Εκτύπωση αυτής της σελίδας

more info red Περισσότερες πληροφορίες

Bourbon: Μοντέρνο περιβάλλον, χαμηλή επένδυση, πολλαπλά οφέλη!

Κατηγορία Νέα
Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Διαβάστηκε 485 φορές

Το Bourbon είναι ένα σύγχρονο street café , χαμηλής επένδυσης, με λιτές δομές και εύκολη διαχείριση. Τα υψηλής κυκλοφοριακής ταχύτητας premium προϊόντα του, διασφαλίζουν στον υποψήφιο συνεργάτη υψηλή ρευστότητα, που είναι και το βασικό ζητούμενο για κάθε επενδυτή.

Το Bourbon franchise διακρίνεται για το ολοκληρωμένο concept του που διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό. Αιχμή του δόρατος, η συνεργασία με την Ipanema coffee που προσφέρει τη δυνατότητα δραστηριοποίησης στην καφεστίαση.

bourbon-franchise-specility-coffee

Περιμένοντας να ετοιμαστεί ο καφές, το βλέμμα του πελάτη μαγνητίζεται από την απολαυστική και προσεγμένη βιτρίνα του Bourbon. Ο πελάτης, βλέποντας τόσες πολλές γευστικές επιλογές δεν μπορεί να μην συνδυάσει τον εξαιρετικό του καφέ με κάποιο θρεπτικό και γευστικό σνακ που τον γεμίζει με την απαραίτητη ενέργεια, ώστε να συνεχίσει  τη μέρα του.

bourbon-franchise-street-cafe

Speciality καφέδες, μοντέρνο περιβάλλον που αποπνέει οικειότητα, ποικιλία ψαγμένων snacks αποτελούν λοιπόν τη συνταγή της επιτυχίας του Bourbon, εκτοξεύοντας τις πωλήσεις, κάθε στιγμή της ημέρας.

bourbon-franchise-speciality-coffee1

Για να αποκτήσεις το δικό σου street café που ξέρει πώς να καλύπτει της ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, μπες εδώ.

Πηγή

Κατηγορία Νέα