Εκτύπωση αυτής της σελίδας

more info red Περισσότερες πληροφορίες

Green Family: Franchising με τη μεγαλύτερη αλυσίδα βιολογικών προϊόντων!

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Διαβάστηκε 288 φορές

Με δυναμική ανταπόκριση στην αυξανόμενη ζήτηση για βιολογικά προϊόντα και έναν πιο ποιοτικό τρόπο ζωής, η Green Family προσαρμόζεται με ευελιξία στις νέες τάσεις της αγοράς συνδυάζοντας αρμονικά ποιότητα, καινοτομία και επιχειρηματικότητα!

green-family-franchise

Η μεγαλύτερη αλυσίδα πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα, η Green Family, από το 1996, προάγει την υγιεινή διατροφή στην καθημερινότητα, με συνέπεια και γνώση. Το δίκτυο, με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη αποτελεί μια ανθρωποκεντρική εταιρεία με πίστη στον εναλλακτικό τρόπο ζωής, τη φύση και το περιβάλλον. Στόχο έχει τη βελτίωση της καθημερινότητας και της υγείας των πελατών.

green-family-franchise1

Ας δώσουμε τον λόγο στους ίδιους τους franchisees του δικτύου! «Mέσα από έρευνα αλλά και προσωπικές επαφές με τους ανθρώπους της εταιρείας, διαπίστωσα το πάθος και το όραμα που διακρίνει την ηγετική ομάδα της και το επίπεδο οργάνωσής της. Η πρόταση franchise της Green Family θεωρώ ότι αποτελεί άριστη επιλογή. Ήδη, τα μηνύματα από την τοπική αγορά είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά και θετικά με την άμεση ανταπόκριση των καταναλωτών στο επιχειρηματικό μας εγχείρημα. Η καινοτομία της πρότασης, η κερδοφορία, η υποστήριξη του δικτύου προς τους franchisees αλλά και το προσωπικό life style ήταν κάποια από τα κριτήρια που με οδήγησαν στην απόφαση να συνεργαστώ με την οικογένεια της Green Family», αναφέρει ο Νίκος Λεωνίδας, franchisee της αλυσίδας στον Βόλο.

green-family-franchisee-volos

Με την υποστήριξη της έμπειρης ομάδας της Green Family, ο υποψήφιος συνεργάτης - franchisee έχει την ευκαιρία να αποκτήσει μια κερδοφόρα επιχείρηση σε έναν άκρως ελκυστικό κλάδο με μεγάλες προοπτικές.

Η Green Family, ο παράδεισος των βιολογικών προϊόντων, αριθμεί 9 καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Βόλο και Νέα Ερυθραία και αναπτύσσεται μέσω συνεργασιών franchise, τόσο στην Αττική, όσο και πανελλαδικά.

Ενημερώσου για την πρόταση franchise της Green Family, εδώ.

Πηγή