίασης ως τη διεύθυνση και υποστήριξη παιδικών σταθμών, ο καθένας τους έχει περάσει το προσωπικό του στίγμα στο concept με αποτέλεσμα να έχουν τεθεί στέρεες βάσεις σε ό,τι έχει να κάνει με τη λειτουργία και την ανάπτυξη. Και αυτό είναι κάτι που θα μπορέσει να επωφεληθεί ο franchisee από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας και φυσικά καθ΄ όλη τη διάρκεια του επαγγελματικού του ταξιδιού.

5. Προσφέρω κάτι ουσιώδες

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, είναι και το γεγονός πως εφόσον κάποιος αποφασίσει να ανοίξει το δικό του Oliver, εκτός από την κερδοφορία, θα αποκομίσει και ένα ακόμα πολύ ουσιώδες για τον ίδιο όφελος. Θα μπορεί να νιώσει την ικανοποίηση πως μέσω της δουλειάς του, δίνει λύση σε δεκάδες… αιώνιους προβληματισμούς που απασχολούν τη σύγχρονη ελληνική οικογένεια: «Που θα αφήσω το παιδί;», «Πότε θα δω επιτέλους το φίλο/τη φίλη μου», «Θα προλάβω να μαγειρέψω αν πάμε βόλτα;» Όλα αυτά τα ερωτήματα, απαντώνται με σαφήνεια και αποτελεσματικότητα στο Oliver Family House !

Μάθε περισσότερα για το concept εδώ:

Πηγή

Κατηγορία Νέα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

facebookΣτο Facebook

facebookΣτο Τwitter