Εκτύπωση αυτής της σελίδας

more info red Περισσότερες πληροφορίες

Pet City: Επεκτείνεται με νέο κατάστημα στους Αμπελόκηπους

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Διαβάστηκε 265 φορές

Η Pet City, o ηγέτης των pet shops αναπτύσσει το δίκτυό της και μας συστήνει ακόμα ένα κατάστημα στους Αμπελόκηπους. Σήμερα, η αλυσίδα αριθμεί 72 εταιρικά καταστήματα σε Αττική, Χαλκίδα και Θεσσαλονίκη και έχει ως στόχο την ανάπτυξη στην περιφέρεια, μέσω συνεργασιών franchise.

pet-city-franchise-etaireia

Κλάδος με υψηλή ζήτηση εν μέσω πανδημίας

Αυτή την περίοδο, όπου βιώνουμε τις συνέπειες της πανδημίας του COVID-19, παρατηρείται αύξηση των νέων ιδιοκτητών κατοικίδιων ζώων. Το φιλοζωικό αίσθημα είναι πιο έντονο, με αποτέλεσμα να παρουσιάζεται άνοδος στις πωλήσεις του pet food αλλά και των αξεσουάρ για τους τετράποδους φίλους μας. Σε αυτό το περιβάλλον λοιπόν, η επένδυση στην Pet City, στον leader της αγοράς, ο οποίος ξέρει πώς να υποστηρίξει τον νέο συνεργάτη, είναι άκρως ελκυστική!

Ερχόμενος στη δυναμική οικογένεια της Pet City, o υποψήφιος συνεργάτης επωφελείται από τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας. Αφενός, αυξάνει την εμπιστοσύνη και τον δείκτη πιστότητας των πελατών στο κατάστημά του, αφετέρου απολαμβάνει υψηλά περιθώρια κέρδους λόγω της εξαιρετικά προνομιακής τιμής τους. Η διαχείριση και ο έλεγχος των προϊόντων πραγματοποιείται πιο εύκολα, γιατί οι συνεργάτες που τα διακινούν μπορούν και ελέγχουν άμεσα την ποικιλία των προσφερόμενων προϊόντων, την πιστότητά τους και τα αποθέματα.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise της Pet City, εδώ.

Πηγή