more info red Περισσότερες πληροφορίες

«ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ»: Mια επιχειρηματική ευκαιρία με πολλά οφέλη

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Διαβάστηκε 93 φορές

 

Ο «ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ» συνιστά μια επιχειρηματική ευκαιρία, καθώς τοποθετεί την ελληνική κουζίνα σε ένα νέο πλαίσιο εστίασης. Με παρουσία ήδη 13 χρόνια στο χώρο, έχει εδραιώσει το όνομά του τόσο στην αγορά, όσο και στη συνείδηση του κοινού, για την ποιότητα του φαγητού και για την μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης που προσφέρει.

Γιατί να επενδύσει κανείς στον «ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ»;

Αυτό που έχει καταφέρει ο «ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ» όλα αυτά τα χρόνια είναι να συλλέξει τα καλύτερα χαρακτηριστικά της ελληνικής παράδοσης των τελευταίων εκατό ετών και να τα προσομοιάσει στην σύγχρονη Ελλάδα. Το μενού του είναι ποικιλόμορφο και διαθέτει μια μεγάλη γκάμα γεύσεων, τόσο παραδοσιακών όσο και πιο σύγχρονων, που απαντούν στις περισσότερες ανάγκες της αγοράς του φαγητού. Καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος της αγοράς της εστίασης, με ένα ιδιαίτερο και μοναδικό concept ο «ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ» αποτελεί μια πολύ ελκυστική επιχειρηματική πρόταση.

Με μια ήδη μεγάλη παράδοση στο χώρο, ο «ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ» διαθέτει όλη εκείνη την τεχνογνωσία που χρειάζεται ένας franchisee για να ανοίξει και να λειτουργήσει σωστά το κατάστημά του. Νιώθει ασφάλεια γιατί, όντας δίπλα στους ειδικούς που του παρέχουν την κατάλληλη υποστήριξη, οι πιθανότητες λάθους εκμηδενίζονται. Η μητρική εταιρεία παρέχει στον συνεργάτη εγχειρίδια λειτουργίας που απλοποιούν και προτυποποιούν τις διαδικασίες. Έτσι, και ο franchisee κερδίζει χρόνο χωρίς παράλληλα να χρειάζεται απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό και η μητρική εταιρεία εξασφαλίζει την ενιαία εικόνα και ποιότητα που πρέπει να διατηρούνται σε όλα τα καταστήματα του δικτύου.

Πολλαπλές πηγές εσόδων

Ο «ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ» έχει διαμορφώσει μια πρόταση η οποία διεισδύει ισόρροπα σε διαφορετικά κανάλια πωλήσεων. Πετυχαίνει επαναληψιμότητα πελατών καθώς, για μεγάλη γκάμα του κοινού, αποτελεί τον πρώτο προορισμό. Παρέες και ζευγάρια επιλέγουν τη βραδινή τους έξοδο για φαγητό, συνάδελφοι μετά τη δουλειά, πηγαίνουν στον «ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ» για να απολαύσουν τις γευστικές προτάσεις που προσφέρει ή ακόμα και όσοι δε θέλουν να βγουν από το σπίτι, παραγγέλνουν το φαγητό τους, το οποίο καταφθάνει φρέσκο στην πόρτα τους. Σε αυτό συμβάλλει φυσικά, οι άριστες πρώτες ύλες και τα αυστηρά κριτήρια που τίθενται στην επιλογή προμηθευτών.

Το sit in, το take away και το delivery, αποτελούν καθημερινά πολλαπλές πηγές εσόδων. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται ο υψηλός τζίρος σε καθημερινή βάση, πράγμα ιδιαίτερα δύσκολο σε μια κατηγορία που ο τζίρος δεν πετυχαίνει πάντα τον επιθυμητό στόχο. Λόγω της μεγάλης διαφοροποίησης που έχει από τα υπόλοιπα καταστήματα εστίασης, ο «ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ» καταφέρνει να εισέρχεται σε πολλαπλές μερίδες του κοινού. Ο κόσμος εμπιστεύεται το brand name που έχει χτιστεί όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι, το άνοιγμα ενός «ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ» έχει σημαντικό πλεονέκτημα έναντι άλλων επιχειρήσεων του ίδιου κλάδου. Ο συνεργάτης franchisee που θα επιλέξει μια επένδυση στον «ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ», γίνεται μέρος ενός αναπτυσσόμενου δικτύου και ενός concept που αποτελεί νέο σημείο για δημιουργία εμπειριών, νέων αναμνήσεων και βιωμάτων.

Σιγουριά και αξιοπιστία οδηγούν στην κερδοφορία

Η σιγουριά των αυξημένων πωλήσεων συνδυάζεται με το χαμηλότερο food cost στην κατηγορία του και την υψηλή λειτουργικότητα παραγωγικών λειτουργικών εξόδων, καθώς οι δομές τυποποίησης που παρέχει το σύστημα franchise «ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ» σε επίπεδο αλυσίδας τροφοδοσίας απλοποιούν τη λειτουργία για την ομάδα του καταστήματος του franchisee.

Στην post-covid περίοδο η εύρεση και η διατήρηση του προσωπικού είναι μεγάλη πρόκληση για τις επιχειρήσεις γενικά αλλά και ειδικά για τις επιχειρήσεις στον τομέα της εστίασης. Η κουλτούρα, οι αξίες και το επιχειρηματικό μοντέλο του «ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ» διαμορφώνουν ένα πλαίσιο και μια ασφάλεια έτσι ώστε η ικανότητα διατήρησης του προσωπικού να αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τον franchisee. Χαρακτηριστικό είναι πως ο «ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ» έχει σταθερό προσωπικό εδώ και δέκα χρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι οι υπάλληλοι είναι πλήρως ευχαριστημένοι από τον τρόπο λειτουργίας του καταστήματος. Έτσι πιστοποιείται η αξιοπιστία και η ασφάλεια που παρέχει το concept. Ο κόσμος, γνωρίζοντας την ποιότητα και την αξιοπιστία του «ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ», νιώθει ασφάλεια και το προτιμάει συνεχώς, δημιουργώντας και εξασφαλίζοντας την πιστότητα των πελατών.

Η εστίαση είναι ένας από τους κλάδους που έχει κλυδωνιστεί σημαντικά από τις επιπτώσεις που επέφεραν το αβέβαιο πληθωριστικό περιβάλλον και ο πόλεμος στην Ουκρανία. Η πρόταση franchise του «ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ» προσφέρει σιγουριά, κερδοφορία και ομαλή μετάβαση στην επιχειρηματικότητα για τους νέους franchisee. Ο «ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ» αποτελεί τον καλύτερο πρεσβευτή της Ελλάδας στο εξωτερικό και αυτό γιατί έχει καταφέρει μέσα από ένα μόνο concept να συγκεντρώσει όλη την σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας και να την τοποθετήσει στο πιάτο μας.

 

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise
ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ

Πηγή

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

facebookΣτο Facebook

facebookΣτο Τwitter