Εκτύπωση αυτής της σελίδας

more info red Περισσότερες πληροφορίες

DAVINCI... gelato για κάθε εποχή του χρόνου

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Διαβάστηκε 833 φορές

Η επιτυχία για το καλύτερο gelato της πόλης συνεχίζεται! Μόλις ένας μήνας λειτουργίας, και το κατάστημα της Κηφισιάς ήδη έχει κερδίσει το κοινό της περιοχής. Μάλιστα το νέο κατάστημα έκανε την εμφάνισή του στην περιοχή τον Σεπτέμβρη, αποδεικνύοντας ότι το gelato του DAVINCI δεν γνωρίζει εποχικότητα και προσελκύει το κοινό κάθε μέρα, κάθε στιγμή, όλο το χρόνο! Όπως άλλωστε συμβαίνει και στα υπόλοιπα καταστήματα της αλυσίδας σεΜύκονο, Μοναστηράκι, Πλάκα και Βάρκιζα .

Και όλα αυτά βέβαια δεν είναι τυχαία.

Με μοναδικές γευστικές προτάσεις που περιλαμβάνουν εκτός από τις ποικίλες γεύσεις gelato-από τις κλασικές μέχρι και τις πιο ευφάνταστες -, εδώ θα βρούμε πολλά που συγκαταλέγονται στα… «πρέπει να δοκιμάσεις». Χειροποιήτες σοκολάτες , Donuts-gelato, μίνι waffles, brioche con gelato, ιταλικό cannoli, affogato σε πολλές γεύσεις κ.λπ ! Οι επιλογές όμως δε σταματούν εδώ. Τα απολαυστικά gelato συνοδεύονται εξίσου από πολλά toppings, τραγανά χωνάκια σε διάφορες παραλλαγές, τεράστια ποικιλία από σοκολάτες, frozen yogurt και πολλά άλλα. Δεν απουσιάζουν όμως και τα ροφήματα. Σπιτική παραδοσιακή λεμονάδα, χυμοί και εξαιρετικής ποιότητας καφές συμπληρώνει το προϊοντικό μείγμα της gelateria.

Η…. μαγεία των gelati, των γλυκισμάτων, της σοκολάτας, οι γεύσεις που απολαμβάνουμε, ο χώρος που προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία σε κάθε επισκέπτη, το ευρύ προϊοντικό μείγμα με τις ποικίλες και διαφορετικές μεταξύ τους προτάσεις, όλα συναποτελούν τα ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα μιας πρότασης που ξεπερνά την εποχικότητα του προϊόντος . Άλλωστε η ίδια η πορεία του DAVINCI είναι η αδιάψευστη απόδειξη της επιτυχίας αυτής…

Πηγή