Εκτύπωση αυτής της σελίδας

more info red Περισσότερες πληροφορίες

7 λόγοι για επένδυση στο Ζήσης - Ψαράκι στο Χωνάκι

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Διαβάστηκε 373 φορές

To Ζήσης - Ψαράκι στο Χωνάκι προσφέρει αυτό ακριβώς που δηλώνει περήφανα το όνομά του! Λαχταριστές ψαρολιχουδιές τις οποίες μπορείς να πάρεις μαζί σου κάνοντας βόλτα στην πόλη. Αν διαθέτεις περισσότερο χρόνο, μπορείς να γευματίσεις στον άνετο και λειτουργικό του χώρο που αποπνέει την αύρα ενός παραδοσιακού, βολιώτικου τσιπουράδικου, πίνοντας κρασάκι, ούζο ή μπύρα.

zisis-psaraki-sto-xonaki-franchise

Το Ζήσης - Ψαράκι στο Χωνάκι αποτελεί ένα ολοκληρωμένο και πρωτότυπο franchise concept στον χώρο του street food με:

  • Πολλαπλά profit centers . Για εύκολα και γρήγορα γεύματα με κορυφαία ποιότητα και γεύση που καλύπτουν μία ευρεία γκάμα θαλασσινών και ψαρικών, το Ζήσης - Ψαράκι στο Χωνάκι παρέχει έναν πρωτότυπο συνδυασμό εστιατορίου, delivery και take away μοναδικό στο συγκεκριμένο είδος σίτισης.
  • Fast Start-up & Easy Opening . Με εύκολο σχεδιασμό καταστήματος, σαφείς οδηγίες franchise, αναλυτικά εγχειρίδια λειτουργίας, συνταγολόγια και εκπαίδευση του προσωπικού, το Ζήσης - Ψαράκι στο Χωνάκι, επιτυγχάνει την ομαλή λειτουργία και πλήρη συνοχή μεταξύ των καταστημάτων franchise, εξασφαλίζοντας κορυφαία ποιότητα σε κάθε περίπτωση.
  • Ευελιξία . Με ένα μοντέλο franchise που προσαρμόζεται σε κάθε αγορά, το Ζήσης - Ψαράκι στο Χωνάκι μπορεί να υλοποιηθεί σε μεγάλα ή και πιο μικρά καταστήματα, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περιοχής.
  • Εκπαίδευση & Συνεχή Υποστήριξη . Μπαίνοντας στην οικογένεια του Ζήσης - Ψαράκι στο Χωνάκι, ο συνεργάτης εντάσσεται σε ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης 2 εβδομάδων, ώστε να διασφαλιστεί η ενσωμάτωση κρίσιμων στοιχείων για την επιτυχία του concept.
  • Design Καταστήματος . Η διαρρύθμιση του Ζήσης - Ψαράκι στο Χωνάκι έχει μελετηθεί ώστε να εξυπηρετεί και να διευκολύνει τις λειτουργίες για το προσωπικό και τους πελάτες, οδηγώντας σε μεγιστοποίηση των πωλήσεων.
  • Εύρεση & Επιλογή καταλληλότερου σημείου . Πραγματοποιείται έρευνα για κάθε νέο franchisee λαμβάνοντας υπόψη τις οικονομικές δυνατότητες της νέας επιχείρησης, την περιοχή και τον πιθανό ανταγωνισμό στην τοπική αγορά, προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη αποδοτικότητα.
  • Αποκλειστικότητα περιοχής . Κάθε τοποθεσία σχεδιάζεται βάσει ορισμένων κριτηρίων (δημογραφικά χαρακτηριστικά, αγοραστική δύναμη κ.λπ.) έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η μέγιστη επισκεψιμότητα πελατών κάθε ώρα της ημέρας.

zisis-psaraki-sto-xonaki-franchise-fish-street-food

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του Ζήσης - Ψαράκι στο Χωνάκι, εδώ.

Πηγή