more info red Περισσότερες πληροφορίες

Εκπαιδευτήρια εν-τάξη: Ολοκληρωμένες υπηρεσίες που οδηγούν στην επιτυχία

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διαβάστηκε 139 φορές

12 εκπαιδευτικά κέντρα, πάνω από 1.500 μαθητές και ακόμα περισσότεροι χαρούμενοι γονείς! Ο λόγος για τα εκπαιδευτήρια Εν-τάξη, το δίκτυο που φημίζεται για την παροχή ποιοτικών εκπαιδευτικών υπηρεσιών που οδηγούν στην επιτυχία!

en-taksi-franchise-frontistiria

Τα εκπαιδευτήρια Εν-Τάξη, προσφέρουν ολοκληρωμένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες στα ακόλουθα πεδία εκπαίδευσης:

  • Γυμνάσιο-Λύκειο-ΕΠΑΛ
  • Μελέτη μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου
  • Προετοιμασία μαθητών Ε και ΣΤ Δημοτικού για εισαγωγή στα Πρότυπα Γυμνάσια
  • Ξενόγλωσση εκπαίδευση για ενήλικες και παιδιά  σε εννέα γλώσσες

en-taksi-franchise-frontistiria1

Για την επιχειρηματική πρόταση των εν-τάξη, μίλησε στο FRANCHISE SUCCESS o Γιώργος Τερζάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας. «Κάθε χρόνο στα εκπαιδευτήρια Εν-Τάξη η κεντρική διοίκηση σε συνδυασμό με το συμβούλιο Διευθυντών-franchisees και το Ακαδημαϊκό τμήμα διαμορφώνουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα όλων των τάξεων ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των μαθητών. Παράλληλα, ελέγχουμε τις οικονομικές συνθήκες της αγοράς και σε πανελλαδικό επίπεδο αλλά και σε τοπικό, ώστε τα εκπαιδευτικά προϊόντα μας να είναι ανταγωνιστικά και προσιτά για τον μέσο γονέα, χωρίς ωστόσο να επηρεάζεται η ανελικτική οικονομική πορεία των εκπαιδευτηρίων μας.

Ποια η υποστήριξη που λαμβάνουν οι franchisees του δικτύου κατά την περίοδο του lockdown;

Όλοι οι συνεργάτες του δικτύου για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στη σύγχρονη διδασκαλία εξ αποστάσεως λαμβάνουν σε τακτική βάση την απαραίτητη εκπαίδευση η οποία αφορά στους ακόλουθους τομείς:

  • Τεχνολογικό υλικό –hardware (γραφίδα, διαδραστικός πίνακας κ.ά)
  • Λογισμικό-Software
  • Τρόποι διαδικτυακής διαδικασίας
  • Διαχείριση διαδικτυακής τάξης
  • Διαδικασία διαγωνισμάτων
  • Διαδικασία ενημέρωσης γονέων

en-taksi-franchise-frontistiria2

Τι είναι αυτό που διαφοροποιεί συνολικά τα εκπαιδευτήρια εν-τάξη στην αγορά;

Τα εκπαιδευτήρια εν-τάξη αποτελούν μία καταξιωμένη επιχείρηση, με οργάνωση, που έχει ήδη δοκιμαστεί, η οποία αξιοποιεί τις ικανότητες του κάθε μέλους ξεχωριστά. Στα εκπαιδευτήριά μας δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες μακροχρόνιων συνεργασιών εμπιστοσύνης και σεβασμού. Οι franchisees-Διευθυντές μας, συμμετέχουν στα Ανοιχτά Διαδραστικά Συμβούλια με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων σε λειτουργικά και εκπαιδευτικά θέματα. Τα εκπαιδευτήρια εν-τάξη αποτελούν πόλο έλξης άξιων και ικανών συνεργατών και καθηγητών. Πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να ξεκινάει από τα ήδη υπάρχοντα εκπαιδευτήριά μας.

Τι περιλαμβάνουν τα πλάνα της ανάπτυξής σας κατά το προσεχές χρονικό διάστημα;

Ο πρώτος στόχος του Ομίλου μας είναι η συσπείρωση και η προσαύξηση σε αριθμό μαθητών των ήδη υφισταμένων εκπαιδευτηρίων μας. Από εκεί και έπειτα πρωταρχικός μας στόχος είναι όμοροι δήμοι σε περιοχές που έχουμε εκπαιδευτήρια. Επίσης η Εύβοια, η Πελοπόννησος και εν συνεχεία, η Θεσσαλονίκη αποτελούν στόχους της άμεσης ανάπτυξης. Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι το κύριο κριτήριο της ανάπτυξης του Ομίλου μας είναι η επιλογή των ανθρώπων και των περιοχών που θέλουν να δραστηριοποιηθούν. Το εκπαιδευτικό προϊόν του Ομίλου μας μπορεί να αναπτυχθεί σε κάθε περιοχή με τουλάχιστον δύο Λύκεια.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise των εκπαιδευτηρίων εν-τάξη, εδώ.

Πηγή

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

facebookΣτο Facebook

facebookΣτο Τwitter