Εκτύπωση αυτής της σελίδας

more info red Περισσότερες πληροφορίες

Νέο Baristas σύντομα στο κέντρο της Λάρισας

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διαβάστηκε 1878 φορές

Το δίκτυο Baristas συνεχίζει την αναπτυξιακή του πορεία μέσω συνεργασιών franchise! Πολύ σύντομα, στο κέντρο της Λάρισας, στην οδό Πατρόκλου 10 αναμένουμε τη λειτουργία ακόμη ενός καταστήματος Baristas, στο οποίο το κοινό θα απολαμβάνει καθημερινά εκλεκτούς καφέδες και μεγάλη γκάμα από αλμυρά και γλυκά σνακ, παρασκευασμένα από ποιοτικές πρώτες ύλες.

baristas-franchise-kafes

Ακολουθώντας μινιμαλιστικό ύφος, ο χώρος των Baristas αποπνέει βιομηχανική αισθητική, η οποία επιτυγχάνεται με τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες, τα ζεστά χρώματα της επίπλωσης, καθώς κι ορισμένα vintage διακοσμητικά στοιχεία που δίνουν στα καταστήματα του δικτύου μια αύρα εξίσου μοναδική με τον καφέ που προσφέρουν. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με το καλοντυμένο κι ευχάριστο προσωπικό, το μεγάλο Coffee Station με την Delacorte μηχανή, τους 3 μύλους άλεσης και τη μεγάλη γκάμα προϊόντων, εξυψώνουν την αγοραστική εμπειρία, κάνοντάς τα προορισμό για τους λάτρεις του εκλεκτού καφέ και του ποιοτικού σνακ.

baristas-franchise-kafes-snack

Η χαμηλή αρχική επένδυση και η δυνατότητα παροχής του εξοπλισμού με χρησιδάνειο αποτελούν σημαντικούς παράγοντες για το δυναμικό ξεκίνημα του νέου συνεργάτη, ώστε να λειτουργήσει αποδοτικά τη δική του επιχείρηση στον ανταγωνιστικό κλάδο της εστίασης.

baristas-franchise-estiasi

Έχοντας ξεκινήσει το πρώτο κατάστημα το 2014, σήμερα το δίκτυο αριθμεί 3 εταιρικά σημεία σε Καρδίτσα, Τρίκαλα, Φάρσαλα και 2 franchise στις Σέρρες και τον Βόλο, με βραχυπρόθεσμη πρόβλεψη για 5 καταστήματα στην Αττική και 10 στην υπόλοιπη χώρα.

Για να αποκτήσεις το δικό σου Baristas, μπες εδώ.

Πηγή