Εκτύπωση αυτής της σελίδας

more info red Περισσότερες πληροφορίες

Mon Kulur: Η επιχειρηματική επιτυχία μοσχοβολά με κουλούρι και καφέ

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διαβάστηκε 453 φορές

Με ένα ολοκληρωμένο concept, που συνδυάζει τον κουλούρι, τον καφέ και τον χυμό, το Mon Kulur διαγράφει μια εντυπωσιακή πορεία στον χώρο του franchising ξεπερνώντας τα 20 σημεία από τη Βόρεια Ελλάδα μέχρι και την Κρήτη.

Το Mon Kulur είναι η γεύση που μας φτιάχνει τη μέρα! Είναι η urban αισθητική, η διαδικασία της παρασκευής, που εξελίσσεται μπροστά στα μάτια του πελάτη, και το μοναδικό packaging! Είναι εμπειρία!

mon-kulur-franchise-proionta

Είναι όμως και μια μοναδική πρόταση franchise που βασίζεται σε διαχρονικά προϊόντα, στην γρήγορη διείσδυση σε κάθε τοπική αγορά, στην επαναληψιμότητα, την υψηλή μέση απόδειξη και το χαμηλό λειτουργικό κόστος, οδηγώντας τους franchisees του στην ταχεία επίτευξη break even και την απόσβεση της επένδυσης.

Διαχρονικά προϊόντα από το Mon Kulur

Οι τρεις βασικές προϊοντικές κατηγορίες του Mon Kulur, περιλαμβάνουν το κουλούρι φυσικά, τον καφέ και τον φρεσκοστημένο χυμό.

mon-kulur-franchise-katastima

Όσον αφορά, το κουλούρι είναι ένα προϊόν που έχει να επιδείξει μία εντυπωσιακή ανθεκτικότητα, καθώς εδώ και δεκαετίες βρίσκεται σταθερά πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού. Πλέον, ο πλανόδιος πωλητής κουλουριών, δίνει τη θέση του στα σύγχρονα καταστήματα franchise του Mon Kulur, που μπορούν να προσφέρουν μία ευρύτατη ποικιλία προϊόντων σε συνδυασμό με καφέ και χυμό, και όχι μόνο.

Ο καφές είναι επίσης ένα προϊόν "πρωταθλητής" στην κατηγορία των ροφημάτων και των περιφερειακών προϊόντων στον χώρο της εστίασης. 

Τέλος, ο χυμός είναι μια κατηγορία με μεγάλη δυναμική ανάπτυξης καθώς το wellness και ο υγιεινός τρόπος ζωής αποκτά όλο και περισσότερους ακόλουθους στο ελληνικό καταναλωτικό κοινό.

mon-kulur-franchising-katastima

Γρήγορη διείσδυση του Mon Klur στην τοπική αγορά

Προσφέροντας τόσο οικεία και απαραίτητα προϊόντα, τα καταστήματα της αλυσίδας franchise Mon Kulur γίνονται πολύ γρήγορα το αγαπημένο στέκι κάθε γειτονιάς. Επιπλέον, το προϊοντικό μείγμα του Mon Kulur προσφέρει στον franchisee τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει μια ακόμα πηγή κερδοφορίας, πέρα από το sit-in και το take-away, που δεν είναι άλλη από το delivery.

Επαναληψιμότητα και υψηλή μέση απόδειξη

Με value for money προϊόντα η αλυσίδα franchise Mon Kulur καλύπτει την ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου της πόλης για ένα γεύμα γρήγορο, φρέσκο και οικονομικό. Παιδιά, εργαζόμενοι, φοιτητές, οικογένειες, όλοι επιλέγουν το Mon Kulur για κάθε ώρα της ημέρας.

mon-kulur-franchise

Η μέση απόδειξη των καταστημάτων franchise του Mon Kulur είναι υψηλή, καθώς διαμορφώνεται από τον συνδυασμό προϊόντων, όπως τοκουλούρι και ο καφές, το sandwich και ο χυμός, κ.λπ. Η υψηλή μέση απόδειξη αυξάνει την κερδοφορία του franchisee, όπως και τη ρευστότητα, καθώς το μεγαλύτερο μέρος των συναλλαγών πραγματοποιείται με μετρητά.

Το ελεγχόμενο λειτουργικό κόστος

Στην ταχεία επίτευξη του break even και την απόσβεση της επένδυσης συμβάλλει, επίσης, το χαμηλό και ελεγχόμενο food cost στις τρεις κύριες κατηγορίες προϊόντων, όπως και το γεγονός ότι αυτές εξυπηρετούνται από την ίδια γραμμή παραγωγής, η οποία μπορεί να προσαρμοστεί και να λειτουργήσει ανάλογα με τις ανάγκες κάθε αγοράς και κάθε καταστήματος.

Ψήνεσαι για το δικό σου Mon Kulur;

Το ελεγχόμενο λειτουργικό κόστος

Στην ταχεία επίτευξη του break even και την απόσβεση της επένδυσης συμβάλλει, επίσης, το χαμηλό και ελεγχόμενο food cost στις τρεις κύριες κατηγορίες προϊόντων, όπως και το γεγονός ότι αυτές εξυπηρετούνται από την ίδια γραμμή παραγωγής , η οποία μπορεί να προσαρμοστεί και να λειτουργήσει ανάλογα με τις ανάγκες κάθε αγοράς και κάθε καταστήματος.

Ψήνεσαι για το δικό σου Mon Kulur;

Πηγή