Εκτύπωση αυτής της σελίδας

more info red Περισσότερες πληροφορίες

Καυτή Πατάτα: Ένα «καυτό» concept στο κέντρο της Αθήνας

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διαβάστηκε 771 φορές

Η Καυτή Πατάτα, μια νέα επιχειρηματική πρόταση στην αγορά του street food, ήρθε να απογειώσει τις γεύσεις και την έννοια της πατάτας, όπως την ξέρουμε μέχρι τώρα.

Η πατάτα, ένα από τα πιο δημοφιλή εγχώρια προϊόντα, μας συστήνεται ξανά μέσα από ποικίλες παραλλαγές και γευστικές προτάσεις, αποτελώντας ένα όχι μόνο νόστιμο αλλά γρήγορο, ποιοτικό και υγιεινό γεύμα για κάθε στιγμή της ημέρας.

Το ethnic street food γίνεται η νέα τάση στην αγορά της εστίασης. Οι ανταγωνιστικές τιμές, οι πηγές εσόδων από take away & sit in με ζήτηση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και το διαφορετικό μείγμα προϊόντων που διαθέτει (καφέ από τις πρώτες πρωινές ώρες, σαλάτες κλπ), προσφέρει άμεση κερδοφορία και γρήγορη ανάπτυξη ενός concept ιδιαίτερα περιζήτητου από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του.

Η εμπειρία ενός υποψήφιου franchisee δεν κρίνεται απαραίτητη, καθώς παρέχεται υποστήριξη, εκπαίδευση και καθοδήγηση για την επιλογή σημείου, το σχεδιασμό και την διαμόρφωση στρατηγικής, που συμβάλλει στην επιτυχημένη πορεία του καταστήματος και στη γενικότερη αύξηση των εσόδων.

Πηγή