Εκτύπωση αυτής της σελίδας

more info red Περισσότερες πληροφορίες

Berry’s: To all day coffee and snack store που αντέχει αποδεδειγμένα στην κρίση

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διαβάστηκε 123 φορές

Το σύστημα franchise Berry’s παρουσιάζει μία από τις πιο ανταγωνιστικές επιχειρηματικές προτάσεις στην καφεστίαση, η οποία συνδυάζει προσιτή επένδυση (από 35.000€ χωρίς royalties) , το πιο ολοκληρωμένο προϊοντικό μείγμα, ελκυστικές διαθέσιμες περιοχές και αποδεδειγμένη ικανότητα επίτευξης τζίρου που υπερβαίνει την κατηγορία του street café!

berrys-franchise-all-day-coffee-and-snack-store

Το Berry’s έχει εξασφαλίσει από την ιταλική και κορυφαία στο είδος της εταιρεία Hausbrandt, την ποικιλία Οro η οποία βρίσκεται κατ’ αποκλειστικότητα στα καταστήματα του δικτύου. Η γεύση του καφέ είναι μαλακή και πικάντικη, με έναν υπαινιγμό της καρυδιάς, ιδανική επιλογή για να ξεκινήσει δυναμικά η μέρα.

berrys-protasi-franchise

Στα Berry’s, o πελάτης μαζί με τον εξαιρετικό καφέ , απολαμβάνει ποιοτικά σνακ για όλη την ημέρα . Σφολιάτες, λαχταριστά ζεστά και κρύα σάντουιτς, θρεπτικές μπάρες δημητριακών. Και η απόλαυση συνεχίζεται το μεσημέρι με σαλάτες, κλαμπ σάντουιτς, hot dogs, ακόμα και καρμπονάρα, ιδανικά γεύματα για το γραφείο ή το σπίτι.

berrys-franchise-kafes-kai-snack

Ερχόμενος στη δυναμική οικογένεια του Berry’s, ο υποψήφιος συνεργάτης - franchisee επωφελείται από:

 • Tη σιγουριά ενός εδραιωμένου brand. Το Berry's αριθμεί ήδη 9 σημεία, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένουμε τη λειτουργία ακόμα 4 καταστημάτων μέσω συνεργασίας franchise
 • Tην ταχεία διείσδυση τόσο στην αγορά της καφεστίασης, όσο και του γρήγορου γεύματος με μεγαλύτερα επίπεδα κερδοφορίας.
 • Tην ευρεία γκάμα λαχταριστών προϊόντων που οδηγεί σε μεγαλύτερη μέση απόδειξη και υψηλότερους τζίρους.
 • Γιατί υπερβαίνει την κατηγορία του street café. Mε πυλώνες τον ισχυρό καφέ Hausbrandt και τη διευρυμένη προϊοντική γκάμα (σφολιάτες, σάντουιτς, σαλάτες, hot dogs, pasta, κρέπες κ.λπ.) αναπτύσσει πολλαπλές πηγές εσόδων και διασφαλίζει την πιστότητα του πελάτη.
 • Tο ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο. Με τα ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα και χωρίς εξειδικευμένο προσωπικό, διασφαλίζεις την κερδοφορία σε κάθε φάση ανάπτυξης του καταστήματός σου.
 • Tα πολλαπλά κανάλια πωλήσεων. Μέσω του sit in, του take away και του delivery, προσεγγίζεις διαφορετικά κοινά (εργαζόμενους, φοιτητές, περαστικούς κ.λπ.) και οδηγείσαι σε ελκυστικές πωλήσεις σε διαφορετικές ώρες της ημέρας.
 • Tην ολοκληρωμένη εκπαίδευση. Το Berry's έχει δημιουργήσει μηχανισμούς που διασφαλίζουν την ποιότητα στον καφέ Hausbrandt Oro, γεγονός που σου δίνει πιστότητα πελατών.
 • Tις δομές συνεχούς υποστήριξης προστιθέμενης αξίας και τα πρακτικά εργαλεία. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η ομαλή μετάβαση στην καφεστίαση, ταχεία διείσδυση και πωλήσεις, ιδιαίτερα το πρώτο διάστημα λειτουργίας.
 • Παίρνει έτοιμο κατάστημα με το κλειδί στο χέρι. Τα πλήρως καταρτισμένα τμήματα της εταιρείας είναι αρμόδια για τον μηχανολογικό εξοπλισμό και την τοποθέτηση των προϊόντων πριν την έναρξη του καταστήματος.
 • Την προσιτή επένδυση. O franchisee αποκτά ένα πλήρως εξοπλισμένο και λειτουργικό κατάστημα καφεστίασης από 35.000€, χωρίς royalties .
 • Αποκτά μία κερδοφόρα επιχείρηση στην ανταγωνιστική αγορά της καφεστίασης, με προοπτικές εξέλιξης και διαχρονικότητα!
 • Για τις ελκυστικές διαθέσιμες περιοχές και τα σημεία υψηλής δυναμικής που προσφέρονται.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του Berry’s, εδώ.

Πηγή