more info red Περισσότερες πληροφορίες

8+1 σημεία υπεροχής της πρότασης franchise Miss Price

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διαβάστηκε 173 φορές

Η Miss Price , η αλυσίδα discount stores που μετατρέπει τα καθημερινά ψώνια σε διασκεδαστική εμπειρία, μπαίνει στην αγορά του franchising προσφέροντας στους υποψήφιους συνεργάτες της όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να ξεκινήσουν χωρίς κανένα άγχος την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Τα εννέα σημεία υπεροχής στα οποία θα στηριχθεί ο νέος franchisee είναι:

miss price franchise

1. Η ποιότητα

Υψηλή ποιότητα προϊόντων και προσαρμοσμένες λύσεις βασισμένες στις ανάγκες των πελατών. Προϊόντα που ικανοποιούν τις προσδοκίες του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου για τη διασφάλιση της υγείας και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, μέσα από την εισαγωγή προϊόντων που να διαθέτουν το χαρακτηριστικό σήμα CE.

2. Η μοναδική εμπειρία αγορών

O εργονομικός σχεδιασμός του καταστήματος με απαλά χρώματα και προσεκτική εργονομία διασφαλίζει την οικεία ατμόσφαιρα και αναδεικνύει τη μοναδική σειρά προϊόντων. Τα Miss Price «απογειώνουν» τη διάθεση του σύγχρονου  καταναλωτή για shopping, ενώ παράλληλα του εξοικονομούν χρόνο καθώς μέσα στο ίδιο κατάστημα μπορεί να βρει προϊόντα καθημερινής χρήσης, εποχιακά προϊόντα κ.ο.κ.

3. Η ασφάλεια

Σε κάθε βήμα, από τον προμηθευτή μέχρι το ράφι, το Miss Price τηρεί τους αυστηρότερους κανόνες ασφάλειας των προϊόντων, πραγματοποιώντας σε τακτά χρονικά διαστήματα  δειγματοληπτικούς ελέγχους στις παραγγελίες που κάνει.

miss price galatsi franchise

4. Οι τιμές

Στο Miss Price ο σύγχρονος  καταναλωτής μπορεί να τα έχει όλα. Και γεμάτο καλάθι και γεμάτο πορτοφόλι. Η  Miss Price εμφανίζει ισορροπία μεταξύ στρατηγικής και αρχιτεκτονικής τιμών. Συνδυάζει προσφορές, εκπτώσεις και μόνιμα ανταγωνιστικές τιμές.

5. Προϊόντα για όλους

Τα Miss Price μπορούν να προσεγγίσουν διαφορετικούς τύπους καταναλωτών, ανάλογα με το διαθέσιμο εισόδημα τους, τα σχέδιά τους για την περίοδο των γιορτών και των διακοπών, όπως επίσης και τις προσωπικές του προτιμήσεις.

6. Το πνεύμα καλής συνεργασίας

Η εταιρεία Miss Price έχει χτίσει άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες και τους προμηθευτές της μέσα σε ένα κλίμα αλληλοσεβασμού και επαγγελματισμού.

7. Η καινοτομία

Σήμερα, οι καταναλωτές ψάχνουν σε πολλαπλά διαδικτυακά και παραδοσιακά κανάλια πωλήσεων και χρησιμοποιούν εκείνα που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες τους. Στο πλαίσιο αυτό το Miss Price επενδύει σε τεχνολογία και υποδομές και εισάγει καινοτομίες σε όλους τους τομείς δράσης.

miss price galatsi franchising

8. Οι προμηθευτές

Οι άνθρωποι του Miss Price έχουν κάνει εκατοντάδες ταξίδια τόσο στο Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και έχουν συνάψει συνεργασίες με τους καλύτερους προμηθευτές της αγοράς προσφέροντας στους πελάτες τους ποιοτικά προϊόντα στις πιο χαμηλές τιμές.

9. Οι άνθρωποί του

Το Miss Price προσφέρει ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας στο προσωπικό του, το οποίο με τη σειρά του νοιάζεται και στηρίζει την εταιρεία. Η αλυσίδα οφείλει ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας της στο προσωπικό της, καθώς εκείνο αλληλεπιδρά με εκατοντάδες πελάτες σε καθημερινή βάση. Την ομάδα του Miss Price χαρακτηρίζει η απλότητα και η ειλικρινής διάθεση εξυπηρέτησης του πελάτη.

Για το δικό σου Miss Price μπες εδώ!

Πηγή

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

facebookΣτο Facebook

facebookΣτο Τwitter