Εκτύπωση αυτής της σελίδας

more info red Περισσότερες πληροφορίες

Ευχαριστημένοι πελάτες, η βάση της επιτυχίας του Bourbon

Κατηγορία Νέα
Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Διαβάστηκε 342 φορές

Στα καταστήματα Bourbon, το άρωμα του φρεσκοψημένου καφέ ξυπνά τις αισθήσεις! Με την καλύτερη πρώτη ύλη, τον άρτιο εξοπλισμό και με πολύ μεράκι, ο Ipanema Espresso, ξακουστός καφές με γευστικά ισορροπημένο σώμα, είναι έτοιμος να χαρίσει στιγμές απόλαυσης στο κοινο.

bourbon-coffee

Το Bourbon προσελκύει πελατεία από όλο το φάσμα του δυναμικού ηλικιακά κοινού που αποτελεί και την πιο ισχυρή καταναλωτική ομάδα σήμερα. Ο σύγχρονος καταναλωτής είναι πιο εκπαιδευμένος, πιο απαιτητικός και περισσότερο προσανατολισμένος στην αξία. Αναζητά προσιτές τιμές, χωρίς όμως να κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα. Γνωρίζει ποιο προϊόν θέλει από πού και ποτέ θα το αγοράσει, στην κατάλληλη τιμή. Η έλλειψη διαθέσιμου χρόνου είναι ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά του σύγχρονου καταναλωτή.

bourbon-sandwich

Η ομάδα του Bourbon λοιπόν, έχοντας αναλύσει το προφίλ του σύγχρονου καταναλωτή, «ακουμπά» στις ανάγκες του και προσφέρει αυτό ακριβώς που χρειάζεται. Υψηλή ποιότητα, γρήγορη εξυπηρέτηση, value for money τιμές!

bourbon-yogurt

Από νωρίς το πρωί στα καταστήματα του δικτύου συναντάμε εργαζόμενους και φοιτητές που έρχονται για τον πρώτο καφέ της ημέρας, τον οποίο συνοδεύουν με εξαιρετικά σνακ. Δυναμική πηγή εσόδων αποτελεί επίσης, η υπηρεσία delivery του Bourbon που εκτοξεύει τις πωλήσεις. Χωρίς ελάχιστη χρέωση ό,τι ώρα και στιγμή, οι πελάτες παραλαμβάνουν στο γραφείο ή το σπίτι, τον κορυφαίας ποιότητα καφέ του Bourbon, στιγμή που έχει καθιερωθεί ως η αγαπημένη μεσημεριανή και απογευματινή συνήθεια εκατοντάδων ευχαριστημένων πελατών!

bourbon-mixani-kafe

Αξιοποιώντας λοιπόν την εμπειρία της ομάδας διοίκησης του Bourbon, o υποψήφιος συνεργάτης μπορεί να αποκτήσει το δικό του κατάστημα μέσω συνεργασίας franchise και να δραστηριοποιηθεί στην καφεστίαση με ένα concept το οποίο έχει Ισχυρό brand name, συνώνυμο της συνεχούς καινοτομίας, της απαράμιλλης ποιότητας και της αξεπέραστης γεύσης.

Μάθε περισσότερα για την επιχειρηματική πρόταση Bourbon, εδώ.

Πηγή

Κατηγορία Νέα