more info red Περισσότερες πληροφορίες

4 + 1 λόγοι να ανοίξεις το δικό σου Mon Kulur!

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διαβάστηκε 585 φορές

Η Μon Kulur, η 1η αλυσίδα κουλουριών στην Ελλάδα με εμπειρία στην αρτοποιία εδώ και μισό αιώνα, αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη πρόταση franchise. Με την είσοδο του Mon Kulur στο franchising το 2019, ξεκίνησε αμέσως η επέκταση του δικτύου και εκτός των ορίων του νομού Αττικής, απ’ όπου ξεκίνησε το concept.

Μέχρι τον Ιούλιο του 2020 και με την καθοριστική συμβολή της THE FRANCHISE CO. , το επιτυχημένο concept ταξίδεψε στην Άρτα, τη Θεσσαλονίκη  και τα Χανιά Κρήτης, κερδίζοντας παντού την προτίμηση του καταναλωτικού κοινού. Η ανάπτυξη δεν σταματάει εδώ! Το δίκτυο franchise Mon Kulur μεγαλώνει κι άλλο με 6 νέα καταστήματα.
 

Μon Kulur i pio oloklimeni protasi franchise

Για ποιους λόγους να επενδύσω στην πρόταση franchise Mon Kulur;

1.Ολοκληρωμένο concept, που βασίζεται σε διαχρονικά προϊόντα. Το κουλούρι, τον καφέ και τον χυμό. Το κουλούρι είναι ένα προϊόν που έχει να επιδείξει μία εντυπωσιακή ανθεκτικότητα, καθώς εδώ και δεκαετίες βρίσκεται σταθερά πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού. Ο καφές είναι επίσης ένα προϊόν "πρωταθλητής" στην κατηγορία των ροφημάτων και των περιφερειακών προϊόντων στον χώρο της εστίασης.  Τέλος, ο χυμός είναι μια κατηγορία με μεγάλη δυναμική ανάπτυξης καθώς το wellness και ο υγιεινός τρόπος ζωής αποκτά όλο και περισσότερους ακόλουθους στο ελληνικό καταναλωτικό κοινό.


2.Προσφέροντας τόσο οικεία και απαραίτητα προϊόντα, τα καταστήματα της αλυσίδας franchise Mon Kulur γίνονται πολύ γρήγορα το αγαπημένο στέκι κάθε γειτονιάς. Επιπλέον, το προϊοντικό μείγμα του Mon Kulur προσφέρει στον franchisee τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει μια ακόμα πηγή κερδοφορίας, πέρα από το sit-in και το take-away, που δεν είναι άλλη από το delivery. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνει γρήγορη διείσδυση στην τοπική αγορά.

3.Με value for money προϊόντα η αλυσίδα franchise Mon Kulur καλύπτει την ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου της πόλης για ένα γεύμα γρήγορο, φρέσκο και οικονομικό. Η μέση απόδειξη των καταστημάτων franchise του Mon Kulur είναι υψηλή, καθώς διαμορφώνεται από τον συνδυασμό προϊόντων, όπως το κουλούρι και ο καφές, το sandwich και ο χυμός, κ.λπ. Η υψηλή μέση απόδειξη αυξάνει την κερδοφορία του franchisee, όπως και τη ρευστότητα, καθώς το μεγαλύτερο μέρος των συναλλαγών πραγματοποιείται με μετρητά.

Μon Kulur i pio oloklimeni protasi franchise

4.Στην ταχεία επίτευξη του break even και την απόσβεση της επένδυσης συμβάλλει, επίσης, το χαμηλό και ελεγχόμενο food cost στις τρεις κύριες κατηγορίες προϊόντων, όπως και το γεγονός ότι αυτές εξυπηρετούνται από την ίδια γραμμή παραγωγής, η οποία μπορεί να προσαρμοστεί και να λειτουργήσει ανάλογα με τις ανάγκες κάθε αγοράς και κάθε καταστήματος.

5.Η μεγάλη επιτυχία της πρότασης Mon Kulur στην αγορά του franchising έγκειται στην απλοποίηση των διαδικασιών ανοίγματος κάθε νέου καταστήματος του δικτύου. Η μητρική εταιρεία σε συνεργασία με την εξειδικευμένη εατρεία συμβούλων THE FRANCHISE CO . έχει μετατρέψει το άνοιγμα κάθε νέου franchise καταστήματος μια fast start-up και easy opening υπόθεση. Ακόμα και χωρίς προηγούμενη εμπειρία στον χώρο της εστίασης, ο νέος συνεργάτης θα αποκτήσει όλα τα απαραίτητα εφόδια στο «ζυμωτήριο» της επιτυχία, δηλαδή στο εκπαιδευτικό κέντρο της εταιρείας. Παράλληλα, παρέχεται η δυνατότητα παράδοσης του νέου καταστήματος με το κλειδί στο χέρι.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του Mon Kulur, εδώ.

Πηγή

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

facebookΣτο Facebook

facebookΣτο Τwitter