Εκτύπωση αυτής της σελίδας

more info red Περισσότερες πληροφορίες

Insurancemarkt.gr: Ισχυρό εργαλείο στα χέρια του καταναλωτή!

Κατηγορία Νέα
Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διαβάστηκε 57 φορές

Ο καταναλωτής του σήμερα θέλει να συγκρίνει και να επιλέγει αυτό, που του αποφέρει περισσότερο κέρδος. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η Insurancemarkt.gr είναι η Νο 1 πλατφόρμας σύγκρισης και αγοράς χρηματοοικονομικών προϊόντων στην Ελλάδα.

Η online πλατφόρμα της Insurancemarket είναι το απόλυτο εργαλείο σύγκρισης στην αγορά της ασφάλισης, της ενέργειας και του banking.

Με 1.500.000 χρήστες πανελλαδικά,  τρεις πυλώνες κερδοφορίας - την ασφάλιση, την ενέργεια και τα τραπεζικά προϊόντα – και διψήφιο ρυθμό ανάπτυξης ετησίως, η Insurancemarket.gr είναι leader της αγοράς.

insurancemarket.gr phgital store franchise

“Μη το ψάχνεις, αν ψάχνεις ασφάλεια, ψάξε insurancemarket.gr!”

Η Insurancemarkt.gr ήδη έχει διαγράψει το δικό της success story και η επιτυχία της αποτυπώνεται και σε μέσα πανελλήνιας εμβέλειας. Σε πρόσφατο άρθρο του ethnos.gr αναφέρεται ότι αν ψάχνεις για ασφάλεια τότε η ιnsurancemarkt.gr, είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Στο ίδιο άρθρο αναφέρεται: “ το insurancemarket συνδυάζει άψογα την καινοτομία και την ευκολία της τεχνολογίας με την εξυπηρέτηση του καλύτερου ασφαλιστή καθώς έχεις πάντα δίπλα σου έναν insurance expert για να σου λύσει κάθε απορία και να σε βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειαστείς, από το πιο απλό έως το πιο σύνθετο!”

insurancemarket.gr phgital store franchise

Μια νέα εμπειρία για τον επισκέπτη

Η Η Insurancemarkt.gr  κάνοντας ένα βήμα στο μέλλον, μας παρουσίαζει ένα νέο τύπο καταστήματος. Τα phygital concept stores της insurancemarket.gr  συνδυάζουν τον ψηφιακό με τον φυσικό κόσμο. Τα αναπτυσσόμενα μέσω franchising phygital concept stores της insurancemarket.gr προσφέρουν τον καταναλωτή  μια νέα αγοραστική εμπειρία.

Η ανταπόκριση του κοινού στο νέο αυτό εγχείρημα ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας σε 500 ανθρώπους, που επισκέφθηκαν το πιλοτικό κατάστημα της insurancemarket.gr από τον Φεβρουάριο μέχρι το τέλος Μαρτίου του 2020, το 95% αξιολόγησε τη διαδικασία ως εύκολη. Το 90% δήλωσε ότι βρήκε αυτό που έψαχνε και το 98% ότι εξυπηρετήθηκε σωστά, ενώ παράλληλα το conversion rate διαμορφώθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Είσαι έτοιμος για το μεγάλο βήμα; Είσαι έτοιμος για να γίνεις μέρος της πιο πρωτοποριακής ιδέας στην αγορά; Έτοιμος για να γίνεις leader δίπλα στον leader;

Μάθε εδώ περισσότερα για την πρόταση franchise της Insurancemarket.gr

Πηγή

Κατηγορία Νέα