Εκτύπωση αυτής της σελίδας

more info red Περισσότερες πληροφορίες

Stegno: Μαθαίνεις δίπλα στους πιο έμπειρους του χώρου!

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Διαβάστηκε 89 φορές

Η Stegno κατέχει ηγετικό ρόλο στο χώρο των στεγνοκαθαριστηρίων διαγράφοντας μια πετυχημένη πορεία. Η αλυσίδα Stegno  μέχρι στιγμής αριθμεί 36 καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μπαίνοντας στην οικογένεια Stegno έχεις τη δυνατότητα να μάθεις μια νέα τέχνη δίπλα στους έμπειρους του χώρου.

Η εταιρεία Stegno έχοντας χρόνια εμπειρία στην φροντίδα ρούχου μαθαίνει όλα της τα μυστικά στους νέους συνεργάτες. Μυστικά που χτίζουν πιστό κοινό και υψηλή κερδοφορία.

stegno franchise store

Μια αγορά που συνεχώς μεγαλώνει!

Η φροντίδα ρούχου αποτελεί μια αγορά με μεγάλη ζήτηση. Ο κλάδος διαχρονικά παραμένει στην ελληνική αγορά με σταθερότητα και διαρκή ανάπτυξη. Με αυτά τα δεδομένα, τα concept που ανταποκρίνονται και προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο, ποιοτικό και διαφοροποιημένο προϊόν σε σχέση με τον ανταγωνισμό, εξασφαλίζουν την αποδοτικότητα της επένδυσης στον κλάδο και διασφαλίζουν την μακροχρόνια επιτυχία της.

Έχοντας αυτό ως γνώμονα τα καταστήματα Stegno διαθέτουν τις πιο ποιοτικές και καινοτόμες υπηρεσίες. Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, η αλυσίδα Stegno έχει προσθέσει το delivery στις υπηρεσίες της.

stegno franchisee

Επένδυση ζωής με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης

Ξεκινώντας από μια εντελώς διαφορετική αφετηρία, ο Θέμης Δημητρακόπουλος εντόπισε στην πρόταση franchise των στεγνοκαθαριστηρίων Stegno τις προοπτικές μιας επένδυσης ζωής. Βρήκε τη σταθερότητα που χρειαζόταν για να κάνει το πρώτο βήμα και τη σιγουριά για επεκτείνει τη επένδυσή του. Έτσι, ήρθε το πρώτο και μετά το δεύτερο κατάστημα franchise στα νότια προάστια, και συγκεκριμένα στον Άλιμο και τη Βάρη, ενώ στα πλάνα του κ. Δημητρακόπουλου συνεχίζει να βρίσκεται η επανεπένδυση σε πρατήρια Stegno (SAT) στην ευρύτερη περιοχή.

Για το δικό σου Stegno, πάτησε εδώ.

Πηγή