Εκτύπωση αυτής της σελίδας

more info red Περισσότερες πληροφορίες

«Μένουμε σπίτι» συντροφιά με το Berry’s!

Κατηγορία Νέα
Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Διαβάστηκε 200 φορές

Tο Berry’s συνεχίζει να σου προσφέρει ποιοτικό καφέ Hausbrandt και λαχταριστά σνακ, φέρνοντάς τα άμεσα στην πόρτα σου. Ξακουστό για τη γρήγορη υπηρεσία delivery, το Berry’s ικανοποιεί το κοινό του και συνεχίζει να χαρίζει χαμόγελα!

berrys-franchise-to-diko-sou-all-day-coffee-and-snack-store

Το δίκτυο Berry’s αριθμεί 9 καταστήματα και σε συνεργασία με τη THE FRANCHISE CO., τη μεγαλύτερη και πλέον εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων στην Ελλάδα, συνεχίζει δυναμικά την αναπτυξιακή του πορεία. Μάλιστα, σύντομα, αναμένονται 3 νέα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη (Εύοσμο) και την Αττική.

berrys-franchise-take-away-coffeee

Για την υπηρεσία delivery του Berry’s, μίλησε στο FRANCHISE SUCCESS, o Νίκος Βερβερίδης, franchisee του δικτύου στο Ίλιον. «Ο Λεωνίδας Φωτιάδης, Ιδρυτής του Berry’s, με καθοδήγησε ως προς τις κινήσεις στις οποίες πρέπει να προβώ για να ενδυναμώσω την υπηρεσία. Ειδικά τώρα με τις online πλατφόρμες παραγγελιοληψίας, ο κόσμος σε αξιολογεί από την υπηρεσία delivery. Εδώ, όλα μετρούν. Η εμφάνιση του διανομέα, η ομιλία του, ο χρόνος παράδοσης. Με τις κατάλληλες ενέργειες λοιπόν, πλέον έχουμε ταυτιστεί με την άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση!».

Από τη μεριά του, ο Λευτέρης Θωμάς, franchise του Berry’s στο Μενίδι αναφέρει: «Η κρίση δημιουργεί ευκαιρίες. Ο καφές πάντα δουλεύει. Όμως, θα πρέπει να είσαι ευέλικτος, ώστε να αντέξεις τον ανταγωνισμό, χαρακτηριστικό που βρήκα στο Berry’s. Οι πελάτες μας επιλέγουν για την άμεση εξυπηρέτηση, για την καλημέρα που θα ακούσουν το πρωί με τον ποιοτικό τους καφέ, για τις λαχταριστές επιλογές που τους συνοδεύουν όλη τη μέρα. Πλέον, νιώθω πως προσφέρω περισσότερα και στο σπίτι μου αλλά και σε μένα. Νιώθω πιο γεμάτος», συμπληρώνει ο κ. Θωμάς, ο οποίος έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση και δεύτερου Berry’s εντός Αττικής.

Ενημερώσου για την πρόταση franchise του Berry’s, εδώ.

Πηγή

Κατηγορία Νέα