more info red Περισσότερες πληροφορίες

«ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ»: Ποιότητα και φιλοξενία σε ένα κερδοφόρο project

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διαβάστηκε 29 φορές

Κατά γενική ομολογία, κανείς δεν επισκέπτεται τον «ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ» μόνο μία φορά, καθώς η ποιότητα και η φιλοξενία που προσφέρει, μένουν χαραγμένα στις καρδιές των επισκεπτών. Το μοναδικό του ταλέντο να συλλέγει τα καλύτερα στοιχεία της ελληνικής παράδοσης εξυψώνοντάς τα στον ύψιστο βαθμό τους, πάντα εναρμονισμένα με τη σημερινή εποχή και ανάγκη, τον κάνει μοναδικό σε μια πρωτότυπη κατηγορία εστιατορίου που όμοιά της δεν υπάρχει.

Έχει λοιπόν, όλα τα προσόντα για να είναι το στέκι που επιλέγει κάθε παρέα, κάθε οικογένεια, κάθε ζευγάρι, προκειμένου να περάσει ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Γι’ αυτό και δεν είναι καθόλου τυχαία η εξαιρετική βαθμολογία του στο tripadvisor, κάνοντάς τον, τον πρώτο προορισμό που έρχεται στο μυαλό κάποιου όταν σκέφτεται “ελληνική παραδοσιακή κουζίνα”.

Για τον υποψήφιο franchisee στο χώρο της εστίασης η πρόταση διασφαλίζει ταχεία διείσδυση αξιοποιώντας ένα εδραιωμένο brand name, τζίρους, καθώς απευθύνεται στην μεγαλύτερη δυνατή πίτα στην αγορά της εστίασης. Κυρίως όμως εξασφαλίζει κερδοφορία στο τρέχον περιβάλλον εντεινόμενων προκλήσεων που διαμορφώνει η πληθωριστική κρίση.

Αξέχαστη ποιότητα

Η απαράμιλλη ποιότητα του «ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ» τόσο σε επίπεδο γεύσεων όσο και σε επίπεδο πρώτων υλών, είναι ένα από τα στοιχεία που το κάνουν μια διαχρονική επιλογή για κάθε επισκέπτη που θέλει να απολαύσει φαγητό υψηλής ποιότητας. Για την ομάδα του «ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ» η ποιότητα των υλικών είναι το Α και το Ω για να μπορεί να λειτουργήσει σωστά και ποιοτικά το κατάστημα, έχοντας διάρκεια μέσα στον χρόνο.

Ο «ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ» προσφέρει ένα ταξίδι γεύσεων και εμπειριών, κάνοντας τους επισκέπτες να το προτιμούν ξανά και ξανά αποτελώντας την νούμερο ένα επιλογή για την έξοδό τους. Μία μικρή βόλτα στο μαγαζί αρκεί για να παρατηρήσεις στο τραπέζι μιας παρέας, ποικίλα ορεκτικά, ζουμερά και φρέσκα μπιφτέκια, χταπόδι με μακαρονάκι ή ακόμα και burger. Όλα αυτά με τη συνοδεία του δροσερού κρασιού όπως και άλλων ποτών που δένουν αρμονικά με όλες τις επιλογές, επιβεβαιώνοντας έτσι, την εξαιρετικά μεγάλη και ποιοτική γκάμα του καταλόγου. Ο «ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ» απολαμβάνει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς χάρη στο προϊοντικό του μείγμα, το οποίο απαρτίζεται από τεράστια ποικιλία φαγητού, γλυκού και κρασιών.

Εξυπηρέτηση που αποφέρει πολλαπλές πηγές εσόδων

Ο «ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ» συγκεντρώνει πολλά καταστήματα σε ένα. Καλύπτει τόσο τον επισκέπτη που θέλει να γευτεί πιάτα της παραδοσιακής κουζίνας, όσο και τον επισκέπτη με πιο σύγχρονα γευστικά γούστα. Έχοντας μεγάλο φάσμα επιλογών και μάλιστα με άρτια ποιότητα, αναπόφευκτα γίνεται το μαγαζί που όλοι θέλουμε να πηγαίνουμε συνέχεια. Όλα αυτά σε συνδυασμό πάντα με το φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό που φέρεται στον πελάτη ως καλεσμένο και όχι ως καταναλωτή, δημιουργούν ένα κλίμα ζεστασιάς και οικειότητας.

Επιπλέον, κατανοώντας την έλλειψη χρόνου στη σημερινή εποχή αλλά και όλες τις αλλαγές που έχουν συντελεστεί τα τελευταία χρόνια, ο «ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ» έχει μεριμνήσει ώστε οι πελάτες του να εξυπηρετούνται ποικιλοτρόπως. Διαθέτει sit in, όπου ο επισκέπτης απολαμβάνει μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης, take away, αλλά και κατ’ οίκον διανομή μέσω ενός ολοκληρωμένου και ταχύτατου συστήματος εξυπηρέτησης. Έτσι, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να γευτεί τα αγαπημένα του εδέσματα απ’ όπου κι αν βρίσκεται, ενώ την ίδια στιγμή, το κατάστημα επιτυγχάνει πολλαπλές ευκαιρίες πωλήσεων μέσω των διαφορετικών καναλιών.

Καθετοποίηση και ισορροπημένη διείσδυση σε πολλαπλά κανάλια πωλήσεων και περιστάσεων

Σε μία κατηγορία όπου οι τζίροι δεν φέρνουν πάντα τα επιθυμητά αποτελέσματα κερδοφορίας, τάση που εντείνεται στο τρέχον περιβάλλον πληθωριστικής κρίσης καθώς οι επιχειρήσεις στο χώρο της εστίασης αντιμετωπίζουν πιέσεις στο σύνολο των παραγόντων που διαμορφώνουν την δομή του κόστους τους, το επιχειρηματικό μοντέλο της πρότασης franchise «ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ» αποτελεί κερδοφόρα επιλογή. Δομές κάθετης τροφοδοσίας διασφαλίζουν την ποιότητα, απλοποιούν την λειτουργία, μειώνουν τις ανάγκες εξειδίκευσης για την δομή λειτουργίας του franchisee και παράλληλα εξασφαλίζουν το χαμηλότερο food cost της κατηγορίας του. Επίσης, η ισορροπημένη διείσδυση σε πολλαπλές κατηγορίες του προϊοντικού μείγματος (μεριδοποιημένες επιλογές, μαγειρευτά, κ.λπ) αλλά και χρήσεις – περιστάσεις πελατών και καναλιών πωλήσεων, οδηγούν σε μία δομή που κερδίζει στην κατηγορία τόσο σε επίπεδο τζίρων και ταυτόχρονα σε δομή κερδοφορίας.

Η αυθεντικότητα, η ποιότητα, η φιλοξενία και η μοναδικότητα του «ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ» είναι τα χαρακτηριστικά διαφοροποίησης από οποιοδήποτε άλλο κατάστημα του κλάδου και το κάνουν μια πολύ ελκυστική επιχειρηματική πρόταση. Η επαναληψιμότητα του πελατολογίου αλλά και η ανανέωση αυτού, συντελούν στη δημιουργία μιας κοινότητας που αυτή με τη σειρά της οδηγεί σε διαχρονικά υψηλή απόδοση, κερδοφορία και τζίρο.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise
ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ

Πηγή

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

facebookΣτο Facebook

facebookΣτο Τwitter