Με σύμμαχό το κοινό και τη σταθερή επιτυχία του, η Frutti Di Mare αναπτύσσεται με franchising και καλωσορίζει στο δίκτυό της τους νέους συνεργάτες. Ο ιδανικός franchisee; «Απλά αγαπάει τη γαστρονομία και είναι εκεί για τους ευχαριστημένους πελάτες του. Όλα τα υπόλοιπα-τεχνογνωσία-εξοπλισμός-design-συνταγές-παρουσίαση- είναι δική μας υπόθεση» επισημαίνει ο κ. Τάσος Ιωσηφίδης, ιδρυτής της επιχείρησης.
Εκτός από την αγορά της Αθήνας , όλα τα κοσμοπολίτικα νησιά και οι ανεπτυγμένοι τουριστικοί προορισμοί αποτελούν άκρως φιλόξενες αγορές. Μάλιστα, το... «μικρό» αδερφάκι της, η season Frutti Di Mare που συνιστά μια χαμηλότερου κόστους επένδυση, αποτελεί την ιδανική πρόταση του καλοκαιριού!
Ένα διαφοροποιημένο franchise concept στην εστίαση με ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και υψηλές αποδόσεις σε μια αγορά που υπόσχεται κερδοφορία αλλά και διάρκεια .