Εκτύπωση αυτής της σελίδας

more info red Περισσότερες πληροφορίες

Δέκα λόγοι συνεργασίας με τη Gym Base Bootex

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Διαβάστηκε 318 φορές

Η Gym Base Bootex, η αλυσίδα γυμναστηρίων που αναπτύσσεται και μέσω franchising, ήρθε για να μετατρέψει το fitness σε εμπειρία. Ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός και οι κορυφαίοι trainers της αγοράς αποτελούν τη βάση.

Τα πιο σύγχρονα fitness trends, που προσφέρουν γρήγορα αποτελέσματα αλλά και μία έκρηξη αδρεναλίνης, είναι το μέσο. Το όραμα να μετατρέπεις τα όνειρα των ανθρώπων σε καθημερινά success stories είναι η ψυχή της πιο σύγχρονης αλυσίδας fitness της ελληνικής αγοράς.

gym base bootex franchise

Αυτοί όμως δεν είναι οι μόνοι λόγοι για να αποφασίσει κάποιος να μπει στην μεγάλη και δυνατή οικογένεια της Gym Base Bootex. Ακολουθούν δέκα λόγοι που κάνουν τα γυμναστήρια Gym Base Bootex μία από τις πιο ελκυστικές προτάσεις franchise…

Γιατί 50.000 ευρώ αρκούν

Κάνοντας μια χαμηλή επένδυση, που ξεκινά από 50.000, μπορείς να αποκτήσεις μια αποδοτική επιχείρηση, εξ ολοκλήρου δική σου και με την υπογραφή της Gym Base Bootex.

Γιατί διαθέτει τρεις τύπους γυμναστηρίων για τις ανάγκες κάθε αγοράς

Η Gym Base Bootex προσφέρει την ευελιξία στους franchisees της να διαλέξουν τον χώρο που ταιριάζει στις ανάγκες τους και στις ανάγκες της περιοχής στην οποία θέλουν να αναπτυχθούν.

gym base bootex franchise 1

Γιατί Gym Base Bootex σημαίνει πρωτοπορία

Καινοτόμα προγράμματα, όπως είναι τα Magic Boots, το 9’ Fit και το Pilates Bootcamp, καθιστούν μοναδικό κάθε γυμναστήριο Gym Base Bootex. Ολοένα και περισσότερα μέλη της αλυσίδας αναζητούν την εμπειρία και γίνονται αναπόσπαστα κομμάτια του Gym Base της περιοχής τους.

Γιατί η μητρική εταιρεία παρέχει τον πιο high tech εξοπλισμός στην καλύτερη τιμή

Η μητρική εταιρεία έχει συνάψει τις πιο συμφέρουσες συμφωνίες με τους καλύτερους αλλά και πιστοποιημένους προμηθευτές της αγοράς. Γι’ αυτό τον λόγο κάθε Gym Base έχει τον πιο σύγχρονο και ανθεκτικό εξοπλισμό.

gym base bootex franchise 2

Γιατί η Gym Base Bootex προσφέρει την καλύτερη εκπαίδευση

Μπαίνοντας στην οικογένεια της Gym Base ο franchisee συνδέεται με τις αξίες, την κουλτούρα και τη φιλοσοφία της, καθώς λαμβάνει πλήρη εκπαίδευση από τη σχολή της εταιρείας, τη Base Training, όπου διδάσκεται καθετί διοικητικό και τεχνικό.

Για την υποστήριξη στο άνοιγμα και το στήσιμο κάθε νέου Gym Base

Η εύρεση της κατάλληλης τοποθεσίας και η διαμόρφωση του του νέου γυμναστηρίου γίνονται με την καθοδήγηση και την τεχνογνωσία της μητρικής εταιρείας.

Γιατί το marketing είναι σύμμαχός της Gym Base Bootex

Η Gym Base Bootex επενδύει στην εξωστρέφειά μέσα από μια σειρά ενεργειών. Διαθέτει ένα εύχρηστο website, ενεργούς λογαριασμούς στα social media (Facebook, Instagram, YouTube) και δικό της Blog. Με μια πλούσια ατζέντα από digital campaigns αλλά και με events (π.χ. BOOTCAMP), τα οποία πραγματοποιεί κάθε χρόνο, παραμένει στην κορυφή των προτιμήσεων των πελατών.

gym base bootex franchise 3

Γιατί έχει ένα εξαιρετικά ισχυρό brand name

Η Gym Base Bootex αναπτύσσεται δυναμικά όσο εντός όσο και εκτός συνόρων.  Διαθέτει οκτώ ιδιόκτητα γυμναστήρια την Αττική και δύο franchise στο Αίγιο και το Γιβραλτάρ.

Γιατί η Gym Base Bootex διαθέτει τους καλύτερους trainers της αγοράς

Η εταιρεία ανεβάζει διαρκώς τον πήχη και τον διατηρεί ψηλά. Μέσα από τη σχολή της, τη Base Training, εξοπλίζει με γνώσεις τους σπουδαστές της ώστε να είναι σίγουρη για την ποιότητα της δουλειάς τους.

Γιατί τα αναλυτικά εγχειρίδια λειτουργίας και διαχείρισης

Η Gym Base Bootex μοιράζεται όλη τη γνώση με τους franchisees της. Αναλυτικά manuals, όπου αναγράφονται όλες οι απαραίτητες τεχνικές και διοικητικές πληροφορίες, καθιστούν από την πρώτη κιόλας μέρα ομαλή και χωρίς προβλήματα τη λειτουργία κάθε νέου Gym Base.

Μπες στην οικογένεια της Gym Base Bootex, πατώντας εδώ.

Πηγή