more info red Περισσότερες πληροφορίες

Car n’ Motion: Franchising στον κλάδο του τουρισμού

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Διαβάστηκε 800 φορές

«Επενδύουμε στον πιο δυναμικό και ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο της ελληνικής οικονομίας, τον τουρισμό. Καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη συνδυάζοντας μετακίνηση, διαμονή, διατροφή, διασκέδαση, αγορές, προσωπική φροντίδα & περιποίηση» .

Η Car n’ Motion πρωτοπορεί προσφέροντας customized συνδυαστικές υπηρεσίες διαμονής, μετακίνησης και συναφών δραστηριοτήτων σε ελληνικούς προορισμούς. Μιλήσαμε με τον κ. Χρήστο Κούτα ,
Δ/νων Σύμβουλο της εταιρείας, ο οποίος μας ανέλυσε την καινοτόμα αυτή επιχειρηματική ευκαιρία καθώς και τις σημαντικές προοπτικές που προσφέρει στους συνεργάτες και στον τουρισμό.

Έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία την πρώτη φάση του σχεδίου ανάπτυξής μας που περιελάμβανε τις ολοκληρωμένες λύσεις στις ανάγκες μετακίνησης και εξυπηρέτησης του σύγχρονου καταναλωτή. είμαστε πλέον έτοιμοι να προχωρήσουμε άμεσα στην υλοποίηση του επόμενου στόχου μας. Παρέχουμε ολοκληρωμένων τουριστικών υπηρεσιών στους σύγχρονους ταξιδιώτες, ξένους κυρίως, αλλά και Έλληνες.

Ποια είναι λοιπόν η σύγχρονη ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση της Carn’ Motion; « Προβάλουμε κυρίως νέους ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς, πέραν των δημοφιλών που γνωρίζουν οι περισσότεροι. Σχεδιάζουμε να καλύψουμε τη ζήτηση του πελάτη για ένα πλήρες εξατομικευμένο πακέτο ταξιδιωτικών υπηρεσιών, το οποίο κοινώς θα λέγαμε ότι είναι «κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του». Έτσι αφουγκραζόμενοι αυτή την ανάγκη του καταναλωτή, δημιουργούμε εμείς αυτό το πακέτο σύμφωνα με τις δικές του προτιμήσεις και προσαρμοσμένο στο δικό του budget. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στον πελάτη συνδυάζοντας τη διαμονή με τη μετακίνηση, τη διατροφή κλπ αξιοποιώντας το δικό μας στόλο οχημάτων. Με αυτόν τον τρόπο διαφοροποιούμαστε και από τον ανταγωνισμό (λοιπά τουριστικά γραφεία), ενώ ταυτόχρονα έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά. Επιπλέον, η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρους ταξιδιωτικούς συμβούλους (personal travel consultαnts) οι οποίοι αφουγκράζονται, βοηθούν, συμβουλεύουν και καθοδηγούν τους πελάτες μας. Για την υλοποίηση της στρατηγικής μας και προκειμένου να εξασφαλίσουμε την παροχή άριστων υπηρεσιών για τους πελάτες μας, επιλέγουμε και αξιοποιούμε, σε κάθε περιοχή τους καθ’ όλα αξιόλογους συνεργάτες μας».

Και τι περιθώρια ανάπτυξης υπάρχουν; « Ο εισερχόμενος τουρισμός στη χώρα είναι από τους πλέον νευραλγικούς τομείς της οικονομίας με μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης. Επίσης, αυξητικές τάσεις σημειώνει και ο εγχώριος μια και ένα μεγάλο ποσοστό Ελλήνων ταξιδιωτών που προτιμούσε τις διακοπές στο εξωτερικό, θα στραφεί πλέον στην Ελλάδα καθώς η χώρα μας θεωρείται από τις πλέον ασφαλείς χώρες διεθνώς. Στοχεύουμε σε όλους τους καταναλωτές που αναζητούν ταξιδιωτικές λύσεις μέσω του διαδικτύου, ενώ προσελκύουμε και εξειδικευμένα κοινά μέσω μίας μεγάλης γκάμας μορφών θεματικού τουρισμού, εκπαιδευτικός τουρισμός, θρησκευτικός τουρισμός, ιαματικός τουρισμός, ευεξία, γαστρονομία, οινογνωσία, αλιευτικός τουρισμός, ιατρικός τουρισμός κ.λπ.».

Ο νέος συνεργάτης επιλέγει την Car n Motion δυνητικός franchisee « Γιατί πρόκειται για μια επιχειρηματική ευκαιρία χαμηλού ρίσκου, χαμηλού κόστους που αποφέρει μεγάλες αποδόσεις. Έχουμε εξασφαλίσει χαμηλό κόστος υπηρεσιών, ανταγωνιστικές τιμές για τον καταναλωτή και μεγάλο περιθώριο κέρδους για τους συνεργάτες μας, ενώ χρησιμοποιούμε την πιο σύγχρονη τεχνολογία στα συστήματά μας και σχεδιάζουμε συντονισμένες προωθητικές ενέργειες, αξιοποιώντας τις πλέον προηγμένες τεχνικές webmarketing. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι είμαστε από τις ελάχιστες επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον εισερχόμενο τουρισμό, έχοντας δημιουργήσει από το 2009 ένα δίκτυο υποκαταστημάτων που λειτουργεί επιτυχώς και εξαπλώνεται σταδιακά σε όλη την Ελλάδα. Ως ένα από τα πλέον ξεχωριστά συγκριτικά μας πλεονεκτήματα θα αναφέραμε και την ποικιλία των υπηρεσιών που προσφέρουμε, που κάθε μια από αυτές αποτελεί και ένα ξεχωριστό κέντρο κέρδους για τους συνεργάτες μας (τουριστικά πακέτα, ενοικίαση αυτοκινήτων, εκδρομές, διαφήμιση παρόχων κλπ)».

Και ο ιδανικός συνεργάτης; « Αναζητάμε συνεργάτες με επαγγελματικό ήθος και διάθεση για δημιουργία, άτομα που έχουν τη διάθεση να μοιραστούν το όραμά μας και να αξιοποιήσουν την τεχνογνωσία μας. Κοινός στόχος μας; Η επιτυχημένη επαγγελματική τους πορεία και φυσικά η ενίσχυση της Car n’ Motion στην τουριστική αγορά».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Χρήστου Κούτα εδώ

Πηγή

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

facebookΣτο Facebook

facebookΣτο Τwitter