Εκτύπωση αυτής της σελίδας

more info red Περισσότερες πληροφορίες

Η Δάφνη καλωσορίζει το Coffee Berry!

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διαβάστηκε 2283 φορές
Δυναμική συνέχεια για τον πιο αυθεντικό εκπρόσωπο των street cafe! Αυτή τη φορά στην περιοχή της Δάφνης! Το Coffee Berry ανοίγει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ένα ακόμη σημείο, σερβίροντας στο κοινό μοναδικούς speciality coffee από τις καλύτερες ποικιλίες του κόσμου.

Το προϊοντικό μείγμα όμως δεν σταματά εδώ...  Μεγάλη ποικιλία Ξηρών Καρπών, Αποξηραμένων Φρούτων και Βιολογικών προϊόντων συμπληρώνονται από δεκάδες γλυκές και αλμυρές προτάσεις snack, σάντουιτς , Cookies, Muffins, Μπάρες Δημητριακών, Σαλάτες, Σφολιατοειδή, Πλάκες Σοκολάτας, Βαζάκια Γεύσεων, Marshmellows, Τρουφάκια, Μαρμελάδες.

Το Coffee Berry όμως, εκτός από απόλαυση, είναι και μια εξαιρετική επένδυση στον χώρο του street café. Σήμερα υπάρχουν στην αγορά 14 καταστήματα σε Αθήνα και Κύπρο, που αξιοποιούνμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παγκόσμια τάση του third wave coffee movement στην Ελλάδα. Στο πλευρό κάθε συνεργάτη η έμπειρη ομάδα της αλυσίδας που δραστηριοποιείται στην καφεστίαση πάνω από 13 χρόνια, μεταλαμπαδεύει την τεχνογνωσία της και προσφέρει μια επιχειρηματική πρόταση που στηρίζεται στην απόλυτη εξειδίκευση.

Πηγή