Εκτύπωση αυτής της σελίδας

more info red Περισσότερες πληροφορίες

To Omikron Brunch ενισχύει την υπηρεσία delivery!

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διαβάστηκε 128 φορές

Το Omikron Brunch που έβαλε το brunch στην καθημερινότητα της Κύπρου, έχει γίνει η αγαπημένη συνήθεια του κοινού. Οι ιδιαίτερες συνθήκες  που έχει προκαλέσει η πανδημία Covid 19, δεν μας επιτρέπει να βρισκόμαστε στα αγαπημένα μας μέρη.

Το Omikron Brunch δεν θέλει να αφήσει, τους πιστούς του φίλους παραπονεμένους.

Εδώ και καιρό είχε συμπεριλάβει τις υπηρεσίες take away και delivery στην λειτουργία του. Οι συνθήκες όμως αναγκάζουν το περισσότερο κόσμο να περνάει αρκετό χρόνο μέσα στο σπίτι του. Για το λόγο αυτό ενισχύει την υπηρεσία delivery, προσλαμβάνοντας περισσότερους διανομείς, ώστε περισσότερος κόσμος να μπορεί να γευτεί τα μοναδικά καλούδια του Omikron Brunch.

omikron brunch franchise delivery

Franchise with Omikron Brunch

Το Omikron Brunch, το επιτυχημένο concept από την Πάφο που ήρθε για να βάλει το brunch στην καθημερινότητα μας, μπαίνει στην αγορά του franchising προσφέροντας ένα εκλυστικότατο πακέτο franchise στους υποψήφιους επενδυτές.

Η ομάδα του Omikron Brunch διαθέτει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία για να καθοδηγήσει και να εκπαιδεύσει τον υποψήφιο franchisee και να τον βοηθήσει να στήσει ένα κατάστημα μέσα σε ενάμιση μήνα περίπου.

omikron brunch franchise menu

Γιατί Omikron Brunch franchise;

Οι ιδρυτές του Omikron Brunch επέλεξαν να μοιραστούν τα μυστικά της επιτυχίας τους μέσω του franchising. Διαθέτουν όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία για να εκπαιδεύσουν τους  υποψήφιους franchisees και να τους βοηθήσουν να στήσουν την επιχείρησή τους μέσα σε ενάμιση μήνα περίπου. Ποια είναι όμως συγκεκριμένα τα εργαλεία που θα λάβει στα χέρια του ο franchisee;

Τα μέλη του δικτύου λαμβάνουν επίσης μια σειρά δοκιμασμένων και επιτυχημένων, που δίνουν έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών, τη γεύση και φυσικά στο μοντέρνο και ελκυστικό food styling.

omikron brunch franchise store

Οι συνταγές του Omikron Brunch βασίζονται σε εκτεταμένη έρευνα, ατελείωτες γευστικές δοκιμές και σύνθεση των καταλληλότερων πρώτων υλών. Επιπλέον, είναι λεπτομερώς τυποποιημένες ώστε κάθε φορά να επιτυγχάνεται το ίδιο γευστικό αποτέλεσμα.

Θες να μάθεις περισσότερα για την επιχειρηματική πρόταση Omikron Brunch ; Πάτησε εδώ.

 

Πηγή