more info red Περισσότερες πληροφορίες

The Texans & Juan’s Cantina- Πρωταθλητής στην αγορά του delivery!

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Διαβάστηκε 117 φορές

Στην απαιτητική σύγχρονη αγορά του delivery και δη, του online delivery το The Texans & Juan’s Cantina βγαίνει πρωταθλητής! Η χρόνια εμπειρία στον κλάδο της εστίασης έχει σταθεί σύμμαχος στους ιδρυτές, οι οποίοι έχουν μάθει όλα τα μυστικά, τις παγίδες και τους κινδύνους.

Ακολουθώντας τα trends των σύγχρονων αγορών, το The Texans & Juan’s Cantina απαντάει σε όλες τις προκλήσεις της σημερινής αγοράς.

Το The Texans & Juan’s Cantina είναι απαντάει σε όλες τις απαιτήσεις του καταναλωτή για γρήγορο και ποιοτικό φαγητό. Μέχρι σήμερα, οι καταναλωτές είχαν συμβιβαστεί πως για να απολαύσουν ένα ποιοτικό φαγητό θα έπρεπε να επισκεφθούν το κατάστημα ή να περιμένουν την παράδοση στον χώρο τους για πολλή ώρα. Ταυτόχρονα, ένα γρήγορο φαγητό ήταν συνυφασμένο με την junk ποιότητα. Με την άφιξη του The Texans & Juan’s Cantina στην αγορά, τα δεδομένα άλλαξαν. Η δυνατή ομάδα της εταιρείας δίνει μεγάλη προσοχή στον τρόπο με τον οποίο το φαγητό θα καταφθάσει στον πελάτη. Το προσεκτικό packaging και η ασφαλής μεταφορά του, εξασφαλίζουν την άρτια παράδοση της παραγγελίας, ώστε ο πελάτης να βιώσει την απόλυτη εμπειρία ethnic φαγητού. Λόγω της εύκολης δομής και λειτουργίας του καταστήματος, το The Texans & Juan’s Cantina επιτυγχάνει άμεσες παραδόσεις, με τον πελάτη να απολαμβάνει το φαγητό του μέσα σε 5’ σε take away και σε 20’ σε delivery. Με το που ανοίξει η συσκευασία, ξεκινάει το νοητό ταξίδι στην καρδιά του Τέξας και του Μεξικό, με πρωταγωνιστές τα χρώματα και τις μυρωδιές.

Η ανοδική πορεία της αγοράς του delivery

Η αγορά του delivery, ιδίως από την περίοδο της πανδημίας κι έπειτα, έχει αυξηθεί κατακόρυφα κι έχει επηρεάσει όλο τον κλάδο των επιχειρήσεων της εστίασης. Οι επιχειρήσεις έπρεπε σταδιακά να προσαρμοστούν και να «επενδύσουν» στην delivery εικόνα τους. Σύμφωνα με την Grand View Research το 2021, η αγορά του delivery έφτασε τα 189.7 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και αναμένεται ότι θα αυξάνεται με CAGR 10.8% μέχρι το 2028. Η αγορά καθοδηγείται κατά κύριο λόγο από την ολοένα και αυξανόμενη χρήση των smartphones. Η αύξηση των χρηστών οδηγεί ταυτόχρονα και στην ταχεία άνοδο των online food delivery apps , γεγονός που τις κάνει μια από τις πιο αναδυόμενες οικονομίες παγκοσμίως.

The Texans_onion rings

Τα οφέλη των aggregators

Οι aggregators έχουν αποδείξει πως ήρθαν για να μείνουν, κερδίζοντας ολοένα και περισσότερο έδαφος στο delivery. Οι επιχειρηματίες -κυρίως της εστίασης- δίνουν μεγάλη έμφαση στην ισχυρή παρουσία των καταστημάτων τους στις online πλατφόρμες παραγγελιών μέσω των διαφημιστικών καμπανιών που οργανώνουν οι aggregators, με στόχο να δυναμώσουν το brand awareness της επιχείρησης. Επίσης, οι καταναλωτές μέσω των εφαρμογών των aggregators έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μεγαλύτερες παραγγελίες μόνο με τη χρήση του κινητού τους. Από εκεί και πέρα παίζει ρόλο και το concept. παίζει ρόλο και το concept. Για να επωφεληθεί μια επιχείρηση από τις online εφαρμογές delivery , θα πρέπει να έχει ένα συμπαγές concept, που χτίζει καθημερινά ένα πιστό πελατολόγιο. Έτσι, ο καταναλωτής που θέλει να παραγγείλει online , ψάχνει οργανικά το κατάστημα που επιθυμεί. Το The Texans & Juan’s Cantina αποτελεί ένα τέτοιο concept, με ισχυρή ταυτότητα και διαφοροποίηση καθώς συνδυάζει δύο πολύ αγαπητές κουζίνες, σε ένα κατάστημα. Ο καταναλωτής επιλέγει τι να παραγγείλει μέσα από δύο καταλόγους και το φαγητό του έρχεται γρήγορα και όπως πρέπει στο χώρο του.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise
The Texans & Juan’s Cantina

Πηγή

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

facebookΣτο Facebook

facebookΣτο Τwitter