Εκτύπωση αυτής της σελίδας

more info red Περισσότερες πληροφορίες

YES WE FIX IT: Λειτουργικότητα, αξιοπιστία, κερδοφορία

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διαβάστηκε 726 φορές

Στα καταστήματα της Yes We Fix It, ο πελάτης μπορεί να επισκευάσει κάθε ηλεκτρονική συσκευή, εύκολα και οικονομικά.

Αντίστοιχα, ο franchisee, μπορεί να κερδίσει σημαντική κερδοφορία και ολοκληρωμένη καθοδήγηση και υποστήριξη, πάντα σε ένα πλαίσιο εμπιστοσύνης και διαφάνειας.

Πώς όμως ένα concept έχει καταφέρει να επιτύχει την κερδοφορία μέσω ενός μοντέλου που στηρίζεται στην απλότητα και την οργάνωση και πως μπορεί να επωφεληθεί ο συνεργάτης από αυτό;

Οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από την επιτυχημένη λειτουργία των Yes We Fix It, διαθέτοντας περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρία στο χώρο των επισκευών, μπορούν να εγγυηθούν την τεχνική υποστήριξη στον Franchisee από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας.

Παράλληλα, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες έχοντας περάσει ολοκληρωμένη εκπαίδευση, φέρουν εις πέρας ακόμα και τις πιο δύσκολες «αποστολές», δημιουργώντας έτσι ευχαριστημένους πελάτες, κάτι που φυσικά συνεπάγεται την πιστότητα και την αφοσίωση.

Επιπλέον, το concept δεν απαιτεί υψηλές δαπάνες σε ό,τι αφορά τους χώρους και τα υπόλοιπα λειτουργικά στοιχεία, κάτι που σημαίνει ότι η επένδυση δεν χρειάζεται μεγάλο κεφάλαιο, ενώ οι στρατηγικές συνεργασίες της Yes We Fix It με τους κατάλληλους προμηθευτές, εξασφαλίζουν την ποιότητα των ανταλλακτικών στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Μάθε περισσότερα για το conceptεδώ:

Πηγή